Part 31.

1.4K 152 16
                                    

Writer's POV

Prešiel pomaly mesiac, a ako si obaja povedali, tak aj spravili. Ignorovali sa. Pár krát niekoľko slov prehodili, no nič viac. Obidvaja žili v tichej bolesti. Mysleli si že ich city sú neopätované, no opak bol pravdou. Len to nevedeli.

Harry práve sedel na sedačke, na ramene mu ležala hlava Kath a pozerali nejakú novú nezaujímavú komédiu. Áno, Harry s Kath chodil. Ale iba preto aby prestal k Nicolette niečo cítiť. Kath neľúbil, iba si to namýšlaľ, aj keď Kath bola po uši zamilovaná. Chcel proste na ňu zabudnúť, no zas nemal srdce na to aby Nic vyhodil. A ani nechcel aby odišla. Nechcel byť blízko nej, no zároveň ju pri sebe potreboval. Keby odišla, bol by na tom ešte horšie ako je teraz. Pil by každý deň. Čo znamená že jeho ožieranie neskončilo. Nic to samozrejme stále trápi, no nerieši to. Nechce to riešiť. Nechce riešiť jeho. Lenže prečo potom neodišla? To že si byt nemôže dovoliť je jeden dôvod. Lenže ten hlavný dôvod je ten, že nechcela odísť. Aj keď sa správali ako 2 neznáme osoby, nemohli byť bez seba.

Nebolo dňa keby sa obidvom nesnívalo to isté ako pred mesiacom. Mučilo ich to každú noc. Lenže ani o tom nevedeli. Nic si myslela že Harrymu sa to snívalo iba raz a Harry sa zas myslel že Nic sa snívajú znova nočné mory.

Každú noc Nic sedela roztrasená v kuchyni so slzami v očiach. Harry vedel že tam bude, preto tam nechodil. Aj keď chcel, chcel ísť za ňou a silno ju objať, pobozkať a konečne povedať čo k nej cíti. No bál sa. Bál sa odmietnutia. A Nic to isté. Namiesto toho sa sami sebe vyhýbali.

Nicolette sedela na terase a v rukách zvierala cigaretu. Momentálne jej najlepšiu kamarátku. S nikým sa nestretávala, dokonca ani s Bee. Chýbala jej, to áno. Lenže bola to Harryho najlepšia kamarátka ktorá sa s ním vyspala. Bee sa jej snažila veľa krát dovolať, no nechápala ju a tak to vzdala.

***

"Musím ísť, maj sa Harry." Kath dala Harrymu pusu a odišla. Hneď ako sa dvere zabuchli, Harry sa pobral k baru, kde si zobral flašu priesvitnej tekutiny. Otvoril ju a napil sa. Do hodiny bola fľaša prázdna a Harry bol ďaleko od zmyslov. Oči mal celé podliaté krvou, hlava sa mu točila, celý bol ako v ohni. Bolo mu zle, mal pocit ako keby mal každú chvíľu zomrieť. Postavil sa zo sedačky a smeroval znova k baru kde si chcel zobrať ďaľšiu fľašu. Fľašu zobral do ruky, no otvoriť ju už nezvládol. Pred očami sa mu zčernalo, a padol na zem. Nic počula rozbitie fľaše a zľakla sa. Nechcela za zvukom ísť, no mala pocit že sa stalo niečo zlé, veľmi zlé. A jej tušenie sa naplnilo.

"Panebože, Harry!" so slzami v očiach si sadla k nemu a snažila sa ho prebudiť, no márne. O chvíľu sa už viezla s ním v sanitke smerom do nemocnice. V nemocnici mu museli spraviť výplach žalúdka pretože mal otravu alkoholom. Nic sedela v čakárni a čakala iba na to čo sa stane.

"Slečna Farrell?" prišiel konečne doktor.

"Môžete byť na seba pyšná. V podstate ste pánovi Stylesovi zachránili život. Pár dní si tu samozrejme pobudne." napravil si okuliare a pozrel sa späť do papierov ktoré mal.

"A môžem ho ísť pozrieť? Aspoň na minútu?" prosebne na neho pozerala a doktor prikývol.

Harry bezmocne ležal na posteli a spal. Sadla si k nemu a chytila ho za ruku.

"Ach Harry, keby si tak vedel..." po líci sa jej zkotúlala jedna slza.

"Do riti. Tak moc ťa ľúbim. Tak strašne moc až mi to trhá srdce." slzy sa z jej očí drali tak ako nikdy predtým.

"Lenže to nevieš. A ani sa to nikdy nedozvieš." prakticky sa vysmiala samej sebe. Venovala mu malý bozk na čelo a odišla.

***

Bolo niečo po 6 ráno, Nic sedela na terase a pomaly ťahala z cigarety. Jedine toto ju dokázalo ukľudniť. Kto by to bol povedal? Ona a cigarety? No, bolesť ľudí mení, a Nic je toho jasným príkladom. Vlastne teraz je znova taká, aká bola ešte pred tým, kým spoznala Harryho. Uzavretá do seba, depresie a znova všetkých od seba odháňala. Znova ten istý kolobeh.

Do práce chodila s veľkou nechuťou, hlavne preto, že tam bola s Kath. Samozrejme že Kath sa s ňou snažila prehovoriť, no Nic ju proste ignorovala. Nechcela mať niečo spoločné s osobou, ktorá chodí s chalanom ktorého šialene ľúbi.

"Nic? Môžeme sa prosím ťa porozprávať?" snažila sa k nej Kath prehovoriť, no zbytočne. Len mlčky ďalej sedela v šatni.

"Kurva, čo to s tebou je? Čo ťa žere?!" vyprskla zrazu na ňu.

"Vadí ti to, že som s Harrym každú voľnú chvíľu a že na teba sere?" vysmiala sa jej rovno do tváre. Táto veta stačila na to, aby to Nic nasralo.

"Vieš o mne hovno, tak sa ku mne ani neozývaj. Nejakého Harryho ti môžem z vysoka srať. Ale však neboj sa, za mesiac budeš len plakať že ťa opustil. A odkiaľ to viem? O Harrym vieš tiež hovno lebo si zaslepená láskou. Ktorú ti samozrejme neopätuje." vypľula jej rovno do tváre.

"Tak prečo mu stále oxiduješ v dome keď mi môžeš Harryho z vysoka srať? A netrep prosím ťa pičoviny o tom ako ma neľúbi. Snáď žiarliš?" znova sa jej vysmievala.

"Vieš čo? Maj sa. Inak, len tak pre info aby si vedela, tvoj Harrynko je v nemocnici." žmurkla na ňu a odišla. Nepotrebovala to počúvať. Samozrejme že na ňu žiarlila.

Uhm, verím tomu že takéto niečo ste určite nečakali 😃 muhaha som zla😃 čo uuuuuž 😃 bude to dobré, neplačte 😂 just joke, ale dobré to bude, nebojte 😊
Ďaľsia čast bude ak bude 30+ votes a minimálne 4 komenty 😊 pevne verím že to dáte ❤️ ľúbim vás moc ❤️
Votes & comments 🌟❤️ Nicole xoxo❤️

Nightmares //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now