Part 36.

1.5K 173 18
                                    

"Ja-ja, neviem. Nevedela som čo robím... Proste som sa zľakla ako zareaguješ." koktala som. Moje srdce bilo ako nikdy predtým. Triasli sa mi ruky, proste som sa bála.

"Ako si si myslela že zareagujem keď si odišla?"

"Že ma odmietneš. Keby som nepila, ani by som ti nič také nepovedala. Proste som sa bála že tým pokazím náš vzťah, no cez to som ti to aj tak povedala." hlas sa mi triasol. Stále som sa bála ako zareaguje. Naozaj som zničila to všetko čo medzi nami bolo?

"Lenže teraz som tu, a aj tak to zistíš. Len najprv otázka, pre toto si sa trápila?" slabo som prikývla.

"A počula si Bee? Počula si keď hovorila, že sa prakticky trápime pre rovnakú vec? Pochopila si to vlastne?" jeho výraz bol neutrálny, čo ma znervózňovalo ešte viac.

"Ja som to pochopila. Lenže ja som tomu neverila, to je ten problém."

"A stále neveríš? Neveríš že by som sa mohol trápiť pre to isté?" pozrel sa mi hlboko do očí. Bola som ako traumatizovaná. Nevedela som čo mu mám povedať. Vlastne sama neviem či tomu neverím. Keď som pila, moje myšlienky boli na tom inak ako teraz. Verím tomu? Alebo nie?

"Tak aby si vedela, trápim sa kvôli tomu už dosť dlho. Len kvôli tomu, že som k tebe niečo cítil a myslel som si že ty ku mne nie, že ma proste bereš iba ako kamaráta. A to že si mi povedala na Nicolasovej párty čo ku mne cítiš, woah, šťastnejší som nemohol byť. Lenže si zdrhla a ja som ťa nevedel nikde nájsť, bál som sa o teba, absolútne som nespal. Bol som tak vystresovaný že som spať naozaj nedokázal. Moja myseľ nevedela prestať na teba myslieť..." na malú chvíľu sa odmlčal, keď zbadal že z očí mi padajú slzy. Slzy šťastia.

"Milujem ťa. A teraz, keď tu stojím, viem čo cítiš ku mne a ty zas vieš čo cítim ja k tebe, môžem konečne spraviť to, po čom som dlho túžil." ani som sa nenazdala a jeho pery sa ocitli na tých mojich. Konečne viem, aké sú jeho pery mäkké a sladké. A nie je to sen. Toto je realita. Naozajstná realita.

Jeho bozky boli dravé, no zároveň láskyplné. Bolo to presne ako v tom sne. Dal do nich všetko. City, radosť, ale hlavne lásku a srdce. A ja som mu to samozrejme opätovala. Celý čas ma sprevádzali motýliky a zimomriavky po celom tele.

"Toto nie je sen, však nie?" zašepkala som keď som sa od neho odlepila.

"Nie, nie je. Konečne môžem povedať že realita je krásna. A bude ešte krajšia, ak bude s tebou." Hneď ako to dopovedal, vo mne vybuchol ohňostroj šťastia. Znova sa prisal na moje pery, zatiaľ čo ja som na neho vyskočila a nohy som mu obmotala okolo pásu.

Woah. Je toto čo som si celý čas priala? Áno, je to ono. Konečne viem čo cíti, a je to obojstranné. A ja nemôžem byť viac šťastnejšia. Ja som naozaj šťastná!

Harry's POV

"Konečne doma." povzdychla si Nic keď sa vyzúvala.

"Nemusela si nikam ísť." zamračil som sa.

"Nerozoberajme to prosím."

"Dobre, prepáč." zozadu som ju objal a dal som jej malú pusu na krk, pričom ju zatriaslo. Aspoň viem že jej to je príjemné. Otočil som ju k sebe a silno som ju k sebe pritisol.

"Ani nevieš aký som teraz šťasný." vydýchol som.

"Len mi prosím niečo sľúb." odtiahľa sa, pričom mala stále ovité ruky okolo môjho krku.

"Čokoľvek. Pre teba všetko." usmial som sa.

"Sľúb mi, že ťa po 2 mesiacoch neomrzím." úsmev mala sklesnutý, ako keby sa bála že to spravím. Ani sa jej nečudujem. Lenže jej to nespravím. Jej nie...

"Sľubujem. Neopustím ťa." uistiľ som ju. Keby som to spravil, čo určite nie, tak neublížil by som iba jej, ale aj mne. Ale čo ak ona opustí mňa? Nie. Túto myšlienky som zahnal úplne niekde do rohu mojej mysle.

Na tvári sa jej zjavil obrovský úsmev, ktorý tak moc milujem. Milujem keď sa usmieva, a najlepšie na tom je, že teraz dôvod pre ten úsmev som ja.

"Teba určite nie." oprel som si čelo o to jej.

"A vieš prečo?" nesúhlasne pokrútila hlavou.

"Pretože ty si iná. Si výnimočná. Nie si ako ostatné. Ty si tu bola pre mňa vždy a ja som tu bol pre teba. A verím že to bude tak stále. Ešte k tomu, poznám ťa, viem aká si. Viem čo máš rada a čo nie. A hlavne si dôverujeme." usmial som sa a prikývla na znak súhlasu. Jej tvár som chytil do dlaní a pobozkal som ju.

Takýto pocit som nezažil veľmi dlho. Moje vzťahy boli o ničom, po chvíli ma tie baby omrzeli. Lenže Nic bude výnimka a ja to viem. Verím že budeme spolu dlho. Pri nej sa cítim ako niekto. To že ma ľúbi, mi bude dávať najavo stále a ja tým budem mať istotu.

To že môžem konečne cítiť jej chuť pier, môžem jej povedať to, ako ju veľmi ľúbim, že môžme spať spolu v objatí ma robí veľmi šťastným. Konečne je moja.

Po nekonečne dlhom bozku vyskočila na mňa, nohy mi obmotala okolo pásu a ruky mi vložila do vlasov, za ktoré jemne poťahala. Z jej pier som sa premiestnil na jej krk, kde som jej spravil pár malých cucflekov. Hlavu zaklonila aby som mal lepší prístup.

"Ehm, ehm. Nerušíme vás?"

Finally!😍 Bože, no nie sú zlatí?😍😚 Verím že touto časťou veľa z vás poteším, hlavne Nirry shippers 😂❤️ Tak očakávam komenty čo si o tom myslíte 😊 silno dúfam že sa vám časť bude páčiť❤️ ďaľšia --> 40+ votes a 8+ komentov 😊❤️ (vaše komenty ma silno motivujú písať a veľmi ma tešia❤️😃) Hviezdičkujte, komentujte, nezabúdajte že vás ľúbim❤️ with love, Nic❤️

Nightmares //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now