Part 14.

1.7K 141 2
                                    

Flashback.

"Nic? Si doma?" volal mi Niall a znel dosť nervózne. Už podľa toho som vedela že sa niečo stalo.

"Nie, nie som. Som v Starbuckse. Niečo sa stalo?" odpovedala som mu.

"No, stalo. No nebudem ti to hovoriť po telefóne. Dojdem za tebou." zložil. Myslím že to bude niečo s Darcy. Už týždeň sa nikomu neozýva, nedvíha telefón, neodpisuje na SMS, proste o nej nič nevieme. Samozrejme že sa s Niallom o ňu bojíme.

"Niall davaj. Čo sa deje?!" sykla som. Bola som nervózna, vždy som nervózna keď niečo takéto neviem.

"No poviem ti to takto. Ale najprv jednu otázku, ako dlho že si nevidela Tima?" preplietol si prsty.

"Celý týždeň som s ním nebola, ale 2 dni sa mi neozval vôbec, vraj išiel s rodičmi na chatu a nie je tam signál." odpila som si z horúcej čokolády.

"Tak ti poviem že nešiel na žiadnú chatu s rodičmi. Dnes som stretol Timových rodičov a vraj niekam išiel s nejakým dievčaťom. S Darcy." sykol. Bol naštvaný, bolo to na ňom vidieť.

"Takže to cháp tak, že moja už bývalá priateľka odišla s tvojím priateľom niekde do piče. A asi 2 dni dozadu ich videl kamoš na benzínke kde pracuje. A vraj si to normálne rozdali na parkovisku v aute. Chápeš to?! Proste zdrhli bez jediného slova niekde preč a nikto o nich nič nevie." zatínal päste. Ja som na neho len ostala civieť. Mohol by k tomu dodať že si robí srandu, vlastne som v to dúfala, ale bol ticho. Toto nie je dobré.

"Ako mohli?" zavzlykala som a rozplakala som sa. Prečo to urobila? Moja najlepšia kamarátka a môj už bývalý priateľ. Nemohla som tomu uveriť, nikdy by som nepovedala že by mi, teda aj Niallovi niečo také mohli spraviť. Jediné slovo ktoré ich teraz vystihuje je ZRADA.

End of flashback.

"Aj ja ťa rád vidím." zasmial sa Niall.

"Akoto že si ma našiel? Tu?" nadvihla som obočie.

"Pred pár dňami som sa sem späť presťahoval, presne tam," ukázal mi. Býval na opačnej strane asi 4 domy od Harryho.

"A pár krát som ťa tu videl, tak som si myslel že tu bývaš a že by som prišiel pozrieť starú kamarátku?" zaškeril sa. Na jednej strane som bola veľmi rada že ho po 2 rokoch vidím, ale na druhej som bola trochu naštvaná. Naštvaná preto lebo asi po týždni po tom incidente s Darcy a Timom odišiel tiež. A tiež bez toho aby mi niečo povedal.

"Úprimne, myslela som si že si aj na mňa zabudol. Keďže si bez slova tiež zmyzol." zamračila som sa.

"Ja viem, prepáč, mal som ti povedať že sa sťahujem, ale vieš že som bol zmätený, naštvaný, proste zmiešané pocity." sklopil zrak.

"Vieš ako ma to vtedy zranilo? Ostal si ako jediný môj kamarát a zrazu si odišiel. Vieš ako zle som na tom bola?"

"Ver tomu že som na tom nebol o nič lepšie Nic." pozrel mi do očí.

"Je mi to naozaj ľúto. Ak si myslíš že som na teba zabudol, tak mi je to ľúto pretože som na teba myslel stále. Chýbala si mi." vystrel ruky akoby ma chcel objať, ale čakal na to aby som ho objala ja.

"Jejda, aj ty mne." podišla som ku nemu a silno ho objala.

"Tak poď dnu teda." usmiala som sa.

"Wow, tak tu bývaš?" obzeral sa všade okolo seba.

"Nie tak celkom, vlastne to je kamarátov dom a ja u neho bývam."

"A čo ťa viedlo k tomu aby si sa odsťahovala od rodičov?" sadli sme si do kuchyne.

"Musela som, inak by som skončila zrejme na ulici."

"Akoto že si musela? Čo ťa vykopli z domu?" rozprával popričom jedol čipsy ktoré boli položené na stole. Hm, moc sa nezmenil.

"Nie, umreli." Niall začal kašlať. Toto určite nečakal.

"Čo-čo že? Kedy? Ako sa to preboha stalo?" chrlil na mňa otázky jednu za druhou.

"Mama spáchala samovraždu. Priamo predomňou. A otec dostal infarkt keď sa to dozvedel. Upadol do kómy a 2 týždne aj niečo na to zomrel." oči sa mi plnili slzami pri myšlienke na nich, ale plakať už viac nechcem. Musím byť silná, aj keď nie som. Aspoň sa musím pokúsiť byť. Niall na mňa iba neveriacky pozeral.

"Woah, to mi je naozaj ľúto. Nečakal som to." rozhadzoval nervózne rukami.

"No ja musím ísť ďalej. Musím sa cez to preniesť, nemôžem navždy smútiť, inak sa nikam nedostanem. Aj keď bolesť ostane navždy." pousmiala som sa.

"Dobre hovoríš." usmial sa a zovrel ma vo svojom medveďom objatí. Vážne mi Niall chýbal. Takže som v podstate rada že sa ozval a je tu.

"Takže keď už som tu, mohli by sme si vyraziť na drink? Teda, ak sa ti chce." nervózne si prehrabol vlasy.

"Keďže je Harry v práci a ja by som sa tu sama nudila, tak prečo nie. Daj mi 5 minút." vybehla som rýchlo do izby, obliekla som si džíny, čierny sveter, s make-upom som sa nepiplala a dala som si iba púder a špirálu. Obula som si moje obľúbené Chelsea topánky a mohli sme vyraziť.

Keďže je víkend, tak nerobín nič iné, ako len trávim čas na Wattpade 😃 takže v tejto časti ste sa mohli dozvedieť kto je Niall 😊 Tešte sa čo s Niallíkom plánujem 😈😁😄 Dúfam že sa vám časť bude páčiť aj keď s ňou nie som moc spokojná, ale čo už 😏 vif láf Nikoľkaa ❤️❤️

Nightmares //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now