Part 7.

1.7K 170 1
                                    

Panebože, mne sa sníva. Naozaj to bola ona?

"Nie, toto nie je Darcy. Toto je Emma. Moja priateľka." pobozkal ju do vlasov a pritiahol si ju k sebe. Postavila som sa a pomaly som prešla ku ním.

"Pre-prepáč, ja len, strašne sa podobáš na moju bývalú spolužiačku." zakoktala som sa.

"To je v pohode. Som Emma." usmiala sa žiarivým úsmevom a vystrela predo mňa ruku.

"Som Nicolette." tiež som vystrela ruku a jemne sme nimi potriasli.

"Počkať, ty si Harryho spolubývajúca, však?" vydala som zo seba iba tiché "uhm" a sadla som si späť k Zaynovi. Nemám z nej moc dobrý pocit. Ale určite to je iba tým že sa podobá na ňu. Na osobu ktorá mi ublížila veľmi moc, ale aj tak mi moc chýba. Ale odpustiť by som jej určite nedokázala.

Na Harrym bolo vidieť že je naozaj šťastný a veľmi mu to prajem. Len neviem, mám proste z nej zlý pocit a dosť ma to ubíja. Dúfam že to nebude nastálo a ja si ju obľúbim.

***

Sú 4 hodiny ráno a tu to ešte žije. Čakala by som že tu budú ľudia ležať po zemi a chrápať a nie ešte piť. Všade to tu smrdí od alkoholu ktorého Harry kúpil viac než dosť a tak verím že mu niečo ostane. Pokým to nevypijú Lucas s Nicolasom. Asi hodinu potom čo prišla Emma, začali do seba nalievať viac a viac. Simon a Tina odišli asi o 2 domov. Nicolas s Lucasom "odtancovali" niekam za nejakými babami. Harry a Emma sa tiež niekam odpratali a tak sme ostali iba ja, Bee a Zayn. Čo sa týka Bee, je to asi jedno z najlepších dievčat ktoré som spoznala. A Zayn? Snažil sa so mnou flirtovať a bol strašne milý. Neviem či to iba hrá,pretože vyzerá ako badboy, ale tak snáď nie. Predsa len zdanie občas klame.

"Nad čím rozmýšľaš? Nad tým aký som krásny, nádherný, alebo sexi?" pošepkal mi Zayn do ucha a zasmial sa. Och a áno. Nechýba mu ani vysoké ego.

"Samozrejme Zayn, ako by som nemohla." zasmiala som sa tiež a prekrútila som očami.

"Dobre hrdličky. Idem už aj ja. Bolo mi s tebou naozaj fajn Nic. Občas by sme si mohli vyraziť." usmiala sa Bee a ja som súhlasila.

"Tak ahojte! Hrdličky." zasmiala sa a na to sa vytratila.

"Wow, poznáme sa iba pár hodín a už z nás robia hrdličky." zasmial sa Zayn a ja spolu s ním.

"Nie si veľmi zhovorčivá, však?" pozrel sa mi do očí. Až teraz som si všimla aké má krásne hnedé a veľmi hypnotizujúce oči.

"Väčšinou nie." usmiala som sa.

Chvíľu sa na mňa len tak pozeral bez toho aby som ja alebo on uhli pohľadom niekde preč. Proste sme si užívali tichú spoločnosť.

"Vieš o tom že si nádherná?" sladko sa usmial a ja som sa začervenala. Woah, to mi dlho niekto nepovedal. Samozrejme, ako by aj niekto mohol keď som sa dlho vyhýbala spoločnosti, však?

"Nemyslím si." sklopila som zrak.

"Zayn Malik si nikdy nevymýšľa." prstami prešiel k mojej brade a pomaly mi dvíhal hlavu tak, aby mi ma znova mohol hypnotizovať očami.

"Naozaj si krásna." zašepkal a mne tým vykúzlil veľký úsmev na tvári.

"Ďakujem." doširoka som sa usmiala.

"Dobre Zayn, je mi s tebou fakt dobre, ale myslím že začínam byť unavená." zívla som si. Neodpovedal mi, no namiesto toho ma zobral do náruče.

"Kde máš izbu?" spýtal sa a ja som ho naviedla.

"Dúfam že sa ešte uvidíme." usmial sa a postavil ma na zem.

"Bola by som rada keby áno." Hneď ako som to vyslovila mu zažiarili oči.

"Dobre, tak dobrú noc." priblížil sa ku mne viac a objal ma. Odsunul sa, dal mi malú pusu na líce a odišiel.

Potom čo Zayn odišiel som sa išla osprchovať a ľahnúť si s tým že idem spať. No neuspela som a tak som zaspala až o 7. Keď som sa zobudila, boli 4 hodiny. Ale aspoň som sa konečne vyspala. Zašla som dole do kuchyne, no na moje prekvapenie, nebol tu žiadny bordel. Rozhodla som sa že pôjdem za otcom, tak som sa rýchlo najedla, obliekla a vyrazila som.

Hneď ako som došla do nemocnice som išla za otcom na izbu, no izba bola... Prázdna?! Dobehla som na recepciu, no tam mi povedali že môj otec tu neleží. Tak som išla za jeho doktorom.

"Dobrý deň, môžem vám nejako pomôcť?" ani na mňa nepozrel, pretože pozeral niekde do papierov. Ale hneď ako na mňa pozrel ma spoznal.

"Kde je môj otec?!" hovorila som pomaly, no za to hrubo.

"Je mi to veľmi ľúto, ale v noci nastali problémy, no a... Nepodarilo sa ho zachrániť.."

"Prečo ste mi nezavolali?!" vyštekla som.

"Slečna Farrell, ukludnite sa. Volali sme vám, ale nedvíhala ste. Je mi to ľúto. Teraz ma ospravedlňte." súcitne na mňa pozrel a odišiel.

***

"Kurva!" vykríkla som a s pohárom čo som mala v ruke som celou silou treskla o linku.

"Au." zakňučala som. V dlani som mala pozapichované malé kúsky skla a k tomu 2 veľké. Z rán mi tiekla krv ktorá nechcela zastaviť ani po umytí. Nechala som to tak a vybehla som hore do izby. Hlavu som zaborila do vankúšu a začala som vzlykať.

Harry's POV

"Harry prestaň. Čo ak nás bude Nic počuť?" Emma sa odo mňa odlepila a začervenala sa.

"Neboj sa, nie je doma. A aj tak by nič nepočula, izbu má na druhej strane ." znova som sa jej prisal na pery odkiaľ som sa pomaly presúval na krk.

"Kurva!" zrazu niekto zvolal z dola a následne bolo počuť rozbitie pohára.

"Počkaj, hneď som tu." postavil som sa z postele a rýchlo som bežal do kuchyne. Na linke bol rozbitý pohár a... Krv?!

Dobre, dali ste 5 votes tak tu je nová časť ☺️ taktiež to platí aj pre túto časť 😊 určite by ma potešili aj nejaké komenty ❤️ dúfam že sa vám časť bude páčiť💚 pac a pusu, Nikuš💚

Nightmares //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now