ΜΕΡΑ 24

6.3K 490 203
                                    

Ξύπνησα μ' έναν απίστευτο πονοκέφαλο και...με έναν γυμνό Ηλία δίπλα μου! Τι στο καλό έγινε χθες; Ήπια τόσο πολύ, τα περισσότερα δε τα συγκράτησα αλλά θυμάμαι καλά όταν ανέβηκε πάνω μου ο Ηλίας. Μετά όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δε θυμάμαι τίποτα αλλά ακόμα έχω τη γεύση του στα χείλη μου. Και νιώθω μια μεγάλη ικανοποίηση γιατί ξέρω ότι πέρασα τέλεια και μ' έναν άνθρωπο που αγάπησα κάποτε και νομίζω ότι ακόμα αγαπώ μέσα μου.

"Καλημέρα..." άκουσα ξαφνικά τον Ηλία με μια βραχνάδα στην φωνή του, όσο τεντώνεται. Ένα υπέροχο χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του, σίγουρα πέρασε καλά κι αυτός. Εγώ είμαι καλυμμένη με το σεντόνι, για κάποιον λόγο ντρέπομαι που είμαι γυμνή δίπλα του. "Απόψε δεν πίνεις τίποτα στο club" μου λέει και γελάω, "Αυτό είναι σίγουρο!" του λέω και τότε έρχεται κοντά μου και πάει να με φιλήσει. "Ηλία..." του λέω και σταματάει και με κοιτάει, φοβισμένος. "Δεν σου έχω πει όλη την αλήθεια γι' απόψε, το πού θα πάμε και με ποιους" του λέω και με κοιτάει με περιέργεια.

"Δεν με νοιάζει που θα πάμε, καραμέλα μου, αρκεί να είμαι μαζί σου" μου λέει και προσπαθώ να του πω αλλά δεν μου βγαίνει γαμώτο, όταν με λέει καραμέλα και με κοιτάει μ' αυτά τα κουταβίσια ματάκια. Γαμώτο μου είναι τόσο γλυκούλης και όμορφος! Κάθεται και με κοιτάει χωρίς να λέμε τίποτα. "Γιατί με κοιτάς;" τον ρωτάω και ρουθουνίζει από χαρά. "Είσαι τόσο όμορφη...Τόσα χρόνια φανταζόμουν αυτή τη στιγμή, εσένα δίπλα μου στο κρεβάτι κι εγώ να νιώθω να θέλω να πετάξω στον ουρανό από ευτυχία" μου λέει και κοκκινίζω από ντροπή. Όπως με το πρώτο σημείωμα που είχε δώσει κρυφά στην τάξη που έλεγε "Είσαι η πιο όμορφη της τάξης". Είναι ωραίο να ακούς αυτές τις λέξεις.

Σηκωθήκαμε, μπήκα στο μπάνιο να κάνω ντουζ και ξαφνικά με το που γυρίζω τον βλέπω γυμνό μπροστά μου. Μου πέφτει το σαμπουάν από τα χέρια και σκύβουμε κι οι δυο να το πιάσουμε. Κοιτιόμαστε και εγώ πανικοβάλλομαι και γυρνάω από την άλλη, και κάνω πως πλένομαι. Φοβάμαι να τον κοιτάξω. Αυτός όμως δεν έχει κανένα φόβο, βάζει αφρόλουτρο στα χέρια κι αρχίζει να μου τρίβει την πλάτη. "Χαλάρωσε..." μου ψιθυρίζει και αφήνομαι στα χέρια του. Κάνει απίστευτο μασάζ και παρόλο που θα σπουδάσω φυσιοθεραπεία, το δικό μου μασάζ είναι άθλιο μπροστά σ' αυτό. Καθώς με τρίβει έρχεται και κολλάει πάνω μου και μου φιλάει τον λαιμό με πάθος. Εγώ κλείνω τα μάτια καθώς τρέχει το νερό πάνω μας και βγάζω ένα ηδονικό μουγκρητό. Τώρα που είμαι νηφάλια, νιώθω το σώμα του με όλες τις αισθήσεις μου.

Προσωπικός Γυμναστής Where stories live. Discover now