ΜΕΡΑ 34

5.2K 478 89
                                    

81 κιλά!!! 81 κιλά!!! Έχασα 5 κιλά μέσα σε 8 μέρες! Δεν μπορώ να το πιστέψω! Ο χορός και η απόλυτα σωστή διατροφή πρέπει να βοήθησαν. Α...και το σεξ. Η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψει πολύ το σεξ με τον Αντώνη. Δεν θέλω να ακούγομαι ξελιγωμένη αλλά ήταν σαν επίγειος παράδεισος πραγματικά. Ήταν απ' τις λίγες στιγμές που ένιωθα τόσο ασφαλής κολλημένη στον Αντώνη αλλά και τόσο ευάλωτη.

Χαζεύω το λάπτοπ μου, όχι κάτι συγκεκριμένο, απλά βρίσκεται εκεί κι εγώ είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου. Σκέφτομαι τον Αντώνη όταν κάναμε έρωτα για ώρες. Πρέπει να βρω οπωσδήποτε κάποιον άλλον και γρήγορα. Ή μήπως θα ήταν καλύτερα να του μιλήσω, να του εξηγήσω ότι δεν τρέχει τίποτα στην πραγματικότητα με μένα και τον Ηλία. Δεν μπορώ να αφήσω τον μεγάλο μου έρωτα γι' αυτόν έτσι απλά, δεν μπορώ.

Τελικά, αποφασίζω να πάω στο σπίτι του να του ζητήσω συγνώμη και να δώσω εξηγήσεις. Χτυπάω το κουδούνι και περιμένω. Και περιμένω. Η ώρα είναι 11, σε λίγο θα πάει γυμναστήριο, αποκλείεται να μην έχει ξυπνήσει. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω την Νάνσυ με μια πετσέτα γύρω απ' την μέση της. Σαστίζω, χάνω τα λόγια μου, δεν ξέρω πώς να εξηγήσω αυτό που βλέπω. "Τι γίνεται;" με ρωτάει, χαμογελαστή. "Ο..." πάω να πω και με διακόπτει, "Κάνει ένα ντουζ γιατί πρέπει να φύγουμε για το γυμναστήριο. Χάσαμε λίγο την αίσθηση του χρόνου, ξέρεις μετά από..." μου λέει και γελάει ψεύτικα.

Το αίμα μου ανεβαίνει στο κεφάλι και θέλω απλά να της σπάσω τα δόντια. "Δηλαδή...είστε μαζί...;" ρωτάω, κρατώντας την ψυχραιμία μου με τα χίλια ζόρια. "Τι νόμιζες, θα έμενε μόνος του για καιρό; Ήσουν μια περιπέτεια και τίποτα παραπάνω! Ήσουν και θα είσαι για πάντα μια χοντρή τσούλα!" μου λέει και αμέσως της ορμάω και την ρίχνω κάτω, εξοργισμένη. Της ρίχνω απανωτές μπουνιές στο πρόσωπο ουρλιάζοντας κι αυτή τσιρίζει κλαίγοντας.

Αμέσως τρέχει ο Αντώνης απ' το μπάνιο, με μια πετσέτα τυλιγμένος κι αυτός και μούσκεμα ολόκληρος. Μας κοιτάει, σοκαρισμένος. "Μαρτίνα...!" λέει, προσπαθώντας να αρθρώσει λέξεις. "Πώς μπόρεσες;" του λέω και σηκώνομαι και πάω προς το μέρος του, εξοργισμένη. "Εσύ φίλησες τον Ηλία δυο μέρες μόνο αφότου μαλώσαμε!" μου φωνάζει, θυμωμένος. "Αυτός με φίλησε!" του λέω, "Δεν σε είδα να μην σ' αρέσει!" μου λέει και η Νάνσυ σηκώνεται, πανικοβλημένη.

"Φύγε τώρα από δω μην φωνάξω την αστυνομία και σε βάλουν μέσα!" φωνάζει η Νάνσυ και της φωνάζω "Σκάσε εσύ!" και μετά γυρίζω και τον κοιτάω με δάκρυα στα μάτια. "Μετά από όλα όσα μου έκανε αυτή...που μας έκανε, πώς μπόρεσες;" του λέω και με κοιτάει με ένα απογοητευμένο ύφος. "Τουλάχιστον ξέρω ότι είναι μια σκύλα, δεν το παίζει κάποια άλλη. Φύγε, σε παρακαλώ" μου λέει και σκουπίζω τα δάκρυά μου. 

Προσωπικός Γυμναστής حيث تعيش القصص. اكتشف الآن