ΜΕΡΑ 59

6.8K 551 62
                                    

Φτάνουμε σ' ένα κλειστό θέατρο στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πολύ μεγάλο και έχει γεμίσει με οικογένειες, εφήβους και φοιτητές. Εμείς καθόμαστε στην πρώτη σειρά, εγώ, η Μαρία, η Ελπίδα, ο Στέλιος, ο Γιώργος και ο Μάνος. Περιμένουμε με ανυπομονησία να αρχίσει το σόου. Το μυαλό μου συνεχώς γυρίζει στο χθεσινό βράδυ που είπα στον Αντώνη ότι τον αγαπάω αλλά δεν είπε τίποτα.

«Τι έχεις εσύ;» με ρωτάει η Ελπίδα. «Τίποτα» της λέω και επιστρέφει στα μηνύματα με τον Αντρέα Κ. «Πώς πάει η σχέση σου μ' αυτόν;» την ρωτάω. «Μαλώσαμε λίγο χθες γιατί του είπα ότι θέλω βιντεοκλήση και μου είπε ότι δεν σέβομαι ότι ντρέπεται. Αν είναι δυνατόν» μου λέει.

«Εγώ σου λέω, Ελπίδα, είναι πολύ ύποπτο όλο αυτό» της λέω. «Σσσς, αρχίζει!!!» φωνάζει η Μαρία, ενθουσιασμένη. Βγαίνει πρώτα ένα γκρουπ με κοπέλες και χορεύουν το τραγούδι που αγαπώ, το 'Worth it' των 5th Harmony. Τις παρακολουθώ που κάνουν απίστευτες κινήσεις σαν το βιντεοκλίπ, μ' ένα χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπό μου. Τα μάτια μου λάμπουν από ενθουσιασμό, είναι καταπληκτικές! Πόσο θα ήθελα να ήμουν ανάμεσά τους, για πρώτη φορά στη ζωή μου θέλω να ασχοληθώ με κάτι τόσο κινησιακό και αισθησιακό. Ίσως είναι που χάνω κιλά, που πλέον δεν κουράζομαι το ίδιο στο γυμναστήριο ή είναι ίσως ότι ο Αντώνης μου είχε πει ότι θέλει να με δει να χορεύω.

«Μπουυυυυυ» φωνάζει η Μαρία κι ο Στέλιος προσπαθεί να την συγκρατήσει. «Μα τι τσούλες! Εκείνη η παρδάλω στα δεξιά την έπεφτε στον Φίλιππο στις πρόβες, την είδα!» λέει η Μαρία. «Δε θα έγινε τίποτα, μην ανησυχείς» λέει ο Στέλιος. «Θα της βγάλω τα μάτια αν την πετύχω ξανά κοντά του» του λέει κι αυτός ξεροκαταπίνει από ενοχές.

Το επόμενο γκρουπ είναι ο Φίλιππος με άλλα αγόρια, ντυμένοι με στρατιωτικά και χορεύουν αισθησιακά αλλά τέλεια στους ρυθμούς ενός remix του 'Body on me' της Rita Ora feat. Chris Brown μαζί με Justin Bieber.

Ζητωκραυγάζουμε και χειροκροτούμε ενώ όλη η αίθουσα έχει ξεσηκωθεί. Είναι φοβερό νούμερο κι ο Φίλιππος φαίνεται πιο σέξι από ποτέ όταν κάνει ένα σόλο χορευτικό προς το τέλος. Έχει μεγάλο ταλέντο και ξεχωρίζει απ' τους υπόλοιπους με τα καταγάλανα μάτια του να λάμπουν όταν κοιτούν το κοινό. Στο σόλο του Φίλιππου που τα δίνει όλα στη σκηνή ο Στέλιος κι η Μαρία σηκώθηκαν μαζί και κοιτούν με δέος το κορμί του Φίλιππου να σπάει, να λυγίζει και να γίνεται κομμάτια. Σχεδόν τους τρέχουν τα σάλια.

Όταν τελειώνουν λοιπόν, χειροκροτούμε και κοιτάω τον Στέλιο που αναστενάζει πίσω στην θέση του, αναψοκοκκινισμένος όσο η Μαρία δίπλα του φωνάζει «Είναι το αγόρι μου! Είναι το αγόρι μου!!!»

Προσωπικός Γυμναστής Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα