epiloog deel 1

878 28 3
                                    

*8 jaar later*

Ad Michelle:

Er is veel ondertussen gebeurt. Harry en ik zijn uiteindelijk getrouwd, Darcy was het bloemenmeisje en ons kleine Luke de ringendrager. Niall was Harry zijn getuige en die van mij Hope. Want zonder hun hadden we waarschijnlijk nog steeds ruzie. En doordat we nu man en vrouw zijn en twee geweldige kinderen. Zijn we gelukkiger dan ooit. Ik had me vroeger vaak voorgesteld als een prinses die bediend wordt door duizende mannen of als één van de k3 meisjes. Mar dit is gewoonweg beter. Dit alles had ik nooit kunnen voorstellen. Het is gewoon alsof ik in een droom zit en dat daar vroeg of laat een einde aankomt. Maar dit is anders, dit is gewoonweg voor eeuwig.

Ad céline:

Vroeger had ik je nooit geloofd als je me gezegd had dat ik samen zou zijn met de Messi en een dochtertje zou hebben. Maar dit is nu eenmaal wat er wel is gebeurd. We hebben samen een dochtertje van 5 genaamd Lisa. En weet je wat het beste van al is? Lisa houdt net zoals ons zielsveel van voetbal. Er blijft dus altijd een voetballertje in de familie.

Ad Chloë:
Louis en ik wij zijn nog altijd de gekste van heel de familie. Niall en Hope komen wel in de buurt maar wij blijven ze verslagen. Louis en ik zijn gewoon echte kinderen, kinderen die dol zijn op koffie en op wortels. En weet je wat het grapigste is dat we zelf ook nog eens 2 kinderen hebben. Die net zo gek of zelfs nog gekker zijn als wij. Bij ons thuis is het nooit saai, wij blijven van 's morgens tot 's nachts op en neer springen en Tommy en Emely doen gezellig met ons mee. We are forever young!

Ad Liam:
Toen ik Hope terug gevonden had, werd mijn leven alleen maar beter samen met Sophia, mijn lieve vrouw. ik ben echt de gelukkigste man op de wereld. En toen ik voor het eerst de kleine Thomas en Nila zag wist ik dat mijn leven niet meer stuk kon. Niet alles eindigt zoals een sprookje maar gelukkig dat van mij wel.

Ad Zayn:
Na lang zoeken heb ik eindelijk de liefde van mijn leven gevonden. Noa het meisje dat me elke keer meer en meer doet blozen. Het meisje dat me zo net een tweede rede heeft gegeven om van mensen te houden. Simon toen ik hem gisteren in mijn armen kreeg, bleef mijn hart ter keer gaan. Eindelijk heb ik het lot gevonden dat me niet in de steek zal laten. Samen met Simon en Noa zal ik gelukkiger dan ooit worden.

Ad Amber:
Door Hope en Michelle heb ik de knapste jongen van de wereld ontmoet Thomas Broody Sangster. En je raad het nooit maar hij is nu al voor 5 jaar mijn vriendje. Ik ben zo gelukkig met hem.

Vroeger toen ik elke keer weer opnieuw naar de maze runner zag kon ik me niet voorstellen dat ik nu, niet meer de film moet zien om hem te kunnen bekijken. Nu kan ik hem zelf in het echt zien, hem aanraken.

Had ik vroeger toch maar naar Hope Michelle en de rest geluisterd dan wist ik dat dromen geen bedrog zijn. Dat als je ergens blijft in geloven het vroeg of laat zal gebeuren. Never give up your dreams!

Who is that boy?Where stories live. Discover now