'dad'

961 30 0
                                    

Ad Hope:
Samen met Nate in mijn armen wandel ik uiteindelijk naar mijn hotelkamer. Na lang zeuren heb ik geregeld dat er een baby bedje in mijn kamer wordt bijgezet. Niet dat ik het 's nachts ga gebruiken hoor maar als Amber op hem komt babysitten dan kan hij rustig in zijn bedje slapen.

Ik heb Amber daarnet gsms't of ze wou babysitten en toen ze vertelde dat ze meteen kwam maar eerst nog wat spulletjes ging kopen, kon de glimlach niet meer van mijn gezicht af.

Als Amber na 30 min er is, geef ik Nate een kusje op zijn voorhoofd, zeg Amber gedag en vertrek naar de gevangenis. Paparazzi maken foto's en stellen vragen maar ik trek me er niets van aan, totdat ze zeggen dat mijn vader vrij rondloopt. Meteen heeft die vrouw mijn aandacht.

"Mijn vader is vrij?"vraag ik vol ongeloof. "Hij is gisteren ontsnapt." vertelt de vrouw me, meteen kijk ik angstig. Dit was geen goed idee. Ik had nooit naar hier mogen komen, straks vindt hij me en wie gaat Nate en Sterre dan verzorgen?

Ik ren weg van al de mensen en blijf rennen tot ik ergens rustig kan gaan zitten. Er zijn geen mensen om me heen waardoor ik naar Amber begin te typpe.

*amber als ik straks niet terug ben, ga naar Engeland. Bezorg Niall Nate en zeg dat hij zorg moet dragen voor hem en voor Sterre. Dat ik hem vertrouw. Dat ik steeds van hem zou houden en dat hij gelijk had, dat ik andere ouders heb en een oudere broer. XxHope.*

Ik druk op verzenden. Het is maar voor de zekerheid. Hopelijk weet hij niet eens dat ik hier ben en ben ik zo meteen veilig in mijn hotel. Maar die droom duurde niet voor lang.

"Hey hope lang niet gezien."hoor ik de oh zo bekende stem zeggen. Ik wil wegrennen maar ik ben omringd door mensen die ik niet ken. "Ik heb speciaal een paar vriendjes meegenomen uit de gevangenis , leuk he?" vraagt hij spottend en het enigste waar ik aan kan denken zijn mijn vrienden, Niall, sterre en Nate. Ik zal hun waarschijnlijk nooit meer weer zien.

"Liefst van al wou ik je nu vermoorden maar we hebben centen nodig en daar ga jij voor zorgen. Anders weet ik die Niall gast wel te vinden." zegt mijn vader en meteen weet ik dat ik alles ga doen wat hij me vraagt. Buiten dan de andere jongens, mijn vrienden Sterre en nate verraden.

"Je gaat met een paar vrienden van me naar hun slaapkamer. Zo vaak als ze het willen. Doe niets verkeerd of je weet wat er gebeurd. Oh en wandel maar mee en ik zou niets durven te doen als ik jou was." zachtjes knik ik en volg hun als een hond.

Even later komen we aan in een huisje midden in het bos. Mijn 'vader' sleurt me een kamer binnen. "Kleed je om, binnen 2 min ni klaar is pech." zegt hij en doet de deur dicht. Snel ga ik opzoek naar kleren en dan uiteindelijk vind ik sexy setjes. Wat ik al wel verwacht had. Doe mijn kleren uit als ik net het slipje aan heb gaat de deur open. Meteen doe ik mijn armen voor mijn borsten als er drie mannen binnen komen. Aan die zal ik mijn maagdelijkheid verliezen. Ik wou dat het Niall was maar ik moet dit doen, anders gebeurt er iets met hem. Liever dat ik dan mijn maagdelijkheid aan die drie lelijke mannen verlies dan dat er iets met Niall gebeurt.

Who is that boy?Where stories live. Discover now