darcy

952 34 2
                                    

*1 week later*

Ad Darcy:
Zachtjes lig ik te wenen op mijn kamer. Mama en papa maken al 3 dagen lang non stop ruzie. Ikke dat niet leuk vinden. Papa zegge dat mama naar Barcelona gaat voor ene neymar. Rare naam maar ja. Is een bekende voetballer, heeft ome lou uitgelegd.

Papa zegt dat mama verliefde is op Neymar maar ikke dat niet wille. Mijn mama en papa moeten samen blijven, een broertje maken en trouwe.

Net zoals Niall en Hope dat moete doen. "Darc?" hoor ik de breekbare stem van Sterre vragen. "Ja." zeg ik net zo breekbaar terug.

Sterre komt binnen en rent naar me toe. Samen knuffelen we en wenen we op elkaar schouders. Hope is al een week weg en we hebben nog niets van hun gehoord. Papa en mama worden vaak door een onbekende nummer gebeld maare papa zegt dat we dan nieg moge oppakken. Anders weten alle fans hun telefoonummer. Best slim gezien van papa he?

Even later wordt mijn deur opengedaan en Mama staat huilend in de deuropening. "Darc kom we gaan hier weg." "nee ikke hiere blijve" "darc nee!' roept mama waardoor ik schrik.

Ik kruip dieper weg in Sterre's armen. Mama is nooit boos en zeker niete op mij. "Darc blijft bij mij, jij mag naar die Neymar gaan als je toch zo graah wilt. Maar Darcy blijft hier, we kunnen een regeling opstellen maar als jij naar Neymar gaat blijft ze hier. Wat je ook gaat zeggen, ik zal er alles aan doen om gelijk te krijgen. Advocaat, rechtbank en dan zul je heel veel geld verliezen. Jij vindt het leuker om naar andere mannen te gaan die knapper zijn dan mij terwijl ik niet mee mag. Ik jou vriendje, de vader van Darcy." "Ex-vriendje." hoor ik Mama tegen papa zeggen en ik weet watte dat betekend.

"Mama niete weggaan." roep ik wanneer mama me een knuffel geeft. "Darc volgende week ben ik terug, ik bel je elke dag en dan de week erna blijf je bij mij dan gaan we samen even naar Belgie. Ik laat je echt niet alleen Darcy. Maar ik kan niet anders. Ik wou al zo lang mijn idool ontmoeten en ruzie wou ik niet met papa maken maar het is nu zo. We zijn te snel gegaan in onze relatie. We moeten een pauze inlassen. Darc maar vergeet niet dat ik jou niet wil achterlaten en dat ik zielsveel van je hou." zegt mama terwijl ze samen net als ikke in huile uitbarst.

Even later laat ze los, geeft ze me nog een kusje op mijn hoofd. Geeft sterre een knuffel en verdwijnt dan uit mijn kamer. Ik dacht dat ikke een gezin had maar nu ben ik gewoon een eenzaam klein meisje.

Who is that boy?Where stories live. Discover now