I am so thankfull

1.7K 53 3
                                    

Ad Hope:

Na een halfuurtje in de auto gezeten te hebben komen we aan in Brussel. Sterre ligt te slapen met haar Niall pop stevig in haar armen. One direction zijn voor Sterre eigenlijk een soort vaders en ik ben haar moeder. Ookal kent ze de 5 jongens niet, ze zegt dat het gewoon zo voelt. Onze ouders waren er nooit voor ons waardoor ik Sterre alleen heb moeten opvoeden en toen One Direction ontstond vonf Sterre haar troost ook bij hun. Ik weet nog dat ze onze ouders mij zag slagen en heb haar pas rustig gekregen wanneer ze de stemmen van One Direction hoorde. Daarom ben ik hun ook dankbaar ze hebben me geholpen met Sterre.

"Hey Hope?" hoor ik iemand vragen. Ik kijk op en zie dat Sandy me doordringend aankijkt. "What's wrong?" vraag ik. "I asked you where you will sleep." "i don't know." antwoorde ik terug. Want ik wist het echt niet. "Maybe.." begin ik maar Sandy onderbreekt me al meteen. "Can you give me my iphone?" vraagt hij en ik geef hem zijn Iphone. Hij drukt op iets en geeft hem dan aan mij. Ik hoor de telegoon over gaan en Sandy doet teken dat ik stil moet zijn. "Hey San where are you?" hoor ik een jonge vragen. "Dan i am almost there but would you ask of there can sleep 2 girls by us?" hoor ik hem vragen. "Yeah we have enough place. " hoor ik dan antwoorden en niet lang daarna leggen ze op. "You can sleep a week long with us but then we have to go." zegt Sandy. "Thank you but tomorrow i will look for a place for me and Sterre." zeg ik maar als Sandy begint te zeggen dat ik hem niet mag tegen spreken laat ik het maar zo en bedank hem.

Een paar minuten later komen we aan bij een groot hotel. Sandy neemt zijn gsm en even later komen er twee jongens naar beneden. Ik stap uit de auto en kijk de jongens aan. Echt waar ik ken hun van ergens. "Hey i am Dan." zegt de eerste jongen. "And i am josh." zegt de andere. "I am Hope and the one that sleeps is Sterre my little sister." zeg ik. "Nice to meet you." zeggen ze en gaan Sandy helpen met de koffers terwijl ik Sterre uit de auto pak, ik leg haar 1D dekken beter over haar heen en kijk naar Sterre terwijl ze haar Niall pop nog dichter tegen haar aantrekt. "She is sooo cute." zegt Dan die opeens naast me staat. Ik glimlach en volg de jongens dan naar boven.

"Here this room has still a bedroom so you can sleep here. And if you need me i am in the room next of you." zegt Sandy en ik knik. Zachtjes doe ik de deur van de hotelkamer open en kom binnen in een grote woonkamer. Mijn ogen vallen op drie deuren de twee eerste zijn toe en de laatste staat open. Ik wandel naar de laatste en zie dat ik juist gegokt heb. Ik leg Sterre op bed, doe haar 1D pyjama aan en leg har dan onder de dekens. Daarna doe ik mijn pyjama aan en kruip snel onder de dekens. Niet veel later val ik in slaap. Niet wetend met wie ik allemaal wel niet te maken heb.

De nieuwe parfum en het clipje ervan zijn gewoon PERFECT! #betweenus

Who is that boy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu