epiloog part 2

1K 37 10
                                    

8 jaar later:

Ad Hope:
Na 8 jaar zie ik Niall nog altijd even graag. Hij is de vader van 4 echte schatten en van 2 die nog altijd super veel voor me betekenen.

Ik weet het nog altijd even goed. De eerste geboorte.

*flashback*

Niall is zenuwachtig heen en weer aan het lopen. Het is namelijk tijd ons eerste kindje gemaakt van onze liefde gaat geboren worden. Niall is zo zenuwachtig, dat ik er zelf zot van wordt. De jongens en meiden, mijn en Niall's ouders en zijn broer zitten te wachten in de wachtzaal en ik. Ik lig hier luisterend naar de nieuwe singel Infinity.

Ik weet dat de meeste pijn hebben als ze moeten bevallen, maar bij mij valt dat mee. Ik heb gezien hoe Michelle het bij Luke deed en weet precies wat me te wachten staat dus heb ik geen zenuwen.

Maar ja Niall pakt ze allemaal over. "Mevrouw." zegt de vroedvrouw en wijst naar mijn oortjes. Ik doe ze uit en zet het op luidspreker. Infinity galmt de kamer door wanneer ik mag beginnen met persen.

Na een tijdje hoor ik gehuil en mag een wenende Niall de navelstreng doorknippen. Het is zo schattig dat ik vraag om er een foto van te trekken.  Het is een jongetje. Ons klein ventje, we wisten namelijk nog niet wat het ging worden. Maar we zijn blij met ons jongetje. Wanneer de verpleegster gaat kijken of alles in orde is. Krijg ik terug weeen pijnlijker dan de vorige.

Ik schreeuw het uit en Niall gaat de dokter terug roepen. Waarom krijg ik dit? Die ondertussen naar buiten was gegaan. Dit is niet normaal. Even later heeft Niall hetzelfde mogen doen als ervoor, hij heeft de navelstreng weer mogen doorknippen. Twee keer op dezelfde dag maar van een ander geslacht.

Het meisje wordt in een deken gewikkeld en bij mij gelegd. Het jongetje wordt proper en gezond bij Niall in de armen gelegd die nog altijd tranen in zijn ogen heeft. Het meisje wordt ook proper gemaakt en onderzocht en weer in mjjn armen gelegd. Ik kijk naar het meisje en daarna naar Niall met het jongetje in zijn armen. Ik weet zeker dat Niall een goede vader zal zijn, dit hadden we niet voorspeld maar mijn droom was om een tweeling te krijgen, die nu toch is uitgekomen.

We hebben twee gezonde kinderen op de wereld gebracht. Genaamd Liam James Horan and Lilly Horan.

Liam en Lilly waren vastbesloten. Ons eerste meisje en jongen zouden zo heetten en Louis en Chloë zijn de fiere meter en peter van Lilly en Liam en Sterre van Liam.

*einde flashback*
Dit is namelijk 8 jaar geleden en 4 jaar geleden gebeurde weer hetzelfde. Luka Horan en Luna Horan werden ze genoemd en nu vandaag de dag heb ik niet alleen geweldige kinderen maar ben ik ook nog eens Hope Horan. En zijn Harry en Céline fiere meter en peter van Luka en Michelle en Zayn van Luna.

Sterre woont ondertussen niet meer thuis en dus wonen we hier gezellig met zen 7 in ons huis/villa. Nate is ondertussen een geweldige grote broer voor zijn 2 broertjes en 2 zusjes. Hij helpt altijd waar nodig is. Hij weet ook dat hij niet echt gemaakt is door onze liefde, maar dat we hem even graag zien als alle anderen. Als Nate er niet was geweest, zou het misschien wel helemaal anders zijn geweest en hadden waarschijnlijk Lilly, Luka, Luna en Liam niet eens bestaan. Hij is nu eens onze held. Hij is onze big boy. En we zullen hem altijd even graag zien, hij hoort bij ons en zonder hem zouden we niet volledig zijn. Hij paste in het plaatje dat we zochten en dat Niall naar me toe heeft gebracht. Ik zou hem altijd dankbaar zijn. Net zoals de andere jongens en meiden.

Ik kan me mijn verleden nog altijd heel goed herinneren maar nu leef ik in de toekomst. De toekomst die me een geweldige man, geweldige kinderen en vrienden en de beste broer op heel de wereld heeft gegeven en ik ben gelukkiger dan ooit te voren.

Al dit begon met de vraag: Who is that boy?

Bedankt allemaal voor het lezen, reageren en stemmen om dit boek. Ik hoop allemaal dat jullie het een leuk boek vonden. Maar spijtig komt aan alles een eind. Maar ik kan jullie niet genoeg bedanken, jullie gaven me de moed door  te stemmen en reageren om verder te schrijven. BEDANKT!
Xx

Who is that boy?Where stories live. Discover now