i lose them both?

987 32 2
                                    

Ad Harry:

Wat heb ik gedaan? Ik wou dit helemaal niet, ik dacht dat ze ging blijven. of dat ik meemocht met haar en Céline maar nu ben ik haar kwijt en het laatste woord dat ze tegen mij zei deed me zoveel pijn. "Ik ga dan wel naar Neymar! Hij zal me wel lief hebben." dat waren haar woorden. De woorden die men hart in twee brak.

Ad Michelle:
Ik was zo kwaad. Hoe kon hij Darcy van me afnemen. Darcy is alles voor me? Wie was er bij haar geboorte. Ik. Wie heeft haar er uit geperst? Ik ja. Hij heeft niets gedaan hoor? En dan 3 jaar later terwijl ik 3 jaar voor mijn kleine meid heb gezorgd, moet ik haar achterlaten voor hem!?
Ik haat die gast. Nee wacht ik hou van hem. Zielsveel. Maar Darcy van me afnemen dat gaat te ver.

Darcy is mijn dochter en niet die van hem. Oh wacht dat is hij wel ma da boeit nu effe niet.

Boos en verdrietig wandel ik naar Céline. Boos op mezelf, boos op Harry, verdrietig dat ik mijn dochter en Harry kwijt ben. We waren eindelijk een gezin en de ruzie over Neymar heeft dit alles verpest.

Ad Louis:
Terwijl ik samen met Chloë in de zetel een film lig te kijken. Chloë natuurlijk dicht tegen me aan. Gaat men gsm. Ugh wie is dat nu weer. Ik neem men gsm en zie Sterre staan.

L: hey Ster?
D: nee ik ben Darcy.
L: Dar wat is er?
D:mama weg, papa verdrietig. Ruzie over ene neemaar.
L: Bedoel je Neymar?
D: ja die.
L: ga met Sterre naar beneden en wacht totdat ik er ben. Ik kom nu naar jullie.
D: oke ome lou. I love you.
L: love you to Darc.

Wanneer ik ophang kijkt Chloë me aan."sorry babe ik moet naar Darcy en Sterre." "geeft niet, ik moet zo meteen Céline en Michelle en wacht Darcy ging toch ook mee naar Barcelona?"onderbreekt Chloë haar eigen zin. "Ik weet het niet, Darcy zegt dat Michelle is weggegaan en dat Harry verdrietig is." "oei das niet goed. Dan zal ik maar ijs klaar nemen voor als Michelle komt." "is goed babe. Tot straks." en geef haar een kus.

Ad Céline:
Ik ben zo blij vandaag ga ik met Michelle en Darcy naar Barcelona en ontmoet ik de enige echt Messi. Ik ben zo zenuwachtig. Ik ga eindelijk mijn idool ontmoeten en wie weet wordt hij wel meer dan dat.

Het enige wat ik raar vindt is dat Hope ons niet komt uitzwaaien. Eigenlijk heb ik haar al een week niet gezien. Michelle zei dat ze weg was voor haar werk. Maar waarom zo lang? Zonder iets van haar te laten horen? Zou er misschien iets gebeurt zijn? Misschien weet Niall of Liam hier meervan. Ik ga hun iets sturen.

*hey Niall, heb jij iets van Hope gehoord? Ze is weg en michelle en Harry zeggen dat ze weg is voor haar werk. Maar ze laat niets weten, weet jij hier misschien iets meer van? XxCéline.*

Hetzelfde stuur ik ook naar Liam. Hopelijk dat alles gewoon goed gaat en dat ik vol van mijn vakantie met Michelle Darcy en Messi kan genieten.

Ad Michelle:

Tranen beginnen over mijn wangen te lopen, wanneer ik besef dat ik mijn dochter en de liefde van mijn leven kwijt ben. Waarom had ik niet gewoon gezegd dat hij meemag? En ik heb zo veel spijt van mijn laatste zin tegen hem. Ik wil Harry, niet neymar.

Who is that boy?Where stories live. Discover now