going to Barcelona

952 31 5
                                    

Ad Chloë:

Michelle en Céline zitten net op het vliegtuig naar Barcelona. Eerst wou ze terug naar Harry gaan maar we hebben haar kunnen ompraten. Het is beter dat ze eerst effe rustig nadenken. Darcy is er echt kapot van. Eerst is haar favoriete tante al meer als een week weg en nu haar mama. Ik heb echt met haar en Sterre te doen. Eerst ging het allemaal super tussen iedereen. Alle dat heb ik gehoord van Hope. Hope en Niall waren dolverliefd, michelle en Harry vormde een gelukkig gezin met Darcy en nu? Nu is alles omgedraaid. Het lijkt precies zo op een soap.

Ik hoop dat ik en Louis niet zo iets zullen meemaken. Ik zou echt kapot gaan. Een dag zondet hem en ik verveel me kapot. Dan zou ik weer zoals vroeger series/films zien, non stop. Ja ik ben echt verslaafd en zeket aan de Vampire Diaries. Ik weet nog dat ik en Hope er altijd over spraken. Zij was dan voor Stefan en ik natuurlijk voor de oudere ondeugende Damon.

Wat mis ik die tijden zo. Wat mis ik Hope. Waar is ze toch?

Ad Céline:

Ik wil op en neer springen van blijdschap wanneer we opweg zijn naar Barcelona. Maar ik hou me in voor Michelle. Het is zo erg, wat er tussen haar en Harry is gebeurt. Ik hoop dat als we binnen een weekje terug komen, alles weer goed is. Nu hebben ze even rust nodig. Michelle zal haar verdachten verzetten, zal haar idool ontmoeten en wanneer ze naar Darcy gaat. Zal Harry zien dat er niemand anders in haar leven is als hem en Darc.

Ze zijn zo'n schattig gezin. Het kan gewoon niet anders dan dat het terug goed komt.

Ik neem mijn gsm om muziek te luisteren als ik zie dat ik 10 sms'en heb. Van Liam en Niall. Ik open die van Liam wat er 4 zijn.

*wat Hope? Ik dacht dat ze gewoon hier was. Is dat niet? Is ze weg?*

*ik heb haar gebeld en ze pakt niet op, ik hoop niet dat er iets is gebeurd.*

*Ik moet naar Harry en Michelle gaan, ik moet weten waar ze is. *

*weet jij waarom harry en Michelle niet opnemen? Ik moet Hope echt vinden ik moet haar iets vertellen :'(*

Daarna lees ik de 6 van Niall.

"Hope is weg? Het is allemaal mijn schuld. *

*ik ga naar managment, ze moeten me met Hope laten daten*

*waarom neemt Hope niet op? Ik moet haar stem horen ik moet weten of alles in orde is.*

*ik moet echt weten waar ze is. Haar vader is ontsnapt met nog andere criminelen. Ze mag niet naar belgie. Ik wil haar niet kwijt.*

*zeg dat ze niet naar België is.*

*waarom antwoord je niet? Heb ik iets verkeerd gedaan? Zeg het me?*

*Céline ik hou zielsveel van Hope. Vertel me aub als je iets weet. .-.*

Ik lees alle berichtjes en wordt van binnen bang. Wat als ze echt naar Belgie is? Zouden Michelle en Harry er meet van weten? Ik wil het Michelle vragen, maar wat als het waar is, ze heeft het al moeilijk genoeg. Ik zal het later vragen, eerst moet ze wat meer de blije, hypere, k3 zingende Michelle worden. Voordat ik dit ga vragen.

Ad Michelle:

Harry, Darcy, harry, Darcy, Harry , Darcy , Harry , Darcy deze namen spelen continu af in men hoofd. Waarom is alles nu zo gegaan? Waarom kon ik nu ni samen met Darcy liggend bij Harry naar een film zien, samen als een gezin? Waarom heeft God me niet gewaarschuwd? Als ik wist dat dit zou gebeuren, zou ik nooit gezegd hebben dat ik alleen met Darcy en Celine naar Barcelona wou voor Neymar. Als ik alles op voorand had geweten, zou het veel makkelijker geweest zijn. Waarom ben ik geen helderziende? Waarom?

Who is that boy?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt