i will be her second daddy

1.5K 46 2
                                    

Ad Niall:

Terwijl ik met Sterre in men armen in de auto zit, blijf ik maar denken aan Hope. Alleen ik, Lou, Harry, Sandy, Dan , Josh en natuurlijk Lux hebben haar ontmoet. Maar de rest wilt haar graag ontmoeten. Sandy heeft me het adres van haar huis gegeven waardoor ik morgen er meteen naar toe kan gaan. Hoe sneller ik begin hoe sneller ik haar vindt. "Ni we zijn er." zegt Louis. Ik snap niet wat hij bedoelt maar als ik rondkijk zie ik het koning boudewijn stadium. Eindelijk kunnen we weer optreden in België. Er komen niet alleen Directioners van België maar ook van Nederland, Frankrijk, Duitsland en ga zo maar verder. Het is leuk om te zien dat iedereen van zo ver komt om ons te zien. Het is wel spijtig dat sommige Directioners dit concert niet kunnen bij wonen door die stomme examens.

"Niaaaaaaaall." roept Louis nu. Waardoor ik schrik en Sterre wakker wordt. Ze kijkt verschrikt op en ik kijk boos naar Louis. "Hey Ster." zeg ik zachtjes. "Hi Ni." antwoordt Sterre. "Kom je mee?" vraag ik aan Sterre en ze knikt. Sterre stapt uit met nog steeds haar Niall pop in haar handen terwijl ik eerst haar 1D dekentje opvouw en dan met het dekentje in men armen uitstap. Sterre pakt men hand vast en samen gaan we naar binnen. Maar niet veel later wordt Sterre op de schouders van Louis gezet. "Louis William Tomlinson!" roept Sterre. "Jep." antwoordt Louis droog waardoor Sterre begint te lachen. Ik kijk lachend toe naar hun terwijl we allemaal in de zetel gaan zitten.

Waarom zouden de ouders van Hope iets met haar doen. Waarom mag ze ons niet zien?

Ik schrik op als ik twee handen voel. Sterre kijkt me aan. "Niall ik moet je iets vertellen." zegt ze, ik knik en samen gaan we naar een aparte kamer. Sterre komt naast me zitten en begint te vertellen.

"Het is raar wat ik nu ga zeggen, maar ik wil dat je dit weet. Mijn ouders waren er nooit voor mij. Hope zorgde voor mij al van kleins af aan. Het was heel moeilijk voor haar omdat ze zelf nog jong was. Maar toen jullie 5 jaar geleden meededen aan x-factor. Ging het beter. Hope was een soort van moeder voor mij en jij Niall was een soort van vader voor mij. Ook de andere maar jij voelde meer als men tweede vader. Je hielp me door je stem. Jullie liedjes hielpen me en elke keer wanneer ik verdrietig was zette hope Little things voor me op, toen jou solo kwam voelde het alsof jij er voor me was waardoor ik me beter voelde. Ook zong Hope liedjes voor me maar het moest altijd een liedje van jullie zijn. Meestal dus ook Little Things." zegt Sterre waardoor ik tranen in men ogen heb.

"Sterre vanaf nu af aan zal ik een vader voor je zijn. Wanneer je verdrietig bent zal ik er voor je zijn. Wanneer je iemand nodig heb kan je altijd komen. Nu zal ik er niet aleen figuurlijk voor je zijn maar ook letterlijk. Ik zal voor je zorgen zo lang het gaat." zeg ik terwijl ik Sterre stevig in men armen hou. Ik hou zo veel van dit kleine meisjes.

Who is that boy?Where stories live. Discover now