Lots of love your daddy

922 33 1
                                    

Ad Liam:

"Julia, we moeten weg nu. Pak je spullen in, ik wil je hier niet achterlaten." roep ik naar mijn beste vriendin Julia. "Wat is er Li?" "Hope" is het enigste dat ik kan antwoorden en meteen rent Julia naar boven om alles in te pakken. Ook ik ga naar boven, pak alles in neem de foto van mijn nachtkastje en steek het erbij.

Julia is echt de beste vriendin die ik mezelf maar kan wensen. Toen ze de verpleegster van Hope was, kregen we al een sterke band. We vertelden elkaar vanalles, ook onze geheimen buiten eentje. Die alleen mijn oudes weet. Julia is gewoon echt een zotte vriendin, die dol is op oreo's eten. Ja toen ik haar vroeg om hier te komen wonen, at ze heel mijn vooraad van oreo's op die ik voor Hope en Niall had gekocht en dat waren er echt veel. Ik hou echt van haar, de meeste denken dat we een koppel zijn. Maar ik ben nog steeds super gelukkig met Sophia. Oh ja ik zal haar misschien een sms'je sturen. Snel stuur ik haar een sms'je en ren dan naar beneden waar Julia al op me staat te wachten. We springen letterlijk in de auto en rijden naar Niall zijn huis.

Niall staat al buiten op ons te wachten, met een klein jongetje in zijn armen en een meisje naast zich. We stappen uit en Niall stelt ons voor aan Amber een van de beste vriendinnen van hope en Nate het geadopteerde zoontje van Hope waar Niall zorg voor moet dragen. Daarna stappen we snel in de auto en stoppen eerst nog bij Harry zodat Niall de brief in de brievenbus kan steken en daarna rijden we rechtstreeks naar de luchthaven.

Ad sterre:
Ik hoor een auto voor Harry's huis stoppen en hoop met heel men hart dat het oftewel Niall oftewel Hope oftewel Michelle is. Ik wil hun zo graag zien. Als Michelle terug zou zijn dan zouden Darcy en Harry niet meer verdrietig zijn en dan zie ik een van mijn favoriete tante's terug.Maar als ik de auto zie zie ik dat het die van Liam is, ik wil Harry roepen maar dan stapt Niall uit. Ik wil naar buiten rennen, hem doodknuffel en zeggen dat ik hem gemist heb, maar hou me tegem als ik zie dat hij alleen maar een brief in de brievenbus steekt en daarna weer in de auto stapt.

Als ze weg zijn ren ik naar buiten open de brievenbus en dan vallen mijn ogen op een enveloppe maar niet zomaar een enveloppe er staat een foto op, een foto van mij Hope en Niall. Zachtjes laat ik me neerzakken, terwijl er tranen in mijn ogen vormen. Wat mis ik hun zo hard.

Voorzichtig maak ik het open en haal de brief eruit.

Liefste Sterre of nee beter liefste dochter,
Ik heb zo veel spijt van wat ik jou en Hope allemaal aangedaan heb. Ik had je beloofd nooit in de steek te laten, maar dat heb ik spijtig genoeg wel moeten doen. Ik heb jou gekwetst en hope gebroken. Maar dat was niet mijn bedoeling. Ik was zo blij dat jij me zag als vader. Ik wil dolgraag je vader zijn, maar mocht het niet. Toen ik het nieuws aan hun vertelde , waren ze kwaad. Niet een beetje, maar veel. Ze waren razend. Ze vertelde me dat ik aan mijn imago moest denken. Toen ik vertelde dat dat me niets kom schelen. Gaven ze me twee keuzes. De eerste keuze was dat ik jullie mocht zien, dat ik samen mocht zijn van wie ik hield namelijk Hope en dat ik de beste vader mocht zijn voor jou Ster en nu ook voor Nate, maar dan bestond er geen One Direction meer, dan gebeurde er iets met greg en Theo. De tweede keuze was dat ik jullie nooit meer mocht zien maar dat One Direction gewoon verder bleef. En ze Greg en Theo met rust lieten. Ikzelf zou keuze 1 gekozen hebben, maar toen dacht ik aan de jongens en aan Greg en Theo. Ik speelde met hun toekomst en besloot mijn toekomst opzij te zetten. Ik zou ook niet willen dat er iets met Greg en Theo zou gebeuren.

Maar toen ik jullie beide zo gebroken zag, brak mijn hart elke keer weer verder. Ik kon het niet meer aan en begon met drinken, iets wat ik normaal nooit doe. Maar ik had jullie pijn gedaan en dat was iets wat ik nooit wou.

De jongens waren boos op mij, en ik kon ze geen ongelijk geven. Ik was ook boos op mezelf, nee ik was razend. Maar ik kon jullie hierover niets vertellen. Maar toen ik hoorde dat Hope terug naar België was, wist ik dat het me niets meer uitmaakte. Ik heb mijn ontslag gegeven Ster, ik zit niet langer meer in One Direction. Zo kunnen ze de andere jongens hun toekomst niet vergooien en gebeurt er niets met greg en Theo. Ik wil samen zijn met jullie, ik wil een toekomst met jullie opbouwen. Met jou Hope, kleine Nate en waarschijnlijk nog wel andere kinderen. De jongens zullen met zijn 4 verder moeten gaan en ik blijf bij jullie. Want Ster, mijn leven zonder jou zonder Hope is geen leven. Het is een gevangenis.

Wanneer ik Hope gevonden heb kom ik zo snel mogelijk naar je toe. Ik wil je omarmen, je doodknuffelen en vertellen hoeveel ik van jou hou. Ook al ben je niet mijn biologische dochter, ik zie je zo wel. Je bent mijn bloedmooie dochter Ster. Ik hou van je en mis je.

Liefs
Your daddy with a lot of kisses and hugs❤️

Who is that boy?Where stories live. Discover now