she is safe and i will find Hope

1.5K 48 3
                                    

Ad Niall:
Ik zal zorg dragen voor Sterre. Ik zal haar beschermen met mijn leven. Maar ook zal ik Hope zoeken. Na het lezen van die brief heb ik een slecht gevoel. Er is iets niet goed aan. Ik ga straks naar Sandy vragen waar Hope en Sterre wonen. Het is een risico maar die neem ik. Ik zal Paul wel meenemen en Sterre die laat ik bij de jongens. Normaal moeten we morgen terug naar Engeland of Ierland zoals ik want we hebben een week vrij. Maar ik ga hier niet weg voor ik Hope heb gevonden. Waarom doe ik zoveel moeite voor een meisje die ik maar hoogstens 5 min heb gezien? Omdat zij speciaal is net zoals Sterre. Maar ook omdat ik me anders voel bij Hope. Iets wat ik nog nooit heb gevoeld en ik wil weten wat dat is. Al moet ik heel Belgie afzoeken naar haar. I will find here.

Spijtig dat we zo meteen al een concert hebben waardoor ik pas morgen kan beginnen met zoeken. Maar ja ik wou al zo lang nog eens een concert geven in belgie net zoals de rest. Het is niet omdat Belgie een klein land is dat we hier niet moeten komen. Het is hier een gezellig en vrolijk land.

Er wordt op de deur geklopt en langzaam gaat de deur open. Harry komt binnen gevolgd door de hypere Louis. Normaal zou ik net zo hyper zijn als Louis. Maar nu kan ik alleen maar denken aan Hope en Sterre. "Hey Ni?" vraagt Louis die opeens heel dicht bij me sta. "Wat is er Lou?" vraag ik. "We moeten vertrekken." zegt Louis. Ik zucht niet omdat ik niet naar het concert wil maar omdat ik best wel goed lag. "Oke." zeg ik en pak zachtjes Sterre op. "Lou wil jij een dekken zoeken in haar koffer en Haz zoek jij een schattig jurkje en twee t-shirten van ons + een shortje voor haar?" vraag ik en ze knikken. Ik ben echt blij met zulke vrienden. Ze zijn er voor je wanneer je ze nodig hebt. Wanneer Louis en Haz alles hebben gepakt en in een klein rugzakje met onze gezichten erop hebben gestokken gaan we samen naar buiten. Louis geeft me het deken die ik over Sterre heen leg en wanneer we in de woonkamer kom zijn alle ogen op ons gericht. "Weet je al wat meer?" vraagt Lou. "Ja maar ik mag het niet vertellen maar wat ik al wel zeg is dat Lou(afkorting Louis), haz, zayn en Li ik jullie Sterre toevertrouw morgen. " zeg ik. "Maar waarom?" vraagt Liam. "Ik blijf hier in België en ik heb beloofd dat Sterre veilig is en dat haar niets overkomt en hier is ze niet zo veilig. " zeg ik. Ze willen meer vragen da zie ik zo aan hun gezicht maar ik kijk hun alle 4 aan om hun duidelijk te maken dat ik hun niets meer zal zeggen. "Oke de eerste drie dagen kunnen we alle 4 op haar passen maar daarna zal ik haar misschien meenemen naar mijn huis zodat ze met men zusjes kan spelen." zegt Louis en iedereen is er mee akkoord.

Sterre zal veilig zijn en ik zal Hope vinden koste wat kost.

Who is that boy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu