she is awake

1.1K 38 2
                                    

Ad Hope:

Ik open mijn ogen en kijk recht in de ogen van Sterre, die natuurlijk schrikt net zoals ik. "Hoooooope i missed you so much!" roept Sterre."i missed you to Ster! En Natuurlijk  wil ik die Louis eens ontmoeten samen met zijn familie." zeg ik waardoor ik nog een knuffel krijg.

Ik zie dat Niall me een knuffel wilt geven, maar niet zeker weet of hij dat wel mag doen. Want ja ik was 'dood' toen hij zijn liefde aan mij verklaarde. Hij denkt dat ik het niet weet, maar dat is niet zo. Ik weet niet wie de jongen naast me is, de jongens voor me. Maar alles wat met hem of Sterre te maken heeft weet ik nog. "Harry?" roep/vraag ik hopend dat hij er is. Ik weet niet hoe hij er uitziet maar ik weet wel dat hij Michelle en dus mij ook iets uit te leggen heeft. "Ja Hope?" vraagt Harry terwijl hij de onbekende jongen opzij duwt. "Waarom heb je Michelle achtergelaten?" vraag ik aan Harry, die er heel anders uitziet dan ik dacht. Hij is geen krullenbol, hij heeft lang haar. Veel te lang en zijn groene ogen staan niet meer zo gelukkig. "Ik wou haar echt niet achterlaten, maar managment. Ik hou zielsveel van Michelle en ik wil haar zo graag terug." snikt Harry. Ik open mijn armen en wrijf over zijn rug terwijl hij op mijn schouder in wenen is uitgebarsten.

Ik doe teken naar Michelle die zich inhoudt om niet naar mij en Harry te komen. Niemand ziet haar omdat ze zich heeft verstopt maar ik wel ;) "Darcy" playback ik. Ze knikt en laat Darcy naar me toe rennen. Sterre ziet Darcy en zet haar op bed. "Hope!" roept Darcy en ik kijk geschrokken. Sinds wanneer zegt ze mijn naam. "Hey darc" zeg ik zachtjes. "Haz iemand wilt je graag ontmoeten." zeg ik. Harry heft zijn hoofd van mijn schouder en kijkt rond. "Haz ze zit recht voor je." zeg ik en ik zie Harry naar Darcy kijken. "Haz dit is Darcy Anne Styles. Darc dit is nou je papa." zeg ik en wenk Michelle naar me toe. "Papa?" vraagt Darcy aan Harry. "Ik denk het." zegt Harry twijfelend. Darcy geeft Harry twijfelend een knuffel, terwijl Harry zijn armen om het kleine meisje klemt. "Haz zorg dat je goed voor mijn favoriete nichtje en 1 van mijn beste vriendinnen zorgt. Anders kom ik persoonlijk naar je toe." zeg ik streng. Harry is nu nog verwarder dan ervoor. "Hey Haz." zegt Michelle en Harry schrikt en draait zich om. "Michelle het spijt me zo hard. Ik.." begint Harry maar Michelle drukt haar lippen op die van hem.

Ik neem Darcy uit Harry zijn armen en zet haar naast me neer. "Louis?" vraag ik dan. Niet wetend wie van de twee naar voor komt. "Ja?" vraagt dan de kleinste van de twee. "Dankje om op Sterre te letten, ze is het belangrijkste in mijn leven." fluister ik in zijn oor. " is graag gedaan." zegt Louis en geeft me een knuffel.

Dan kijk ik naar de enigste jongen die ik hier nog niet ken. "Dan moet jij Liam zijn?" vraag ik en ik zie de jongen knikken. "Dankje om me deels te kracht te geven om wakker te worden." zeg ik en er verschijnd een grote glimlach op zijn gezicht. Ook liam geef ik een knuffel en ik zie Niall verdrietig kijken. "Kom hier." zeg ik en Niall rent op me af. "Dankje voor alles. Dat je er voor me was. Dat je er voor Sterre was. Dat je me gered hebt maar vooral de mooie woorden die me keer op keer deden smelten." zeg ik en we geven elkaar een knuffel. "Ik hou ook van jou." fluister ik in zijn oor. Niall kijkt me aan en ik knik. Niet veel later voel ik zijn zachte lippen op die van mij. Dit moment zou eeuwig voor mij mogen duren. ❤

#5yearsofonedirection ik hoop echt dat ze nog lang zullen blijven bestaan. Ze betekenen super veel voor mij. Ze zijn zoals familie voor mij. Ik hou echt super veel van ze alle 5!
4 boys in our eyes and 5 in our hearts

Who is that boy?Where stories live. Discover now