The perfect date

915 33 3
                                    

Ad Niall:
Ik kan het echt niet geloven dat ik mijn belofte verbroken heb. Ik had beloofd aan mezelf dat Hope niets meer ging overkomen. Dat niemand haar pijn mag doen. Eerst heb ik het verbroken en straks kan ik het niet meer goed maken. Ik moet echt zo snel mogelijk naar België, haar zoeken en haar redde van haar geweldadige vader.

Ik pak mijn koffers in en vraag aan Paul voor het privé vliegtuig klaar te zetten. Daarna bel ik Liam op.

L: hey Ni
N: hey, ik ga naar België weet alleen niet wanneer ik terug kom. Dus als er een intervieuw is eender deze dagen ik ben er niet.
L:wat ga je der doen?
N:Hope z.
(Meteen wordt ik onderbroken door Liam)
L: ik neem men spullen en ik ga mee. We zien elkaar aan onze privejet.

Ik kan er niet tegenin gaan want hij heeft al opgehangen. Waarom wilt Liam ineens mee?

Ad Céline:
Zenuwachtig loop ik op en af te trap van het hotel. Ja iedereen wordt zenuwachtig van me maar dat boeit me niet. Ik heb een date met Messi! Als je dan niet blij moogt zijn dan weet ik het ook niet.

Michelle daarentegen zit op de trap die ik heen en weer loop. Sip naar de grond te staren. Ik weet dat ik haar niet moest pushen om op date te gaan met Neymar, maar haar zo zien is ook niet leuk. We wouden al van in het middelbaar naar Barcelona gaan en nu we hier zijn, moeten we er van genieten.

"Hey beauty." hoor ik ineens een stem achter me zeggen. Ik draai om en zie de knapste man op aarde. "Hey handsome." zeg ik terwijl hij me oppakt en neerzet op de grond. Ik kijk naar Michelle die haar lach moet inhouden door Neymar die onnozel zit te doen. Ja dit wordt echt een leuke dag.

Als we buiten komen staan er twee koetsen buiten. Messi doet de ene deur open en helpt me instappen daarna komt hij naast me zitten en leg ik mijn hoofd op zijn schouders.

Samen babellen we over vanalles en nog wat maar het meest over voetbal natuurlijk. Wanneer de koets stopt stappen we uit en zie ik dat we op het strand zijn. Messi doet een blinddoek bij me op en neemt me in zijn armen terwijl hij naar ergens toewandelt.

Na een paar minuten wordt ik neergezet en gaat de blinddoek van men gezicht af en zie ik een soort tafel drijven op het water met eten erop en rondom het soort tafeleltje allemaal kaarsjes. Het is zo mooi.

Samen met Messi ga ik op het tafeltje zitten. We beginnen allemaal verhaaltjes te vertellen tot op het moment er vuurwerk wordt afgeschoten. Vuurwern in de vorm van hartjes.

"Cél ik ken je nog niet zo lang maar vanaf de eerste dag toen ik je zag was ik verbijsterd. Toen ik je over voetbal hoorde praatte sloeg men hart helemaal op hol. Jij bent het meisje waar ik zolang op heb gewacht. Je maakt mijn leven compleet. Vroeger dacht ik dat liefde op het eerste gezicht niet bestond totdat ik hou zag. Je hebt men hart gestolen. Céline zou je me de gelukigste man op aarde willen maken en mijn vriendin willen worden?"

Inplaats van te antwoorden druk ik men lippen op die van hem. Ze zijn zo zacht dat ik wel uren hem zou kunnen kussen. Maar er bestaat zoiets als ademen waardoor ik na een tijdje terugtrek.

We glimlachen naar elkaar en dan neemt Messi me mee in het water opweg naar het strand om de zonsondergang te zien. Onze handen zijn verbonden net zoals mijn hart met die van hem. We laten elkaar nooit meer los, dat weet ik gewoon.

Na een tijdje gaan we terug naar het hotel, ik geef hem nog een laatste kus en ga dan naar mijn en Michelle haar kamer. Ik ben zo benieuwd hoe het bij haar was en ik kan echt niet wachten om alles te vertellen.

Maar als snel veranderen die gedachten als ik Michelle huilend op bed zie zitten. Met een zee van zakdoekjes rondom haar heen.

Who is that boy?Where stories live. Discover now