i love you mom

922 32 1
                                    

Ad céline:

Michelle heeft me alles vertelt, ik snap niet hoe Neymar dit kon doen. Ik had haar nooit moeten dwingen.

Ad Michelle:
Toen Neymar me kuste voelde ik niks. Ik kon alleen maar aan Harry denken. Hoe ik dicht tegen hem zou ligge', hoe hij me liefdevol zou kussen terwijl er een bom van vlinders in mijn buik zou ontploffen. Maar nee toen ik Neymar wegduwde heeft hij gezegd dat hij tegen Harry gaat vertellen dat we seks gehad hebben en dat ik hem kuste. En Harry zal hem geloven, ik ben daar zeker van. Ik zal hem kwijt zijn, de liefde van mijn leven.

Ad Harry:

"Ster Darc komen jullie eten?" roep ik naar boven. Na een paar minuten komt Darcy beneden, ze rent naar me toe en geeft me een knuffel. "Darc wat denk je om morgen iets leuks te gaan doen, met ome lou, ni, zayn en li?" vraag ik. "Ja en Hope mama , chloë, céline, Sophia, Juul en Ster?" vraagt Darcy en daar komt het pijnlijk moment om te vertellen dat Hope en Michelle weg zijn. Dat van Céline zal ze ook spijtig vinden, maar Hope kent ze langer en ja michelle is haar mama.

"Darc, mama en Céline zijn op reis weet je dat nog?" vraag ik en ik zie dat Darcy al verdrietig begint te kijken. "En Hope?" vraagt ze dan met een breekbare stem. "Hope is naar België." zeg ik zachtjes en dan komt het moment waarvoor ik vreesde. Darcy begint te huilen, ik neem haar in mijn armen en begin te zingen. Zo gaat het bijna elke avond en morgend. "Ik wil naar Hope en mama." roept ze luid. "Darc dat gaat niet." zeg ik zachtjes. "Waarom verlaten de mensen me waarvan ik het meeste hou?" vraagt Darcy aan mij. "Darc hey niemand verlaat je, hoe kunnen ze jou verlaten?Weet je wat we vragen of Lux en Lou ook meewilen?" Darcy knikt zachtjes. "Papa." dit woordje doet me keer op keer smelten. "Waar is Ster, ze was niet boven." hoor ik haar zeggen en meteen sta ik recht terwijl ik Darcy in mijn armen neem.

Ik roep een paar keer haar naam maar geen antwoord. Waar kan ze toch zijn. Hope, Michelle en de jongens vermoorden me als ze dit horen en dan zeker Niall.

Als ik buiten kom, zie ik een klein gestalte voor de brievenbus zitten. Ik zet Darcy op de grond en ze rent er meteen naar toe. Ik ren er achteraan en zie dat het Sterre is, kijkend met tranen lopend over haar wangen naar een foto van haar Hope en Niall.

Darcy omarmt haar half en dan pak ik hun beide op. Sterre neemt meteen mijn t-shirt vast en ik zie haar schouders sneller op en neer bewegen. Luide snikken verlaten haar mond en Darcy kijkt me bezorgd aan. "Darc hier mijn gsm, bel je naar een van de jongens?" vraag ik en ze knikt. Darcy is nog een kleuter maar kan al heel veel. Soms lijkt ze een 2,5 jarig meisje, zo kwetsbaar en klein en soms lijkt ze een 6 jarige die alles snapt.

"Papa, Niall en Liam nemen niet op.". Zegt Darcy. "Probeer je Louis of Chloë dan en anders Zayn." darcy knikt terwijl Sterre zich dichter tegen me aan trekt. Ik wrijf zachtjes over haar rug en begin little things te zingen. "Papa Chloë, Lewis, lou en Lux komen er meteen aan." zegt Darcy en binnenin lach ik om hoe ze Louis soms noemt.

Een paar minuten later zijn ze er en Louis pakt Sterre van me over. Waardoor de foto/brief uit haar handen valt. Lux pakt het op en komt het aan me geven. "Hally." zegt Lux wanneer ik ze oppak. Als ik naar de foto kijk zie ik dat het een envelope is, ik haal of ja probeer het eruit te halen en lees de brief die duidelijk van Niall komt.

Met tranen in mijn ogen, kijk ik naar Sterre. "Jongens we moeten naar België." en meteen wanneer ik dat zeg kijken Louis en Chloë me met grote ogen aan en ik knik. "Louis bel jij Zayn onderweg, chloë stuur jij Céline een sms. Darc bel jij mama? En dan gaan we allemaal inpakken, ik bestel de ticketen.

Ad Darcy:
D: mama?
M: darc? Liefje ben jij het?
D: ja ma waar ben je?
M: ben in barcelona, maar hoe gaar het?
D: we moeten naar belgie en sterre weent.
M: ik pak het eerste vliegtuig en we komen naar België. Ik zie je zo Darc.
D: oke mamie. Love you
M: love you

Ad Louis:

Als iedereen er is en we alles hebben ingepakt rijden we naar de luchthaven, niall en Liam hadden het prive vliegtuig genomen. Waardoor we daar niet mee kunnen. Sterre ligt nu dicht tegen Chloë aan. Ik vindt het zo erg voor haar. Chloë kijkt me bezorgd aan en ik geef haar een kus.

Ik hoop maar dat alles zo snel mogelijk gedaan is. Normaal had ik voor mij en Chloë een verassingsweekendje geboekt maar Hope vinden is nu belangrijker. Dat weekendje doen we nog wel eens een andere keer. Want er komen nog jaren genoeg, want deze meid geef ik niet zomaar af.

Who is that boy?Where stories live. Discover now