where is your mommy?

1.3K 41 3
                                    

Ad Niall:

De man shopt tegen Hope aan. Maar Hope blijft stil liggen. Ik hoop zo hard dat ze nog leeft. De man voelt aan haar pols. "Nog een paar minuten en je hebt je verdiende loon, dan zijn we eindelijk van je af. We hadden je beter nooit geadopteerd!" Roept de man en slaagt en shot Hope nog een paar keer. Ik wil zo graag er tussen komen, maar dan denk ik dat we er allebei aan zijn. Dat kan ik Sterre niet aan doen. Als de man dan uiteindelijk weggaat, wacht ik tot ik de voordeur hoor dichtslaan en ren naar Hope toe. Voel aan haar pols en voel nog heel zachtjes haar hartslag. Snel pak ik haar op, doe de deur open en ren naar beneden. Het maakt me niet uit dat er misschien nog iemand thuis is, Hope moet zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. Gelukkig is er niemand beneden. Ik doe de voordeur open en snel naar mijn auto. Ik leg Hope vanachter en rij in volle vaart met de gps op naar het ziekenhuis. Na ongeveer bijna5 botsingen later kom ik aan aan het ziekenhuis. Snel pak ik Hope uit de auto en ren naar binnen. "Help here please!" Roep ik. Meteen komt er een vrouw naar me toe. Ze begint van alles te vertellen, maar ik versta er niets van. "What are you saying?" Vraag ik. De mevrouw snapt het en vraagt dan deze keer in het Engels. "Wat is er gebeurt?" Ik vertel haar het verhaal en meteen roept ze versterking erbij, ze nemen Hope van me over en rennen met haar naar een kamer. Ik wil hun achternagaan. Maar de vrouw houdt me tegen. "je mag nu niet mee, ik kom je wel halen." Zegt de vrouw. Ik knik maar. Ik zou zo graag naar haar toe willen, maar dat gaat niet. De dokters moeten haar beter maken!

Ik ga op een stoel zitten en stuur een sms naar Louis.
* Hey Lou, hoe is het met Sterre? Hope gevonden maar is er heel slecht aantoe. Geef je een kusje aan Sterre en de kleine meiden en het stoere jongetje xxNi *

Ook besluit ik de politie te bellen, de ouders of nee wacht de adoptieouders van Hope moeten worden opgepakt. Ze moeten hiervoor boeten.

*telefoongesprek sla ik over*

Gelukkig gaan ze meteen opzoek naar hun. Ook willen ze mij en Hope ondervragen, alleen heb ik wel gezegd dat ik zou bellen als Hope er aan toe is. Het zijn wel de mensen die voor haar hebben gezorgd, ik weet niet of het wel zo simpel voor haar zal zijn.

Mijn gsm maakt een pling geluidje en ik zie dat het Louis is.
*Hey superheld! Sterre mist je enorm. Ze vraagt naar jou en Hope en ze valt alleen inslaap als ik jou stem laat horen. Ik hoop echt dat alles goed komt met Hope. Laat me weten wat ze heeft. Kusje terug van Ernest en de meiden en super veel van Sterre. XxLou.*

Het doet me pijn om te horen, ik mis Sterre ook maar als ze naar hier komt en Hope zo ziet. Ik denk niet dat ze dat aan kan. Tranen lopen langzaam over mijn wangen. Hoe kan het zijn dat Sterre en Hope al zo veel voor me betekenen?

Twee kleine handjes op mijn benen laten me opkijken. Twee groene oogjes kijken me aan. Ik pak haar op en ze geeft me een knuffel. Ik denk dat het een meisje is van hoogstens twee jaar. "Where is your mommy?" Vraag ik en het meisje kijkt me raar aan. Natuurlijk verstaat ze nog geen Engels. Het meisje haalt haar schoudertjes op. Ze heeft me toch verstaan. Als ze begint te wenen, begin ik met zingen voor haar. Bewonderend kijkt ze me aan. "Papa." Hoor ik haar zeggen. Wat denk ik "daddy" betekend. Waarom zegt ze dat? En net wanneer ik iemand zie die ik dacht nooit meer te zien. Weet ik het en kijk ik vol ongeloof naar het kleine meisje in mijn armen.

Speciaal voor Chloë een tweede update vandaag, alleen zal er hierdoor morgen geen nieuw hoofdstuk worden geüpdatet.

Who is that boy?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora