nate

977 34 6
                                    

Ad Hope:

*2 weken later*

2 weken aan een stuk heb ik gezocht naar mijn ouders. Sterre is meestal bij Michelle gaan slapen of bij Chloë en Louis jep we hebben een nieuw koppeltje. Chloë is een van mijn beste vrienden. Die eindelijk gedaan heeft met haar school waardoor ze van haar ouders in Engeland mocht komen wonen. Vorige week was ze bij me thuis en ja  Louis kwam Sterre terugbrengen en jep toen ze elkaar zagen was het liefde op het eerste gezicht. En céline de tweelingzus ervan en ook een super goede vriendin is dan weer smoor op messi.

Ik hoop echt dat messi en Céline iets krijgen. Ik en Chloë hebben namelijk een ticket gekocht naar Barcelona en geregeld dat ze Messi kan ontmoeten en hopelijk is het liefde op het eerste gezicht.

Maar nu even terug naar het begin. Vandaag ga ik terug naar België, ik ga naar de gevangenis. Ik wil aan mijn 'ouders' vragen. Wie mijn echte ouders zijn. Sterre logeert voor 2dagen bij Harry en Michelle zij zijn ook de enige die weten dat ik naar belgie ben. Ze hebben er alles aan gedaan om me hier te houden. Maar toen ik uitgelegd heb waarom, lieten ze me gaan. Ik moest wel elke dag bellen, wat ik zeker ging doen.

Ik pak mijn koffer, steek er de foto van mijn echte familie in en vertrek dan richting de luchthaven. Hopelijk werken ze mee en weet ik snel wie mijn echte familie is. Jullie denken vast waarom ik zo graag wil weten wie mijn echte familie is? Ik wil niet meer in leugens leven, ik wil weten van wie ik mijn uiterlijk heb welke achternaam ik heb. Ik wil gewoon een nieuw leven beginnen. Zonder leugens. Met familie die hopelijk wel van me houd.

Als ik dan na twee uur eindelijk zit in het vliegtuig. Begint de angst door mijn lijf te gieren. Ik heb nog nooit gevlogen, buiten de keer toen ik 'dood' was. Maar toen was Niall er bij en nu? Nu ben ik alleen. Mijn benen beginnen te trillen en ik moet le inhouden om niet te beginnen te gillen als we opstijgen. Een jongetje van denk ik ongeveer 1 maand oud kijkt naar mij terwijl hij in de armen van de vrouw ligt. Ik kijk naar het jongetje, het heeft zo veel weg van Niall dat het me rustig maakt. De vrouw ziet me kijken en spreekt me aan. "Tis een fantastisch ventje he?"vraagt ze. "Ja. Hoe oud is hij eigenlijk?" "hij is net twee weken oud, we hebben hem gevonden in de vondelingeschuif en moet nu naar het adoptiecentrum in Belgie." "is hij geadopteerd?" vraag ik en de vrouw schud haar hoofd en dan op nog geen minuut tijd maak ik een grote beslissing. "Ik wil hem adopteren." "echt?" vraagt de vrouw en ik knik. "Hier zijn dan de papieren, hij heeft nog geen naam en als je wilt kan je hem vandaag al meenemen. Ik stuur alle papieren wel naar je door als je je adres geeft." in geef haar mijn adres en krijg het jongetje in mijn armen. Ik heb geen goede jeugd gehad en wil dat niemand anders toewensen. "Nate." fluister ik waardoor ik een glimlach van Nate krijg. Door Nate heb ik Niall deels bij me.

Vandaag upload ik bij al mijn drie boeken een nieuw hoofdstun omdat mijn Hero vandaag jarig is. Niall James Horan wordt 22 jaar vandaag. Ik kan nog steeds niet geloven dat het al 6 jaar geleden is sinds hij 16 jaar was. Het leek gewoon alsof het gisteren voor het eerst was dat we kennis mochten maken met deze wonderbaarlijke jongen. Today he becomes a big man ❤

Who is that boy?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu