take care of my sister please

1.5K 50 8
                                    

Ad Hope:

Ik heb niet lang om na te denken want ik hoor dat Sterre wakker is. "I am sorry. My little sister needs me." zeg ik snel wanneer ik opsta met nog steeds Lux in men armen en naar men kamer ga. Ik ga naast Sterre zitten die me met grote ogen aankijkt. "Wie is dat?" vraagt Sterre. "Dat is Lux, ze kon niet slapen waardoor ik voor haar heb gezongen net zoals ik bij jou deed." zeg ik en Sterre kijkt me met grote ogen aan. "Lux het dochtertje van Lou?" vraagt Sterre. "Nee Lux het dochtertje van Louise." zeg ik zodat ze niet gaat flippen. Hopend dat ze de echte naam van Lou dus niet kent. "Owkey." antwoord Sterre.

Ik geef men zusje een knuffel en neem dan een paar kleren uit haar koffer. Een blauwe short met een wit T-shirt met vlinders erop. Maar zoals ik al dacht pakt Sterre een van haar vele one direction t-shirts en doet die aan inplaats van het vlinder t-shirt. Als Sterre klaar is gaan we naar de woonkamer. Terwijl ik hoop met heel men hart dat Harry al weg is. Maar natuurlijk moet het voor mij weer tegen vallen. Harry zit gezellig met Lou in de zetel en Sterre die blijft stokstijf staan.

Harry en Lou kijken op en komen dan naar ons toe. "Hey little girl." zegt Harry tegen Sterre. Sterre kijkt vol ongeloof naar Harry. "H-h-h-e-e-y" antwoordt Sterre stotterend. Maar ja wat zou jij doen als een van jou 'lifesavers' voor je neus staat? Harry doet zijn armen open. Sterre twijfelt maar stilletjes wandelt ze naar Harry toe en geeft hem een knuffel. Net wanneer Sterre wilt loslaten pakt Harry haar op. "What's your name ?" vraagt Harry aan Sterre. "Sterre." antwoordt ze stilletjes. Gelukkig dat ze op school Engels leerde want dat komt nu toch wel van pas. Ook Lou stelt zich voor aan Sterre en net op dat moment wordt Lux wakker. "Hey Luxje." zeg ik zachtjes terwijl ze me met grote ogen me aankijkt. Net wanneer ik denk dat ze gaat wenen begint ze te lachen. Het is zo schattig! "She likes you!" zegt Harry waardoor ik een glimlach op men gezicht krijg. Maar die verdwijnt al weer wanneer mijn gsm gaat. Ik geef Lux aan Lou en haal men gsm. "Mama." staat erop. Ik verontschuldig me en ga naar de gang want ik wil niet dat Sterre me hoort praten. Wanneer ik zeker weet dat Sterre me niet kan horen neem ik op.

(Mama=M, Hope =H)

M: je komt nu naar huis, eerst Sterre kwijt raken en dan nog eens liegen.

H: w-w aar heb je het over?

M: Je gaat naar een One direction concert met Sterre. Je komt nu naar huis en verwacht niet dat je straf mild is!

Roept men mama kwaat en hangt op. Huilend ren ik weg. Ik moet naar huis. Sterre die laat ik hier maar ik, ik moet gaan. Ik wil niet dat ze het gaat doen! Wat gaat doen? Dat vertel ik niet. Dat brengt ongeluk.

Terwijl er meer tranen over men wangen lopen bots ik tegen iemand. "Sorry..." begin ik maar kijk recht in de schittetende blauwe ogen van Niall. "It was my fault." zegt Niall met een glimlach die al snel verdwijnt als hij mijn gezicht ziet. "What's wrong?" vraagt Niall bezorgd maar net wanneer ik het wil vertellen. Herinner ik me dat ik moet opschieten. Ik schrijf mijn nummer op een papiertje en geef het aan Niall. Waarom? Zodat als hij misschien me contacteert ik in contact kan komen met Sterre. "I have to go. Take care of my Little sister please. I will explain it later." zeg ik en ren dan weg. Wetend dat ik nooit zal terug komen. Maar ik doe het voor Sterre.

Moet ik alles in het nederlands doen? Dat is misschien makkelijker voor later ? Laat het maar weten.

Who is that boy?Where stories live. Discover now