Niall?

1K 37 2
                                    

Ad Sterre:
*week later*
Ik wordt wakker van een hard geluid dat van beneden komt. Ik kijk op mijn klok en zie dat het nog maar 4:00 is. Hope kan het niet zijn, zij is nooit zo vroeg wakker, laat staan beneden. Ik pak mijn Niall pop en wandel naar beneden. Met hem bij mij wordt ik niet (heel) bang. Stapje voor stapje ga ik de trap af. Als ik helemaal.de trap af ben, wordt ik toch wat banger. Ik druk Niall nog wat dichter tegen me aan en ga opzoek naar de persoon/ personen die deze herrie veroorzaken. Als ik weer geluid hoor, stap ik erop af. Ik zie een persoon wankelend verder stappen naar de keuken. "Who are you?" Vraag ik aan de persoon. Als de persoon zich omdraait, kan ik hem wel doodknuffelen. Maar hij heeft gedronken, dat riek je zo dus ik laat het maar. "Ster ikk miss jje." Zegt Niall. "Ni je bent dronken." Zeg ik zachtjes. "Nnee." Antwoordt hij. Ik besluit er niet verder op in te gaan, pak zijn arm vast en trek hem mee naar boven. Na volgens mij zo'n 20 minuten komen we boven aan. Ik neem hem mee naar de slaapkamer voor hun en leg hem daar in een bed. "Slaapwel papa." Zeg ik zachtjes. Niall antwoordt niet meer en ligt te slapen. Ik ga mijn One Direction deken halen en mijn One Direction knuffels en ga dan bij Niall liggen. Ik heb hem zo gemist. Waarom sprak hij nooit meer tegen ons? En nu komt hij dronken naar hier en zegt dat hij mij mist. Ik snap het niet meer. Maar ik weet wel dat ik hem mis.

Ad Hope:

Ik wordt wakker en ga naar beneden. Maak ontbijt en nog steeds is Sterre niet beneden. Normaal is ze altijd eerst wakker. Ik besluit naar boven te gaan. We moeten vandaag naar haar nieuwe school gaan kijken samen met Darcy Harry en Michelle. Michelle wilt Darcy na de zomervakantie naar school sturen, zodat ze al wat vriendinnetjes kan maken. Normaal mag dat pas als ze 2,5 jaar is, maar voor Darcy maken ze een uitzondering. Ze is echt slim en zo kan ze goed de Engelse taal leren.

Ik kom binnen in Sterre haar kamer, maar daar ligt ze niet. Haar knuffels,deken en haar Niall pop zijn weg. Waar zou ze dan zijn? Ik ga alle kamers af en open de laatste kamer. De logeerkamer voor de jongens en meiden. En daar zie ik ze liggen naast Niall. Wat doet hij hier? Niet dat ik hem hier niet wil, maar gisteren avond was hij er nog niet. Nu wel en hij haat me toch? Ik laat het er maar bij en maak zachtjes Sterre wakker. "Ster kom zo meteen komen Harry, Darcy en Michelle." Zeg ik. Ze doet haar ogen open en kijkt met een glimlach naar Niall. "Mama hij was dronken." Zegt Sterre. Niall dronken? Hij is nog nooit dronken geweest, heeft Liam me vertelt. Waarom nu dan wel?

Ik besluit het later te vragen en samen met Sterre gaan we naar beneden. Eten we en dan gaat Sterre haar kleren aandoen terwijl ik eten voor Niall klaarzet, met een papiertje erbij . Ja ik hou nog steeds zielsveel van hem. Als Sterre beneden komt. Zie ik dat ze haar blauw kleedje aanheeft dat ze van Louis heeft gehad. Vanachter staat er Little Princess from 1D. Sterre Horan. Jep je hoort het goed. Horan. Niall had Sterre haar achternaam laten veranderen naar Horan, maar ik weet niet waarom als hij ons toch niet meer wilt zien/horen.

"Kom klein prinsesje." Zeg ik als ik de bel hoor. Samen gaan we naar buiten waar Darcy in hetzelfde kleedje staat als Sterre maar dan in het roos en Darcy Styles erop. Ik geef Harry en Michelle een knuffel en pak Darcy dan op. "Hey Darc(s)." Zeg ik. "Hope." Zegt Darcy en ik glimlach. Harry gaat achter het stuur zitten, michelle daarnaast en ik zet Darcy in haar stoeltje, sterre gaat er naast zitten en daarna ik. Zo vertrekken we naar school. We zingen allemaal luidkeels mee met de muziek, ik ben echt blij vandaag. Totdat Harry de radio zachter zet en de vraag stelt die heel mijn humeur verandert. "Heb jij Niall soms gezien, nadat hij werd gebeld. Hebben we hem niet meer gezien."

Nieuwe update speciaal omdat de nieuwe singel Drag me down uit is. Hij is zoooo goed. 😍😍

Who is that boy?Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ