Q-music

1.3K 39 2
                                    

Ad Niall:

Terwijl ik luidkeels meezing met de radio. Q- music heet de zender, denk ik aan Sterre. Wat mis ik haar al. Ze is zo een lief en hyper meisje. Ik hoop dat ik Hope snel vindt, ik wil haar echt beter leren kennen. Elke keer wanneer ik naar een foto van haar kijk, smelt ik. Ik dacht dat liefde op het eerste gezicht niet bestond. Maar dit kan niet anders. Ik ben gewoon verliefd op Hope, het meisje dat men hart elke keer sneller en sneller doet slaan.

* op de radio => (in het engels) Ik heb groot nieuws voor de directioners die gisteren niet naar het geweldige concert van de wereldberoemde boysband One direction zijn kunnen gaan. Het was het beste concert ooit, ik was eerst niet zo'n grote fan maar nu hebben ze mijn hart gestolen, vertelt Céline. Ja de jongens van One Direction hebben het groots te pakken, niemand blijft onbetoverd. "Het was het beste concert ooit!" Kregen we te horen. Maar ook kregen de fans gisteren een speciale verrassing, ze zongen niet alleen twee geweldige nummers 18&no control meer maar ook kregen we door Niall kleine lux te zien. "Hoe schattig was ze niet, ik ben helemaal weg van haar." Verteld Amber. Maar ook was er een meisje bij genaamd Sterre, Sterre komt uit Antwerpen. Maar wat heeft ze met One direction te maken. "Ik ken Sterre als het zusje van Hope maar ik denk dat Hope me veel te vertellen heeft want hier wist ik niets van totdat ik het met mijn eigen ogen zag." Vertelde Chloë. "Hope is een van onze beste vriendinnen en Sterre is echt een schat van een meisje, spijtig dat Hope er gisteren niet was en ze was ook niet thuis. Dus we kunnen ze dus niet uit horen." Verteld Michelle die spijtig genoeg niet naar het concert kon. "We hopen dat we snel iets weten want Hope is meestal de eerste waarvan we iets weten." Zegt Céline. Ik hoop ook dat we hier meer van horen. Want dit is toch wel heel speciaal dat dit allemaal in ons klein maar gezellig landje gebeurt is.*

Hoor ik de presentator zeggen. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Gelukkige vertelde ze alles in het Engels want dit wou ik voor geen geld ter wereld missen. Door dit heb ik nog meer zin gekregen om een nieuw concert hier te geven maar weet ik dus ook dat ik naar Q-music moet bellen om meer informatie over de vriendinnen van Hope te weten te komen. Hopen dat hij mij een telefoonnummer geeft. Ik zet mijn auto aan de kant en bel meteen naar Q- music.

(Kurt|presentator Q-music|= K, Niall = N)
K= hallo, Kurt Rogiers van Q music
N= hey Kurt, het is Niall hier van One Direction
k= waar heb ik dit aan verdient (lacherige toon)
N= ik wou je vragen of je misschien iets meer wist over Céline, Amber, Chloë en Michelle de vriendinnen van Hope?
K= waarom heeft u dat nodig, sorry dat ik dit vraag maar kan u niet zomaar de nummers geven.
N= ik wil iets voor Hope doen, wat kan ik nog niet zeggen
K= alle dan, ik zal je zo meteen de nummers doorsturen. Maar wil je misschien iets zeggen tegen alle Belgische Directioners?
N= Natuurlijk!
(Kurt neemt even op)
N= Hey alle Belgische Directioners. Gisteren was echt gewoon Perfect. Ik ben blij dat jullie gekomen zijn. Het was het beste concert aller tijden en directioners die niet konden komen. Niet getreurd. We komen zeker nog eens terug! Hopelijk op een dag wanneer jullie geen examens hebben. Maar tot die tijd. Vergeet niet dat we van jullie allemaal houden. Jullie zijn geweldig en beloof me dat jullie goed je best doen op school of op jullie werk want dat is heel belangrijk. Ik hou van jullie! Tot gauw! Nialler!
(Kurt stopt met opnemen)
K= danku Niall!
N= graag gedaan maar vooral moet ik jou bedanken! Als ik iets voor jou kan doen, bel me maar. Ik doe het graag!
K= zal ik zeker doen! Daag.
N= daag!

Wanneer ik opleg krijg ik meteen de nummers doorgestuurd. Ik verzend naar hun allen een sms en rij dan verder naar Antwerpen!

Who is that boy?Where stories live. Discover now