the letter for Sterre

1.6K 47 3
                                    

Ad Sterre:
Waar blijft Hope nou? Het is niet dat ik het niet leuk vindt met Harry Lux en Lou maar ik wil gewoon dat men zus erbij is. Het voelt raar om 1 van de 5 personen te ontmoeten die eigenlijk men 2 en 3 de vader zijn. Waarom 2de en 3de. Niall is meer mijn 2de vader en de andere zijn meer men 3de vader(s). Ik wil hun zo graag alles vertellen, hun duizendmaal bedanken maar hoe? Hope kan me daar bij helpen maar ze is nog altijd niet terug. Even later wordt er op de deur geklopt. Ik wil af Harry zijn schoot gaan. Ja ik zit op Haz zijn schoot be jealouse. Maar Harry vindt dat niet zo'n goed idee en trekt me terug. Ik laat het er maar bij en ga goed tegen Harry liggen.

Lou kijkt naar ons en samen met Lux gaat ze de deur open maken. "Hey Lou, hey Luxie." zegt een stem die ik maar al te goed ken. En ja even later wordt het dan nog eens besvestigd door de jongen met gevervde blonde haren en de schittterende blauwe ogen die maar van 1 iemand kunnen zijn. Niall James Horan. Wanneer hij binnenkomt lijk ik wel verstijft. Ik kan mezelf niet bewegen. Hoe ik ook probeer, het lukt niet. Hier zitten voor de persoon die me elke dag weer helpt is gewoon niet in te beelden.

Ik hoor Niall van alles vertellen maar niets komt echt tot me door. Als ook Harry iets begint te zeggen. Hoor ik halve dingen. Ze zijn over mij bezig. Maar waarom. Ik luister verder en hoor de naam van de persoon die ik nu het liefst dicht bij me heb. "Wat is er met Hope?" (alles wordt vanaf nu gwn in het nederlands geschreven, sommige onder jullie vinden dat makkelijker) vraag ik terwijl ik af Harry zijn schoot klim. Waardoor ik bijna tegen Niall bots. "Uhm ik moest je dit geven." zegt Niall met medelijden in zijn stem. Twijfelend pak ik de envelope aan. Op de voorkant zie ik duidelijk mijn naam geschreven door Hope. Ik kijk Niall nog een keer aan terwijl ik naar mijn en Hope haar slaapkamer ren. Ik doe snel de deur opslot en ga op het bed liggen. Ik scheur de envelope wat meer kapot en zie dat er twee papieren inzitten. Blijkbaar 1 voor mij en het andere waarop op staat Niet voor Sterre maar voor de persoon waaraan ik de envelope heb gegeven. Wat dus voor Niall bedoelt is. Ik schrijf Niall zijn naam op het papiertje zodat ik het later nog weet.

Ik vouw het papiertje voor mij open en begin te lezen. Bang voor wat erin staat.

Hey Sterre,
Je zult waarschijnlijk denken waarom een brief? Ik moet weg Sterre en hoeveel ik ook van je hou ik wil je niet meenemen. Ik weet niet wat er gaat gebeuren en ik wil niet dat er iets met jou gebeurt. Daarom Sterre de persoon die jou dit gaf die zal voor je zorg dragen. Ik weet nog niet wie het is maar het is het lot dat dat bepaalt. Luister dus goed naar die persoon. Die persoon heeft me beloofd dat hij goed zal zorgen voor jou.
Ik weet dat ik je had beloofd dat ik je nooit achter zou laten. Maar dit is voor je eigen belang. Je bent nu bij de geweldigste en liefste personen. Jou vaders zijn er allemaal. Toch degene die iets om je geven. 1 ding wil ik je wel vertellen vertrouw mam en pap niet! Vertrouw alleen de 1D familie als ik weg ben. Neem niet op als mam of pap belt, vertel niemand waar je bent. Meer kan ik je niet vertellen maar weet dat ik zielsveel van jou hou. Geef de tweede brief aan de persoon die jou dit heeft gegeven. Hij/zij mag die brief alleen lezen. Niemand anders. Zelf jij niet. Beloof me dit alles. Jij bent de belangrijkste persoon in mijn leven. Draag zorg voor jezelf maak plezier straks bij het concert. Niet verdrietig zijn. Ik ben snel weer terug! Ik hou zielsveel van jou!

Ps: Kijk in men linkerzak van mijn koffer, daar zitten fotos in draag daar zorg voor die zijn heel belangrijk voor mij! Ook zit er een ketting in doe hem aan want zo ben ik er altijd!

XxxHope

Who is that boy?Where stories live. Discover now