34-Epilog

5.6K 374 84
                                    

o 2 roky později

Louis

Prvních pár měsíců to bylo vážně obtížné, s tátou jsme navštěvovali psychologa. Dost nám to pomohlo, už netrpíme tolik depresemi a já už dokážu své emoce lépe zvládat.

S Niallem jsme pořád nejlepší kamarádi, jezdí za mnou skoro každý víkend a když nemůže tak si skypujeme. Řekl mi že ve škole ho už nechali na pokoji a že dokonce v den mého odjezdu kdy byl pořád u nás doma přišel Harry.

Ptal se kde jsme a když mu to Ni řekl tak se naštval, ale potom se rozbrečel. Prvně mi to říct nechtěl, ale když jsem naléhal řekl mi to. Bylo mi to líto, proklínal jsem se za to, že jsem se s ním ani nerozloučil, ale já jsem prostě nemohl.

Taky mi řekl že když od nás odcházeli tak se mu Harry za všechno omluvil a slíbil že zařídí aby už mu dali všichni pokoj. Byl jsem za to neskutečně rád.

Jo a taky mám přítele a vlastně už ho znáte je to Stan. Asi po roce mého odjezdu jsem ho potkal v parku tady v Londýně. Říkal že se sem přistěhoval s rodiči, měli tady nabídku na lepší práci no a tak nějak jsem se po čase dali do kupy. Mám ho moc rád, ale vím že ho nemiluju. Snažím sem, aby tomu bylo jinak.

Nedávno mi přišel dopis s vysoké školy na kterou jsme se s Niallem přihlásili aaaaa. Přijali nás oba dva jsem neskutečně šťastný tak jako už dlouho ne, konečně se mi dává život dokupy. Nemůžu se dočkat začátku roku, budeme bydlet na intru jen doufám, že nás dají společně na pokoj.

Jo a abych nezapomněl Táta si našel přítelkyni, ze začátku jsem z toho neměl radost protože jsem se bál že zapomněl na mamku, ale vím že ona by si přála aby jsme byly oba šťastní i kdyby to nebylo s ní.

Každý večer jí vykládám co se tady děje, dokonce mi to doporučil i můj psycholog že je to jako kdybych měl deníček, ale nikdo kromě mě a mé mamky se nic nedozví. Pořád mi bývá smutno, ale už je to mnohem lepší než před těmi dvěmi roky.

O Harrym jsem už neslyšel jen něco málo od Nialla, ale nechce mi nic říkat. Dalo by se i říct že jsem na něj i trochu zapomněl a nebo si to taky jen nalhávám..

Abych nezapomněl O Harrym jsem sice neslyšel, ale slyšel jsem ho v jednom rádiu, kde dokonce i zpíval, má krásný hlas, ale to je tak všechno víc už o něm nevím...

Harry

Od odjezdu Louise jsem byl hodně smutný snažil jsem se o něm dozvědět co nejvíce, ale Niall mi nechce nic moc říct, číslo si Lou změnil a na Facebook moc nechodí + odebral si mě z přátel.

Ale po roce kdy jsem na něj musel pořád myslet a byl jsem smutný se ve mě něco pohnulo a jsem na něj neskutečně moc naštvaný za to, že si to nenechal vysvětlit, odjel a ani mi neřekl jedno debilní krátké slovíčko ,,Sbohem,, asi jsem mu za to nestál. Mohl mi sakra napsat alespoň debilní sms s tím debilním slovem.

Taky jsem si našel ,,kluka,, ale není to nic vážného..znáte to... Jmenuje se Nick dělá v rádiu někdy mě tam pozve a můžu sním vést různé rozhovory a tak.....jo a taky chce, abych tam zpíval, moc se mi do toho nechtělo, ale zamiloval jsem si to.

Se Zaynem se už nebavím, vlastně jsem se hodně skamarádil s Liamem který se kamarádí s Niallem takže teď tak nějak spolu chodíme často někam do baru a tak....jsou to super kluci. Niall o Louisovi nemluví za což jsem na něj naštvaný ale zároveň jsem za to rád ...Lépe se zapomíná...

Prosím nezabijej te mě :(

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat