21-"Louisi dělej utíkej pro pomoc myslím že přestal dýchat"

6.2K 368 34
                                    

Harry

Stojím v obýváku a čekám na Louise přičemž přemýšlím o tom, co mi řekl. Vím že má pravdu, neměl bych se takhle chovat, ale prostě když mám vztek tak ho v sobě nedokážu udržet a na někom si ho musím všechen vybít. Jen nechápu proč jsem si vybral zrovna Louise, už si ani moc nevzpomínám, jak to celé začalo... co přesně mě tehdy přimělo vybít si svou zlost na tom novém roztomilém klukovy s překrásnýma modrýma očima o kterém jsem nic nevěděl.

Možná to mohlo být tím, že se mi ten nový roztomilý kluk líbil a já si nechtěl přiznat, že bych mohl být gay....jo myslím že to bylo tím.

Z mého přemýšlení mě přeruší kroky směřující za mnou do obýváku. L:"Nialle pojď.... posaď se skočím ti pro nějaké čisté oblečení"

Jen co mě Niall zahlédl tak se schoval za Louise Jak hrdinské ale zase na druhou stranu se mu nedivím, jsem si stoprocentně jistý, že mu tohle udělal Zayn a ostatní. N:"Lou já asi radši půj..." zakuckal se..... při kašlání se chytl za břicho a kdyby ho Louis nestihl chytit už by se válel po zemi.

Došel jsem k nim a chytil Nialla za ruku, ale on ucukl "Prosím tě chci ti pomoct a navíc jsi už dost domlácený, tak ti nebudu ještě přidávat nemyslíš? Ukaž,..." chytil jsem ho a spolu s Louisem jsme ho dotáhly na gauč L:"Tak já jdu pro to oblečení" sedl jsem si vedle Nialla a prohlížel jsem si ho, nevypadá moc dobře.

L:"Harry nic mu prosím..." skočil jsem mu do řeči "Prosím tě kdybych mu jednu vrazil tak už by se neposkládal..... přiber lékárničku" Louis si mě přeměřil podezřívavým pohledem a vytratil se někde za rohem. "Můžu hádat? Zayn?" jen přikývl a schoulil se do klubíčka.

Vstal jsem a šel jsem mu udělat čaj. Když byl hotový, vzal jsem hrníček a vrátil se zpátky za ním kde jsem mu ho dal do ruky a následně jsem ho přikryl dekou N:"Děkuju" špitl a už jsem slyšel Louise, jak si to pádí po schodech dolů tak, že by si jedem myslel, že se každou chvíli seznámí s podlahou.

L:"Ni tady máš....jak je ti?" sedl si vedle něj na gauč a Horan se mu pověsil okolo krku, že jsem myslel, že ho snad uškrtí. A je to tady zase nejraději bych ho shodil z gauče a skopal.... nemůžu se na ty dva ani dívat! Tak se radši zvednu z gauče jdu do kuchyně kde vezmu utěrku, kterou namočím a jdu zpátky za nimi. Horan sedí Louisovi v klíně a ten ho ochanářsky drží pohupujíc s ním ze strany na stranu jako když chcete uspat malé dítě. Jeden by si myslel, že je Niall buď jeho mladší brácha a nebo spolu chodí. Klid Stylesi dýchej nemáš proč žárlit přeci jsou ti oba ukradení tak toho nech!! Okřikuju se v duchu, ale nijak moc mi to teda nepomáhá.

Nahlas si odkašlu aby si mě všimli, Niall sleze z Louise a se strachem v očí se na mě podívá. L:"Na co to všechno máš?" zeptá se mě, když začnu z lékárničky vytahovat různé obvazy, náplasti, krémy dezinfekci, a tabletky od bolesti. "Na co myslíš? To ho chceš nechat, aby se mu ty rány zanítili nebo něco podobného?" L:"Ne jen jestli víš jak se to všechno používá a na co přesně jsou ty léky" špitne jen po něm hodím pohled. Tak snad nejsem úplný debil kdybych nevěděl co s tím tak to asi nepoužívám ne? "Bolí tě něco?" jen přikývne. To si ze mě dělá srandu on, jako nemluví? Začíná mě vytáčet ještě víc "Můžeš mi prosím tě odpovídat slovně a říct co přesně tě bolí?" řeknu naštvaně a Louis mě dloubne loktem, abych se trochu krotil.

N:"Promiň...bolí mě hlava, břicho a tady na hrudi.... a mám pocit jako bych měl každou chvíli vyplivnout plíce" mluví a konec věty už skoro šeptá "Dýchá se ti dobře?" ptám se ho a přitom mu čistím všechny rány N:"Moc ne" špitne a začne kuckat a přitom se skoro dusit. "Myslím, že by jsme sním měli jet k doktorovi.... mám tady auto tak ho tam můžu odvést"

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat