11-Horor

6.4K 435 41
                                    

Harry

Koukáme se na horor Ghoul, teda spíše já se koukám, Louis má ruku před obličejem a kouká se jen na titulky.

L:"Aaaaaa..bože, co to sakra bylo.. málem sem se .... co se stalo?" zakřičel vyděšeně Louis.

"Podle toho co si viděl" L:"Nooo...vlastně nic když začala hrát ta hnusná hudba radši jsem si zakryl oči" pousmál se "Nic střašpytlíku jen tam na ně vyskočila kočka" zasmál jsem se.

L:"Heeej to není vůbec vtipné! Neviděl jsem z toho nic strašidelného, jenom slyšel hnusné zvuky, kterých jsem se vždycky lekl a už teď vím, že jen tak neusnu" bouchl mě lehce tou jeho malou pěstičkou do ramene.

"AuuuHahaha tak to radši vypneme jo? Aby si se nám večer nebál" smál jsem se. On je strašně roztomilí, když se bojí. L:"Dobře i když už je pozdě" pošeptal

"Proč šeptáš?" zašeptal jsem L:"Já nevím" šeptal a smál se L:"A proč šeptáš ty?" "Netuším" pořád jsem šeptal a na to jsme se oba hlasitě začali smát.

L:"Víš co nechápu?" koukl jsem se na něj a jen zavrtěl hlavou, že nevím L:"Nechápu jak to, že když je tam něco strašidelného, tak se jen trochu lekneš, ale koukáš se dál..... To se těch jejich ksychtů nebojíš?" "Bojím jen chci vidět to čeho se bojím.. to je celý" usměju se na něj.

Radši jsem to teda vypnul. Stejně už bylo docela pozdě, tak jsme si šly nahoru do pokoje lehnout. "Dobrou Louisi" zhasl jsem světlo načeš jsem uslyšel jak Louis zapištěl jak nějaká holka, ale bylo to strašně rozkošné.

L:"D-dobrou" špitl. "Lou ty se fakt bojíš?" L:"N-nee jak jsi na to přišel" řekl ironicky. Nevydržel jsem to a začal jsem se smát L:"Heej to není vtipný! Za to že se bojím můžeš ty!" sykl na mě, ale taky se začal smát.

"Chceš abych si lehl k tobě?" L:"Nebude ti to vadit?" zeptal se s nadějí v hlase jen. Jsem se pousmál a šel k jeho posteli "Ne stejně už jsme spolu spali jednou tak co" lehl jsem si vedle něj, otočil jsem se na bok, tak abych na něj viděl a přikryl jsem se. L:"D-děkuju" špitnul a zavřel oči.

Po chvíli co jsme tak leželi jsem nechtěně bouchl rukou do zdi, když jsem si jí vytahoval z pod hlavy L:"Aaaaaaa" zapištěl Louis a přehodil si peřinu přes hlavu.

"Lou to jsem b-b-byl já promiň" snažil jsem se ze sebe dostat v záchvatu smíchu "Louisi víš že pištíš jako holka?" zasmál jsem se L:"J-Já za to nemůžu! Přestaň se mi smát Stylesi!" pohrozil mi "Já vím... je to rozkošné" usmál jsem se. Přes měsíční světlo jsem mohl vidět jak se Louis červená a taky jak se strachem celý klepe "Pojď sem ti strašpytle" zasmál jsem se a obejmul jsem ho.

Sakra proč jsem to udělal? Chovám se k němu jako by jsem spolu chodili, ale On je tak....tak roztomilí a prostě úplně.....dokonalý nemůžu si pomoct..

Když jsme tam tak v objetí leželi cítil jsem, jak se celý klepe "No ták nemusíš se bát" utěšoval jsem ho až se po chvíli konečně přestal třepat. Když jsem si byl jistý, že už je v pohodě, pustil jsem ho.

L:"Děkuju Harry" lehli jsme si každý na svou polovinu postele a po chvíli jsem oba usnuli.

(Give5ToMe vždycky tě nechápu :DDD když se koukáme tak já si vždycky dám ruku před obličej a když vím že tam něco bude tak si oči zakryju ale ty? Lekneš se ale pohledem od obrazovku neuhneš nejlepší když se tě zeptám Ty se toho nebojíš? No jo ale chci vidět čeho se mám bát ne jak ty že se zlekneš jen toho zvuku :D :D :D)

Nový díl já vím je zase dost krátký ale myslím že +-500 slov stačí :D Chci se zeptat jestli by jste chtěli aby byl příběh delší +- něco kolem 30-40 kapitol (mám s ním docela velké plány) a nebo aby byl kratší něco kolem 20 kapitol a taky jsem se chtěla zeptat i když vím že tohle většina nečte :D jestli by jste chtěli happy end nebo sad end (nebudu se podle toho řídit protože už tak trochu vím jak to skončí, ale zajímá mě to :D) Ps: v dalším díle se můžete těšit na opilého Louise a žárlícího Harryho :D

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat