3.Kapitola-Záchody

8.1K 519 44
                                    

Harry

Došli jsme před třídu, zaklepal jsem a vlezli jsme dovnitř "Promiňte že jdu pozdě, ale zaspal jsem" řekli jsme s Louisem oba najednou Učitel:"Oba? No dobře ale ať už se to neopakuje!!! Běžte si sednou do poslední lavice u okna"řekl přísně a ukázal na jedinou volnou lavici L:"Jako spolu?" řekl zaskočeně a naštvaně Louis Učitel:"Jo jako spolu odteď tak budete sedět do koce školního roku!" L:"A-ale t-to.." přerušil ho učitel "Žádné ale! a už běžte rád bych pokračoval!"

Louis zabručel a šel k naši lavici a sedl si k oknu. Chtěl jsem ho vyhodit že tam sedím já, ale dneska ho tam nechám sedět.. "Cssss a..au" zakňučell Louis když si sedal. Asi jsem použil víc síly než jsem chtěl doufám že jsem mu neudělal nic vážného.

Když jsem si sedl i já tak se na mě smutně a zároveň naštvaně podíval tak jsem sklopil pohled nevím co to se mnou je jindy bych mu už jednu střelil.

* * *

O deset minut později...

Louis nevypadá že mu je dvakrát nejlíp L:"P-pane učiteli můžu prosím otevřít okno?" učitel jen kývl na souhlas. Když se chtěl Louis postavit tak ze sebe vydal jen slabé Aaaauuu "Počkej já ti ho otevřu" Vstal jsem a otevřel jsem mu okno a on se zhluboka nadechl asi mu není dobře je bílý jako zeď "Tobě je špatně?" Jen se na mě podíval pohledem jako ty se mě ještě ptáš a zakroutil hlavou na souhlas a hned na to se zvedl a vyběhl ze třídy jako střela okamžitě jsem se zvedl na učitele jsem jen zavolal "Je mu špatně" a běžel jsem za ním.

Louis

Už mi bylo vážně špatně musel jsem okamžitě na záchod tak jsem vstal a vyběhl co nejrychleji na záchod ani jsem v tu chvíli nevnímal jak mě při každém pohybu neskutečně bolí břicho.

Doběhl jsem tam a vlezl do kabinky a za sebou zabouchl dveře a tak tak jsem se stihl nahnout nad mísu a už to šlo všechno ven. Slyšel jsem jak se rozletěli dveře H:"Loui si tu?" zakřičel starostlivě Harry což mi nejde do hlavy když mě mlátí líto mu to není tak co se sakra stará N-ne další kolo.

Harry

Doběhl jsem na záchod ale nikoho jsem neviděl "Loui si tu?" cože Loui? bože já jsem krypl co si o mě pomyslí že ho mlátím a pak ho oslovuju Loui? jako odpověď se mi dostal jen zvuk někoho jak zvrací ani mi to nepřišlo nějak nechutné a šel ke dveřím ze kterých to vycházelo L:"Nech mě na pokoji" řekl dost hnusně L:"Prosím..." dodal hned na to mírněji asi se bál že ho za to zbiju jako jindy bych to asi udělal ale teď ne. Otevřel jsem dveře a tam viděl Louise krčícího se u záchodu.

Louis

Slyšel jsem jak otevřel dveře do kabinky a ucítil jak mi položil ruku na záda automaticky jsem sebou cukl ale on ruku nesundal H:"Už je ti líp?" začal mě rukou hladit po zádech.

Já ho tak nesnáším je ubohý prvně mě zmlátí a pak se jde podívat na to jak se trápím ? si ze mě už dělá srandu ne? "N-nech mě na pokoji!.......Prosím" zase jsem po něm vyjel a snažil se to zachránit slovem Prosím aby mi jednu nestřelil.

H:"Ne nenechám tě tady samotného" už jsem to nevydržel za celou tu dobu co jsem se přistěhoval do teď jsem to v sobě držel už jsem to prostě musel říct.

"C-co se tak najednou staráš?Vždycky když mě mlátíš nebo mě mlátí jeden z těch tvojich poskoků tak se mi ještě vysmíváš a blbě se tlemíš. Víš jak dlouho si říkám jaký jsem Kokot že se nechám mlátit, ale vím že by mi to v ničem nepomohl ba naopak bych to schytal ještě víc, a nerad bych se už po druhé kvůli tobě dostal do nemocnice" chvíli jsem se odmlčel a čekal na jeho reakci ale jen na mě blbě koukal "Tobě nestačilo mě zmlátit? To se musíš ještě dívat na to jak se trápím?Bože já tě tak nenávidím udělal jsi mi ze života peklo, vypadni!! a nech mě už konečně napokoji!!"cítím jak mě začínají pálet oči Ne nesmím před ním brečet!!!

Koukl jsem se na něj a on se tak na mě nějak divně díval A-aaa sakra to už jsem vážně přehnal tak teď jsem nejspíše už mrtvej.

Harry

Po druhé do nemocnice? C-cože ? O-on mě nenávidí? co mu mám sakra jenom říct zvedl jsem ruku a chytil za rameno "Už je ti líp takže ..." ani sem to nedořekl a on sebou cukl a okamžitě začal pozadu couvat až narazil na stěnu, pokrčil si nohy k hrudi a rukama si zakryl hlavu. L:"N-nee prosíím.. omlouvám se prosím ne" řekl úplně roztřeseným hlasem.

Nový díl :) tahle povídka mě neskutečně baví :) doufám že se vám líbí :* :3 budu ráda za každý váš názor a VOTE :3 :* :) :D

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat