28-L:"Ty jsi takové trdlo"

6.6K 414 49
                                    

!+!

Harry

Nemůžu uvěřit tomu, že mě taky líbal a už vůbec nemůžu uvěřit tomu, že si ho právě nesu do stanu a on mi přitom obdarovává krk polibky...... je to neskutečný pocit. Takhle skvěle jsem se ještě nikdy necítil, při každém doteku mám husí kůži a při polibcích cítím motýlky v břiše, tohle se mi ještě nikdy nestalo.

L:"Hazz už tam budem?" zamumlal mi do krku a pokračoval ve své práci "J-jo už js*Ach*me skoro t-t-tam" políbil mě na klíční kost. "Lou?" oslovil jsem ho a on se na mě podíval a já ho začal líbat na rty. Trochu se zavrtěl přičemž se nám oboum dostalo slastné tření, oba jsem si zavzdychali do úst a já myslel že každou chvíli vybouchnu z toho napětí v mém těle.

L:"Harry myslím ž-že by jsi si m-měl p-pospíšit" pošeptal a já přidal do kroku, ale v té tmě jsem neviděl pod nohy a o něco jsem zakopl. Znáte to když o něco zakopnete a aby jste nabrali balanc tak dá se říct se rozběhnete dopředu? (Menší záchvat smíchu když jsem si to představila :D ještě když se mi to už několikrát taky stalo :D) tak přesně to se mi stalo. Zaslechl jsem Louiho bolestné zasténání a při tom ,,běhu,, jsem zakopl o něco dalšího takže jsem se ,,rozběhl,, ještě víc a pak zastavil.

"Lou jsi v pohodě" koukl se na mě a oba dva jsme dostali záchvat smíchu. Smáli jsme se fakt hodně a já už to neustál tak jsem si sedl na zem tak že Loui seděl v mém klíně a oba jsme se pořád smáli. L:"Ty jsi takové trdlo" smál se dál a já jsem si všiml, že mu ze rtu teče trocha krve "Jsi v pořádku?" zeptal jsem se pořád veselím hlasem ze smíchu. L:"Jo jsem proč bych nebyl? A ty?" optal se mě a zadíval se mi do očí "Já jo jen tobě teče ze rtu krev" L:"Fakt? Jsem si ho asi prokousl při tom tvém běhu" začal se zase smát, přičemž se mi zavrtěl v klíně a já se trhaně nadechl a znovu jsem se přisál na jeho rty.

Vášnivě jsme se líbali a buď se zavrtěl on a nebo já pod ním a tím jsme získávali malé tření. Po chvíli jsme se od sebe odtáhli "A-asi by jsme měli jít začíná mě pořádně studět zadek" zasmáli jsme se a Louis ze mě vstal a pomohl vstát i mě. Když jsme byly oba na nohách tak už chtěl jít, ale já ho zastavil jen se na mě nechápavě podíval. Neměl jsem na sobě triko a k tomu jsem měl na sobě mokré kraťasy takže mi začínala být zima když mě nezahříval Louis "Takhle mi je zima" postěžoval jsem si L:"Jak to myslíš takhle" "No že když jsem tě nesl tak si mě zahříval a teď mi je zima" L:"Ale já se cítím jak malé dítě když mě nosíš" udělal jsem na něj psí oči a než něco řekl už jsem ho měl na rukách a mířil ke stanu. Louis mi rukama kreslil různé tvary po zádech a já ho hladil po zadečku. Za necelé 2 minuty jsme už byly v ,,kempu,,.

Louis

Harry mě donesl až ke stanu před kterým mě postavil a rozepl ho. Vlezli jsme si dovnitř a ani na chvíli nezaváhali a začali jsme se dychtivě líbat, přičemž si Harry sedl a já jsem se mu usadil na klíně. Ruku jsem měl za jeho krkem čímž jsem si ho k sobě přitahoval, Harry si mě držel jednou rukou za bok a druhou za zadek který jemně mačkal a já jsem se na něm různě vrtěl a tím nám dopřál slastné tření díky čemuž jsme si oba navzájem vzdychali do úst. Harry se odtáhl a koukal se mi do očí H:"Louisi jsi si tím jistý?" "Proč bych nebyl?" H:"Já myslel, že jsi ještě nikdy s nikým nespal" cítil jsem se trapně a styděl jsem se za to "N-ne j-ještě ne a-a je t-to problém?" zeptal jsem se a pohledem jsem těkal všude možně jen ne na Harryho.

Harry mě chytil za bradu a jemně mi hlavu zvedl tak aby jsem se na něj podíval a jemně mě políbil H:"Lou jasně že to není problém právě naopak" usmál se na mě povzbudivě a znovu mě políbil H:"A nemusíš se za to stydět je to přece normální" znovu se usmál a tentokrát jsem ho políbil já H:"Takže?" zeptal se a já jen přikývl nebylo mi to moc příjemné o tom mluvit a tak jsem se znovu vrhl na jeho rty a rukama jsem zkoumal jeho vypracované břicho a hrudník. Harry zahačil prsty za lem mého trička a pomalu....až příliš pomalu mi jej sundával, když mi ho sundal nechtěl jsem aby si mě prohlížel. Nejsem si sám sebou vůbec jistý a tak jsem se na něj co nejvíce namáčkl a líbal jsem ho.

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat