13-Pusa?

6.3K 426 31
                                    

Harry

L:"No co teda?*škyt*Mám tam něco*škyt*rozdělanýho"vyjede na mě jenom s té představy že by to sním... se mi chce zvracet.

Jdu k němu a svým tělem ho přišpendlím na dveře, sakra to je až moc blízko, tak blízko, že kdybych se trochu přiblížil políbil by jsem ho.

"Louisi jsi opilí nedovolím ti, aby jsi udělal něco, čeho budeš litovat" L:"To co jsi řekl myslíš vážně?Přísaháš?" " Přísahám ale proč..." nenechal mě domluvit

L:"Tak dobře, budu si to pamatovat" C-co? Louis se začne přibližovat a na chvíli spojí naše rty, bože jeho rty jsou jak dva krásné naducané polštářky. Ne! nechci ho líbat, když je opilí tak jsem se od něj násilím odlepil.

"Louisi c-co t-to.." nedořekl jsem to, jelikož mě přerušil L:"Víš co Harry? Naser si *škyt* nechápu proč si mě sem teda zatáhl" řval na mě a v očích měl slzy, nevěděl jsem co mu mám na to říct.

L:"A víš co? Já věděl že ti nemám věřit.... svůj slib si porušil" zašeptal a z oka mu vyklouzla slza, kterou si okamžitě utřel. Tím mi chce říct, že toho co udělal, lituje? Ne to ne, nesmí toho litovat, musím mu to vysvětlit.

"Louisi j-já..." nedořekl jsem to L:"Ne Harry radši už nic neříkej a jestli mě omluvíš někdo na mě čeká" otočil se a chtěl otevřít dveře, ale já je zpátky zavřel L:"Co to s*škyt* s tebou do pekla je?" otočil se mým směrem, takže jsme u sebe byly zase nebezpečně blízko.

"Ty za ním nepůjdeš" L:"To si ze mě děláš *škyt* teď srandu že jo?" "Vypadám na to?" řekl jsem rázně L:"Ty mi nemáš co *škyt* doprdele rozkazovat!" vyjel po mě a když jsem mu neodpověděl, otočil se a chtěl otevřít dveře a já mu je zase zavřel.

L:"Harolde! Nech mě odejít" znovu zatáhl za dveře a já mu je zase zavřel L:"Doprdele Harry necháš toho sakra!" sykl na mě.

"Řekl jsem ti, že za ním nepůjdeš jseš totálně nalitej ani si to nebudeš pamatovat" L:"No právě...*škyt* a nejsem zase tak opilej" chvíli jsme tam jen stáli a koukali na sebe.

L:"Harry no tak pusť mě" "A kam chceš jít?" L:"Za Stanem *škyt* d-d-dokončit co jsme *škyt* začali" zasmál se "Louisi ne, jsi opilej a budeš toho litovat" L:"Proč bych *škyt* toho měl *škyt* litovat? Viděl jsi ho vůbec? Toho by nelitoval ani *škyt* Heterák" začal se smát.

Nevím proč, ale tohle mě docela ranilo, on se mu líbí ? Nemůžu ho nechat aby si to s ním rozdal, když mě tady před chvíli políbil, to přeci nemůže!

Zamyslel jsem se a ani jsem si nevšiml, že tu Louis už není Sakra! Musím ho najít .

Vyběhl jsem s koupelny směrem do kuchyně a co nevidím Louise s tím šmejdem jak se oblizujou.

Nevím, co mě to popadlo, ale vletěl jsem mezi ně, Stana jsem žduchl na lednici Louise jsem popadl za ruku a táhl jsem ho za sebou k autu.

Louis:

Nevím proč jsem ho políbil, ale bylo to úžasné i když jen na chvíli.

Neskutečně moc mě naštval, co si o sobě jako myslí? Že mi bude říkat co mám a co nemám dělat? Nasrat Stylesi!!

Jdu směrem do kuchyně, kde na mě už čeká Stan S:"Broukuuuu *škyt* kde si byl tak dlouho?" políbil mě "To je jedno, můžeme pokračovat"

Řekl jsem, nečekal jsem na to co mi řekne a začal ho líbat, hned mi to začal oplácet a dokonce přidal i jazyk, bylo to hezké ale ani zdaleka to nemělo na tu kratičkou pusu s Harrym NE! Nesmíš na něj myslet, prostě.....prostě si to jen užívej. Říkal jsem si a v tom mezi nás někdo vletěl hodil Stana na lednici mě chytil za ruku a v tu chvíli jsem věděl, že je to Harry, hned jsem ho nepoznal jelikož sem viděl snad všechno šestkrát pokud to vůbec jde.

Už jsme byly na zahradě a já se zastavil a snažil jsem se vykroutit z jeho sevření, ale neměl jsem šanci "Sakra pusť mě! Co to *škyt* mělo jako znamenat?" bože s té škytavky, mě za chvíli mrdne.

Neodpověděl mi a chtěl jít dál "Harolde já s tebou sakra nikam jít n-nechci !" H:"A já ti říkám že jedeme domů!" "Ale já tady chci zůstat se Stanem!" H:"Můžeš mi sakra říct jeden.....jeden jediný důvod proč tu chceš zůstat s ním?" sykl na mě "Protože alespoň ON o mě má zájem" ne Louisi nesmíš před ním brečet!

H:"A ty máš o něj zájem?" vyzvídá "Tak to tě vůbec nemusí zajímat!" sykl jsem na něj H:"Jdeme" řekl a zatáhl mě za ruku "NE!" zařval jsem a podařilo se mi uvolnit ruku, otočil jsem se a šel zpátky ke dveřím

H:"Fajn!" řekl a najednou jsem se ocitl přes jeho rameno a jediné co jsem viděl byly dveře, které se od nás vzdalují. "Harolde pusť mě, na tohle nemáš právo!" cukal jsem sebou H:"Přestaň sebou škubat nebo ti naplácám" Cože? "To by jsi neudělal" smál jsem se a najednou mě zlost na něj přešla, ale stejně jsem nechtěl aby mě nesl do auta, tak jsem sebou začal zase házet a v tom jsem ucítil štiplavou bolest na mém zadku "Auuuu Harolde!" zapištěl jsem jak holka Nesnáším svůj hlas! H:"Říkal jsem, ať toho necháš" smál se "Tak to byla od tebe podpásovka Harry" zasmál jsem se.

Seděli jsme v autě a nic nemluvili, já už to ticho ale nevydržel "Víš, že jsi mi právě překazil šanci si užít?" řekl jsem trochu nasupeně.
H:"Promiň , ale si opilí a stejně by jsi sis to nepamatoval navíc zítra jdeme do školy" "No a co já jsem se chtěl alespoň na chvíli odreagovat a ty jsi mi to zkazil" našpulil jsem pusu a skřížil jsem si ruce na prsou.

H:"Ale noták Lou nešpul" nic jsem neřekl H:"Já ti to vynahradím" Počkat já mám zase halušky nebo co ??? "Co?" vyhrkl jsem, ale on dělal jako bych nic neřekl a soustředil se na cestu.

Mám pro vás nový díl :) Louis se dokáže docela odvázat když je opilí :D :D No nic doufám že se díl líbil :)) Asi bych měla být nemocná častěji jelikož i když mám horečku tak píšu více slov než když mi nic není :D

iYam

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat