1Kapitola-Seznamení

13.3K 545 121
                                    

Dostala jsem nápad na novou povídku. Tahle kapitola bude takové seznámení s postavami a jejich příběhy .Doufám že se vám bude líbit :)

Louis

Jmenuji se Louis Tomlinson je mi 16 let nedávno jsme se přestěhovali do malého městečka jménem Doncaster, protože mě na mé předchozí škole šikanovali, jelikož jsem gay.

Na nové škole jsem to nikomu neřekl, ale stejně si mě dobírá Harry a ta jeho partička. Harry je asi o půl hlavy vyšší než já má hnědé kudrnaté vlasy a krásné zelené oči.Nikdy jsem nechápal proč tak krásný a roztomilí kluk mi musí takhle ubližovat.

Začalo jen nadávkami a urážkami.. no teď už mě i mlátí sice ne tak moc aby se to nedalo vydržet, i když jednou si mě odchytili v parku a tam mě zmlátili tak, že jsem skončil v nemocnici s lehkým otřesem mozku a se zlomeným žebrem, ale někdy to opravdu hodně bolí.

Teď už ani moc nechodím ven a už vůbec ne sám, takže jsem spíše doma, většinou se staví můj nejlepší kamarád Niall... mám ho moc rád on jediný mi rozumí, taky ho šikanují sice ne tak jako mě ,protože se za něj vždycky postavím a tak to většinou schytám jen já, je až moc zranitelný.

Taky se za mě párkrát postavil, ale dopadl hůř než já tak jsem mu to zakázal.

Poslední dobou jsem tak psychicky vyčerpaný, že jsem se začal řezat, sice vím, že to ničemu nepomůže, ale na malou chvíli se cítím tak nějak.... nevím no šťastně?

Vlastně ani nevím jaké to je cítit se šťastný, kdysi možná, ale poslední dobou se cítím sám, bezmocný a prostě úplně na dně a to ještě moji mámě nedávno zjistili Leukemii, kterou zachytili docela pozdě, ale ani na chvíli jsem nepomyslel na to, že by umřela nesmí mě tu nechat samotného.Od té doby co jí to zjistili tak se můj otec často opíjí asi si myslí že to něčemu pomůže...je v tomhle ohledu docela naivní.

Harry

Jmenuji se Harry Styles je mi 16 let bydlím v Donchastru chodím do druháku na střední a jsem kapitán fotbalového týmu.

Moje máma mi umřela když mi bylo 6 let, od té doby chodí můj otec domu pozdě v noci úplně na hadry, někdy nepřijde vůbec, to jsem vždycky rád, protože mě často ponižuje a mlátí, proto jsem si našel někoho na kom si všechnu zlost můžu vybít jen nevím proč jsem si vybral zrovna Tomlinsona je to docela prcek teda oproti mě ano, má hnědé vlasy a krásně modré oči které jsou čisté jako oceán, NE! nejsem gay teda...Alespoň myslím že nejsem.

Nemyslím si, že bych mu nějak moc ubližoval, beru to spíše za takové to pošťuchování i když se nikdy nebrání prostě čeká až si zlost vybiju a potom beze slova odejde....no jsem za to rád.

Nikdy jsem si sním nějak nepovídal, chtěl jsem ho poznat, ale když mi někdo řekl že je asi gay tak jsem to vzdal, nechci aby m někdo začal nadávat..... no i když by se to spíše nestalo.... Všichni se mě tady všichni bojí teda až na čtvrťáky jim se vyhýbáme obloukem.

Tak doufám že se vám to alespoň trochu zamlouvá :) a bude to alespoň někdo číst :) Budu ráda za Každý komentář a vote... :* :3 :) :D

Tak doufám že se vám to alespoň trochu zamlouvá :) a bude to alespoň někdo číst :) Budu ráda za Každý komentář a vote... :* :3 :) :D

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat