23-"Cože!!?!!"

6.1K 404 48
                                    

Harry

Jsem na cestě do školy a přemýšlím co se to děje s mým otcem. Například to že když večer přišel nijak po mě neřval a ani na mě nesáhl a řekl že si to se mnou vyřídí ráno.

No a co se ráno nestalo popřál mi hezké ráno dal mi nějaké peníze prej na svačinu nebo kdybych si chtěl po škole zajít s kámošema ven WTF? On na něčem snad jede jako ne že bych si stěžoval, ale je to.....zvláštní.

A „Vyřídím si to s tebou ráno" jediné co mi řekl bylo abych mu příště zavolal já že si připadal jako totální trotl když mluvil s cizí ženskou, ale to bylo vše neřval nebil mě prostě nic jen mi dal peníze a řekl ať si to ve škole užiju.

Prvně jsem si myslel, že je opilí nebo prostě sjetý, ale on byl úplně střízlivý takového jsem ho dlouho nezažil, jen doufám že mu to aspoň chvíli vydrží.

Louis

Když vcházím do třídy a vidím tam Harryho na našem místě tak si vzpomenu, že na něj jsem naštvaný za to že mi ,,řekl,, že na něj nemám mluvit a tak nějak naznačil ať se připravím na další ,,nášup,,. Došel jsem k lavici a beze slova jsem si sedl ani jednou jsem se na něj nepodíval prostě jsem nahodil ignor.

Cítil jsem na sobě jeho pohled, ale to nutkání se na něj otočit jsem tak nějak dokázal potlačit. Cítil jsem jak mě rukou jemně bouchl do té mé co jsem měl na stole, ale nijak hrubě to ne, spíše jenom abych se na něj podíval nebo něco, ale já ho stále skvěle ignoroval. Má co chtěl... Už jsem na sobě jeho pohled necítil, ale za to jsem cítil velkou úlevu....no ta mě hned přešla když mi v kapse zavibroval telefon.

Když jsem ho odemkl tak jsem na obrazovce uviděl jméno příjemce Harry. Potichu jsem zabručel a aniž bych si přečetl co v ní je napsané jsem telefon položil na lavici. Koutkem oka jsem zahlédl Harryho nechápaví výraz a jak něco dělá na telefonu.

Nikdy si nepokládejte telefon na lavici, když máte zapnuté vibrace! Na lavici mi začal ,,nahlas,, vibrovat telefon tak jsem ho rychle popadl a koukl jsem se na učitele, který mě ,,zabíjel,, pohledem jen jsem se na něj omluvně ,,usmál,,. No paráda ještě mě kvůli němu chtějí učitelé ,,zabít,,.

Když jsem se na telefon pořád nekoukal ucítil jsem jak mě Harry šťouchl prstem do žeber potichu jsem se zahihňal protože jsem hodně lechtiví. Tak jsem to vzdal a koukl jsem se na ty zprávy.

SMS-Harry:

Harry: *Ty jsi na mě pořád naštvaný?*

*Lou proč mě ignoruješ? Já myslel, že už na mě po včerejšku nejsi naštvaný :(*

Louis: ¨Co myslíš!¨

*Nebuď na mě naštvaný musíš mě pochopit :( Ps: jsi roztomilí když se ,,hihňáš,, :) :* *

¨Sám jsi mi ,,řekl,, ať na tebe nemluvím tak nechápu co teď řešíš! Ps: Přestaň! To není pravda já se nehihňám!¨

*Řeším to že jsi na mě naštvaný a to nechci já jen.... je to těžké ti to vysvětlovat... Ps: A co bylo to co jsi udělal když jsem tě ,,šťouchl,,? :D :)*

¨A proč řešíš to, že jsem naštvaný to ti má být jedno! Sám si to tak chtěl tak přestaň.....nic není těžké jen ty sám nevíš co vlastně chceš přiznej si to! Ps: no dobře přiznávám, ale to mi uklouzlo nemůžu za to, že jsem lechtiví Pps: To jakože se teď hádáme a v Ps se bavíme normálně?¨

*Dobře tak přiznávám sám nevím proč ale jen.... nebuď naštvaný Nesluší ti to! :) Ps: To že jsi lechtivý si zapamatuju protože jestli se pokaždé takhle roztomile zahihňáš tak se připrav na to že to budu dělat častěji :P :) Pps: Asi už to tak bude :D*

¨Aspoň že jsi to přiznal ALE nic se NEMĚNÍ pořád jsem na tebe naštvaný a taky pořád budu! Ps: Přestaň říkat, že je to roztomilé! Pps: Už mi nepiš!¨

*Sakra Ps: Nepřestanu Pps: Proč?*

¨Protože jsem naštvaný a nechci mít problém!¨

Odepsal jsem mu a na potvrzení toho aby mi nepsal jsem si telefon dal do kapsy. Jak se na něj můžu zlobit když mi píše takovéhle věci? Ne Louisi nesmíš zapomenout na všechno co ti udělej PAMATUJ na to!!! Říkal jsem si v duchu, protože mi to pomáhalo na to utřídit si alespoň trochu myšlenky i když si pak připadám jako šílenec když si povídám sám se sebou.

Učitel:"Tak třído pamatujete si na to jak jsem vám říkal o tom 3 denním kempováním? Doufám že jo, protože je to už příští týden tady Louis vám rozdá potřebné papíry kde máte napsané všechny informace co by jste potřebovali vědět jen ještě chci říct, že stany budete mít ze školy...Jo a taky ve stanech budete po dvou na konci hodiny vám oznámím kdo bude s kým, abych si to mohl vše promyslet a aby jste si mohli v klidu přečíst papíry máte do konce hodiny takové menší volnou, ale budete v tichosti jinak vám zadám nějakou práci na známky!"

Všem jsem rozdal papíry, šel jsem si sednout a v duchu jsem doufal ať mě nepřiřadí k nějakému debilovi což se určitě stane protože tady jsou všichni debilové teda až na Nialla ale ten asi nepojede protože je pořád v nemocnici a bude tam asi do neděle a nemyslím si, že by ho doktoři nebo jeho rodiče pustili někam samotného na 3 dny.

Zbytek hodiny jsem Harryho úspěšně ignoroval i když se hodně krát snažil o pozornost tím že do mě dloubal a já jsem se jako kretén pokaždé zahihňal což mu dělalo ohromnou radost.

Učitel:" Takže už vás mám rozdělené....... Payn-Malik, Horan-Grimsaw, Styles- Tomlinson....." "Cože!!?!!" skoro jsem zařval přes celou třídu a všichni se na mě otočili s nechápavými pohledy

U:"Tomlinsone ztište se rád bych pokračoval. Chci upozornit že takovéhle výlevy jsou vám k ničemu už to měnit nebudu!....." pokračoval v rozřazování, ale já jsem ho už nevnímal.

To není možné proč z tolika lidí musím být zrovna s ním to je teda pěkně debilní vtip. Tohle je skrytá kamera že ano? Tak to jsem teda pěkně v prdeli protože je mi jasné, že se ke mně nebude chovat hezky, protože jde i ta jeho parta Agrrrr!!! Co jsem komu udělal.

Z přemýšlení mě vytrhl Harryho dech na mém uchu když mi zašeptal H:"Auu....tak to zabolelo... To ti to tak vadí? Neboj se ještě si to užijeme" zasmál se. Já jsem se na něj jen vražedně podíval a cítil jsem jak mi naběhla žíla na krku z toho jak jsem byl naštvaný. Tohle je zlý sen...



Omlouvám se za to že v tomhle dílu se moc nemluví ale doufám že to tak nevadí :) Líbí? Nelíbí? Budu ráda když mi zanecháte nějaký ten komentář a Vote :3 :) :* Ps: neskutečně moc mě baví psát ty smsky tak doufám že vám to nějak extra nevadí když tak mi to napište ať vím :))

a1

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat