14-Harrietka

6.2K 422 14
                                    

Harry

Když jsme dojeli k Louisovi, dotáhl dovnitř, kde jsem ho posadil na gauč a šel nám udělat čaj.

Když jsem se vrátil za ním do obýváku, tak jsem ho viděl, jak tam sedí a popíjí nějakou vodku. To jako ještě nemá dost?

"Bože Louisi polož tu láhev už máš dost nemyslíš? Zítra jdeme do školy měli bychom si jít lehnout" L:"Notaaak Hazzouši odvaž se trochu a pojď si dát semnouuuu" smál se a znovu si upil.

Otevřel jsem pusu, abych mu něco řekl, ale on mě předběhl L:"Ooooh jáááá jsem doostal suuuprovej nápad *škyt* zahrajeme si na pravdu a úkol ale bez úkolu" smál se a u toho se mu pořádně motal jazyk

"Tak jo, ale dej mi taky" natáhl jsem se pro flašku a trochu z ní upil, aby sem se posilnil. Hmm nebude to tak špatné, aspoň se o něm něco dozvím.

L:"Začíínám první takžee......na co by jsem se zeptal......Hooho už to mám v kolika si o to přišel" Bože já tušil, že se bude ptát na takové otázky, na to se musím ještě napít.

Vzal jsem si flašku a lokl jsem si z ní "Ve 14..... Louisi vím, že ti to asi nebude příjemné.....no ale ....tohle mě vážně zajímá.. a-a sám si chtěl tohle hrát takže se tě zeptám.... Ty teda ... si gay nebo se to o tobě jenom říká?"je mi jasné že je gay hlavně po dnešku se Stanem, ale chtěl jsem aby mi to potvrdil .

Viděl jsem, že Louis přestal na chvílí dýchat, koukl se na mě a byl zticha L:"J-já.... dávám fant" řekl a svlékl si tričko. Ne ne prosím Louisi tohle mi nedělej! Bože on je tak nehorázně sexy hned teď bych po něm skočil a- Ne Harolde zklidni hormon a dýchej!

"Ehm...Louis ne, že by mi to vadilo, ale myslím že na fantech jsme se nedomluvili" Bože proč jsem mu řekl, že mi to nevadí ? Jako nevadí, ale nemusel jsem mu to říkat.

L:"No co.. stejně mi bylo teplo" uchechtl se, ale neodpověděl mi "Odpovíš mi ?" L:"Harry já ti na tohle nechci odpovídat" řekl smutně "Proč ne?" L:"Protože vím že by to věděla celá škola" myslím, že si ani neuvědomil, že tímhle mi to vlastně potvrdil.

"Takže si gay?" řekl jsem nějak až moc nadšeně.

Louis

"Nooo... takže teď jsem na řadě ...... z kolika holkama jsi spal?" sakra proč se ho na to ptám, když mě to akorád naštve ? H:"No vlastně jenom s jednou" sklopil hlavu a nervozně si hrál s prstama.

To jako vážně jenom s jednou? A já si myslel, jaký to není děvkař "Ty se za to stydíš?" H:"Teď jsem na řadě já... a z kolika ty?" ne nechtěl jsem, aby se mě na to ptal. Docela dost jsem se napil z láhve "J-já....teda...no...s žádnou" začal jsem se červenat.

H:"A z klukem?" zeptal se mě jenom tak. To mu to nepřijde nechutné jako ostatním? Jen jsem zakýval hlavou a začal se červenat ještě víc než předtím, jestli to vůbec ještě šlo. H:"Louisi Williama Tomlinsone ty si ještě panic?" zasmál se. "To není vtipné!" hodil jsem po něm vražedný pohled.

Harry:

On je vážně ještě panic? A proč mě to tak potěšilo? A pak mi něco došlo "P-p-p-p-počkej to mi chceš říct, že si o to chtěl přijít úplně na hadry a ještě s ním?" řekl jsem znechuceně

L:"No...já.... a proč se vůbec staráš, s kým se chci vyspat a v jakém u toho budu stavu?" "Nestarám jen mi je trochu divné že si o to chtěl přijít a při tom riskovat že si to nebudeš pamatovat to je celý" Protože k tobě asi něco cítím a chtěl jsem být první s kým o to přijdeš. Pomyslel jsem si.

L:"No to je jedno teď já...... políbil jsi n-někdýý klukaa*škyt*?" "Jo" L:"A-a kdo t-to byl?" zeptal polekaně? "Ehm... ty" řekl jsem a sklopil pohled na má ruce L:"Joooo vlastně" zasmál se L:"A líbilo se ti to?" zeptal se jen tak, jako by to nebyl trapný moment, to bude tím alkoholem "N-no vlastně..(stejně si to nebude ráno pamatovat...pomyslel jsem si)... Jo" L:"Fakt?..... Hazzz ty si gay??*škyt*" ne na tohle se mě neptej sakra co mu mám říct?

"No...abych pravdu řekl..... tak to vůbec netuším" L:"Co? Jak to nemůžeš vědět? Tak se tě zeptám takhle *škyt*chtěl by jsi mě ještě polííbii*škyt*t?"

Loui ani netušíš jak moc. "Myslím, že jsem s otázkama na řadě já a taky myslím, že už by jsem si měli jít lehnout"

L:"Neeee mě se ještě nechceeee" zaskučel Louis, ale já ho chytil za ruku a táhl nahoru po schodech do jeho pokoje, kde jsem se oba převlékly do čistých boxerek a já šel uložit Louise do postele.

"No ták Louisi nech toho a už si konečně lehni!" nakázal jsem mu, ale neudržel jsem se a začal se smát, protože to pako začalo tancovat balet a to jen v boxerkách. L:"Harolde *škyt* zatancuj si *škyt* taky.... Oooo už vííím jakou budeš mít přezdíííívku" smál se L:"Baletka Harrietka" smál se tak, že nemohl popadnout dech.

"Moc vtipné a teď zalehnout" chytil jsem ho a nasoukal na postel pod peřinou, popřál mu dobrou noc a chtěl jsem si jít lehnout na gauč, ale zastavila mě Louisova ruka, která držela tu mojí.

L:"Harrietko zůstaň prosííím....lehni si ke mě... nechci tu být sáááám" zakňučel. Tak jsem si lehl vedle něj a oba dva jsem po několika minutách usnuli.

Nový díl sice tak trochu zase o ničem ale nebojte slibuju že se budu snažit aby se to trochu více "rozjelo" a nebo zamotalo :D Tak doufám že se líbí :) A chtěla bych vám poděkovat za 630 reads a 123 Votes jeto uplně neuvěřitelné (aspoň pro mě) jste úžasníí :**** I Love you guys :3 :* :D

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat