8-Boxerky

6.7K 460 70
                                    

Harry

Louis nespokojeně zamručel a ruce mi pustil Nádech Výdech No Tak Harolde! Začal jsem mu kalhoty i s boxerkami pomalu sesouvat. Oh můj bože... sice už jsem ho viděl, ale takhle z blízka je to...jiné.

L:"Ehm Hazz mohl bys..." rychle jsem se zvedl "J-jo p-promiň" cítil jsem, jak se mi do tváří hrne krev.Takový trapas!

Opatrně jsem se na něj podíval a chudák na tom nebyl o moc lépe.

Ani se na mě nepodíval, zeď za mnou se mu zdála asi zajímavější. Už jsem Louise pustil, protože vypadal mnohem lépe, ale to byla chyba, v tu chvíli co jsem ho pustil se mu začali podlamovat kolena, už jsem myslel, že to do té sprchy zvládne sám, ale jak vidím tak asi ne. Chytil jsem ho jen tak-tak, sklopil jsem prkýnko a posadil ho tam

"Louisi bude to asi hodně divné, trapné a tobě se to určitě nebude zamlouvat, ale sám se na nohou neudržíš..... takže...ehm.... tam budu muset s tebou" šokovaně se na mě podíval "Neboj nechám si trenky, abych tě nějak nepohoršil" zasmál sem se L:"Tak to ani náhodou Harolde, to jsi mi je taky mohl nechat, takže když já tak i ty" řekl pevným hlasem.

Musím uznat, že mě to nenapadlo vysprchovat ho i se spodním prádlem, ale takhle se mi to zamlouvá mnohem víc.

Začal jsem se svlékat Všiml jsem si že mě Louis upřeně sleduje, až jsem zůstal v boxerkách šel jsem k němu, abych mu pomohl na nohy.

Chytil jsem ho za ruku, ale on jí vyškubnul L:"Harolde! Okamžitě si je sundej nebo ti je sundám já" při té představě jsem se šibalsky usmál "Do toho, protože já si je sám nesundám"

L:"Noták Hazz nebuď baba a sundej to, jinak do té sprchy nevlezu" s té horečky je najednou nějaký více odvázaný. "Ale vlezeš" Vzal jsem si ho do náruče jako princeznu a šel směrem ke sprše.

Začal sebou házet a nadávat mi tak jsem se zastavil L:"Harolde Stylesi pusť mě nebo tě....." odmlčel se "Nebo mě co?" L:"B-budu z-zvracet" dal si ruku před pusu, tak jsem šel zpátky k záchodu a položil ho na nohy.

Louis

Když mě položil tak jsem využil situace a chytil ho za lem boxerek a jedním pohybem sem mu je stáhl "Auuuuuu" byl to až moc rychlí pohyb, bolelo mě to a tak jsem zůstal sedět na zemi H:"Ha karma je svině" zasmál se"Ale stálo to za to" taky jsem přičemž jsem si ho pořád prohlížel. Zčervenal a zase si mě vzal do náruče.

Vešel se mnou do sprchy H:"Můžu tě postavit?" kývl jsem na souhlas, on mě opatrně postavil na nohy a pustil na nás teplou vodu.

Po chvíli jsem cítím jak se mi začínají zavírat oči a bylo mi vážně špatně "Hazz můžeme si jít už lehnout?" H:"Vždyť ještě nejsme pořádně umytí" "Mě vážně není dobře Harry prosím" začala se mi už zase motat hlava H:"Tak dobře vydrž, podám ti osušku" Oba dva jsme se usušily a oblékly si boxerky.

Harry mě odnesl do pokoje, kde mě položil na postel a přikryl mě H:"Lou lehnu si tady na gauč, kdyby jsi mě hledal dobře?" "Dobře....Hazz a děkuju" H:"Za co děkuješ?" "Za to že se o mě staráš" H:"To je to nejmenší, za to co jsem ti provedl" nechtěl jsem se o tom bavit.

Tak moc jsem chtěl aby si lehl ke mě, ale nehodilo by se to, už to že jsme se spolu sprchovali bylo dost zvláštní.

"Deku a polštář najdeš ve skříni jo? Dobrou noc Harry" H:"Dobrou Loui" usmál se na mě a šel ke skříni.

Celou cestu jsem ho sledoval, každý jeho pohyb.... je prostě dokonalý. Z myšlenkami na Harryho jsem po chvíli usnul.

Nový díl psala jsem ho asi 4 hodiny, prostě mi to vůbec nešlo ani s tímhle dílem nejsem moc spokojená, ale už se mi to nechce více předělávat, tak se za to moc omlouvám :(


Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat