4-Louisovo břicho

7.7K 507 15
                                    

L:"N-nee prosíím.. omlouvám se prosím ne" řekl úplně roztřeseným hlasem.

Harry

Stál jsem tam jak opařený a nevěděl jsem, co mám udělat nebo říct zatím co on se tam pořád choulil u zdi. "J-já jsem ti nechtěl nic udělat jen sem ti chtěl pomoct vstát, abychom se mohli vrátit"

L:"Tak běž" nevím proč, ale začínal jsem na něj mít vztek, rychle jsem ho čapl za paži a jedním tahem ho postavil. Ani jsem nečekal na jeho reakci a už jsem ho za sebou táhl směr třída, začal sebou házet a vyvlíkat se mi.

L:"Nech mě.. Já s tebou nikam jít nechci.." nic jsem mu neodpověděl a stisk ruky jsem zesílil, aby se mi nevysmekl L:"Auu to bolí pusť mě!"vyštěkl docela nahlas a bouchl mě pěstí do ramene.

Nebolelo to, ale tohle si na mě dovolovat nebude, okamžitě jsem se zastavil a prudce se otočil čelem k němu.

Přitáhl jsem si ho blíž k sobě, takže na mě skoro ležel "Co si to na mě sakra dovoluješ!" vyprskl jsem na něj "To že jsem se chtěl ujistit jestli je ti líp neznamená, že se něco změní, nikdy jsi si to na mě nedovolil, takže v tom ani začínat nebudeš!!"zařvaljsem na něj hnusně.

"Je ti to jasné?" ani jednou se na mě nepodíval a jen kývl hlavou na souhlas, zvedl jsem mu hlavu aby se mi podíval do očí, na chvíli se koukl, ale zrak hned stočil někam za mě aby se mi na nemusel dívat, ale i z té chvilky jsem v jeho očí poznal vztek, bolest a nejvíc strach. Radši jsem se otočil, protože jsem měl sto chutí ho obejmout a za všechno se omluvit NE! Ani náhodou Stylesi! Nejsi žádná citlivka, akorát by jsi si tím zkazil pověst!!

Šel jsem dál a jeho jsem pořád držel za paži tahajíc ho za sebou.

Louis

Já blbec jsem si myslelm že se ke mě začne chovat aspoň o trochu lépe, ale spletl jsem se.

Noták Tomlinsone přece nejsi tak naivní!

Když mě dotáhl před třídu tak mě konečně pustil, chtěl jsem se rychle rozběhnout pryč ,ale ničemu by to nepomohlo ba naopak.

Zaklepal na dveře a po tichém dále jsme vstoupili do třídy. Sedli jsme si na svá místa. "Už je vám lépe Tomlinsone?" optal se učitel. "Ano" zalhal jsem, pořád mě to hrozně bolelo a bylo mi na zvracení... no ale alespoň už ne tak moc jako předtím.

• • •

Po dalších dvou vyučovacích hodinách mi už nebylo špatně sice mě břicho neskutečně bolelo, ale dalo se to přežít.

Další hodinu máme tělocvik takže jsme šli do šaten se převlíknou. Jako na potvoru se musí Harry postavit vedle mě a začít si sundávat tričko. Nesmíš na něj tak zírat! Nech toho! řval jsem na sebe v duchu a skousl si spodní ret.

Když jsem si sundal tričko tak se na mě jeden kluk podíval a pusu otevřel do velkého ,,O,, "Louisi?" promluvil na mě "Co je?" zeptal jsem se ho a pořád sem nevěděl co se děje.... asi si ze mě zase střílí tak jako vždycky.

Harry

Měli jsme tělák tak jsme se šli převlíkat, stoupl jsem si vedle Louise a sundal jsem si tričko, všiml jsem si, že se na mě koukl, ale hned pohled stočil někam pryč a začal si sundávat tričko NEKOUKEJ!!! zařval jsem na sebe v tom jeden kluk něco řekl.

"Louisi?" L:"Co je?" ten kluk koukal na Louisovo břicho a pusu měl otevřenou do ,,O,, Proč na něj tak zírá??? A proč sakra žárlím ??? "Co se ti stalo?" promluvil ten kluk a ukázal na Louisovo břicho, neviděl jsem co tam má jelikož byl ke mě otočený zády.

L:"Kurva!!" zařval Louis "Tak co se ti stalo? Mám zavolat učitele ať se na to přijde podívat?" řekl zase ten kluk L:"N-ne to je v pohodě, j-já jsem včera jen spadl z kola na nějaký kámen" řekl Louis pořád jsem neviděl co tam má.

Po chvíli se otočil směrem ke mě a smutně, ale zároveň naštvaně se na mě podíval. Koukl jsem se co tam má a on měl skoro přes půlku jeho Krásného břicha obrovskou fialovo-modrou modřinu. Bože já jsem takový Kokot! Co jsem mu to sakra udělal! řval jsem na sebe a nadával si. Louis se hned otočil a oblékl si tričko na cvičení.

Doufám že se vám povídka líbí aspoň z poloviny tak jako mě :D :3


Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat