26-"Ne Harolde pusť mě já se vážně bojím"

6.1K 403 85
                                    

Harry

Probudilo nás troubení na nějakou pošahanou trumpetu či co to bylo...nebylo to dvakrát hezké probuzení, ale ráno mi zpříjemnilo to roztomilé stvoření vedle mě, které jenom roztomile zabručelo a přes hlavu si přetáhlo deku.

"Louisi noták vstávej máme rozcvičku" L:"Hmmm..... kašlu na nějakou rozcvičku" "To teda ne pojď nebo tě učitel donutí mít všechno nádobí nebo podobně a taky tě malá rozcvička nezabije" zasmál jsem se L:"Tím chceš naznačit že jsem tlustý?" zamručel z hlavou do polštáře. Aww byl strašně roztomilí.

"To bych si nedovolil právě že naopak, ale rozcvička neuškodí nikomu" zasmál jsem se L:"Takže teď chceš říct, že jsem zase vychrtlí?" "Bože Louisi jsi horší jak holka" smál jsem se mu, po ránu je vážně nějakej divnej.

L:"A kolik je vůbec hodin" posadil se, protřel si oči a rukou si prohrábl raní rozcuch. Jestli jste si někdy mysleli, že roztomilé jsou štěňátka nebo malé opičky tak to jste ještě neviděli Louise po ránu, nějaké štěňátka a opičky se můžou jít zahrabat.

L:"Co tak na mě koukáš?" zvedl obočí. Awww asi se rozteču "Jen jsi po ránu strašně roztomilí.......je něco kolem šesté" L:"Cože!!? jaký debil normálně dělá v šest hodin ráno nějakou stupidní rozcvičku" vztekal se, ale i přesto vstal a šel se mnou na tu rozcvičku.

Po rozcvičce jsme se převlékly do tepláků a trička a šli jsme se nasnídat. Po snídani mě a Louise učitel poslal pro trochu dřeva. Chvíli jsme šli lesem v tichosti, než jsme narazily na klidnou, čistou a trochu větší řeku i se ,,skokánkem,,

L:"Wow je to tu krásné.....H-Harry co to děláš?" zeptal se mě Louis když jsem si začal sundávat triko "Co myslíš jdu si zaplavat jdeš taky?" L:"N-ne j-já.....nemám plavky" špitl "No a já taky ne, ale mám trenky a ty taky takže jdeš?" L:"N-ne běž sám já nemám rád takové...ehm přírodní vody....nikdy nevíš co tam plave" "Ale prosím tě, co by tam tak plavalo"

L:"Ne fakt ne já si tady sednu a počkám na tebe" "Tak jo ale nevíš, o co přijdeš" zasmál jsem se a běžel jsem ke skokánku, na který jsem vylezl a skočil jsem si šipku. Voda byla úžasně teplá a čistá, chvíli jsem si tam plaval a pozoroval jsem Louise..... asi se dost nudil.

Takže jsem vylezl z vody a šel k němu. On se postavil L:"Už můžeme jít?" zeptal se a já jsem se stále přibližoval až jsem byl od něj jen pár centimetrů "Ještě ne" šibalsky jsem se na něj usmál rychlostí jsem mu stáhl tepláky a už jsem mu chtěl sundat triko, ale on si ho přidržel L:"C-co to děláš?" "Tak půjdeš i s tričkem" nechápavě se na mě podíval jedním pohybem jsem si ho přehodil přes rameno a on leknutím vypískl L:"Harolde pusť mě" bouchal mě těma svýma malýma pěstičkama do zad, ale vůbec to nebolelo.

Když jsem stál ve vodě po boky odhodil jsem ho do vody, chvíli byl pod vodou, ale nakonec se vynořil lapajíc po dechu L:"Tak to schytáš Stylesi" začal po mě šplíchat vodu přičemž se ke mně přibližoval a tak jsem po něm taky začal stříkat vodu.

Chvíli jsme tam tak blbly, až jsme stáli ve vodě až skoro po krk asi centimetr u sebe a zničeho nic Louis zapištěl a začal ,,utíkat,, směrem ke břehu, ale já jsem ho chytil za ruku čímž jsem ho donutil se zastavit "Co se stalo?" L:"Něco velkého se mi otřelo o nohu... pusť mě než nás to sežere oba" začal jsem se smát a za ruku jsem ho táhl za sebou zpátky na místo, kde jsme byly "To byla jenom nějaká ryba"

L:"Ne Harolde pusť mě já se vážně bojím" zaskučel, znovu jsem ho chytl abych ho mohl odhodit do vody, ale on mi omotal nohy kolem pasu a ruce kolem krku L:"Opovaž se mě do té hloubky hodit Harolde"řekl přísně a já jsem se začal smát "To se vážně tak bojíš?"nenápadně jsem s ním šel více do hloubky, takže kdyby se mě teď pustil tak by nedosáhl na dno L:"Kdybych se tolik nebál tak tu na tobě teďka nevisím nemyslíš?" "Tak to aby jsi se bál častěji " zasmál jsem se a on se na mě nechápavě podíval.

Jen jsme se na sebe v tichosti dívali. Tak moc jsem ho chtěl v tuhle chvíli políbit až už jsem to nevydržel a přisál jsem se svými rty na ty jeho, chvíli byl zaražený ale hned na to mi polibky začal oplácet, už to nebylo jako tenkrát když jsem se jen tak lehce otřel svými rty o ty jeho. Tohle bylo mnohem procítěnější, krásnější, jemnější a hlavně mi polibky oplácel. Byl to neskutečný pocit, v břichu mi poletovali motýli, srdce mi splašeně tlouklo a jak jsme na sobě byly tak moc nalepení mohl jsem cítit že Louisovo srdce je na tom stejně až jsem si začal myslet, že každou chvíli jeden z nás dostane srdeční zástavu.

Když nám došel kyslík tak jsme se od sebe odtáhly a chvíli na sebe jen tak koukali L:"Ehm a-asi by jsme měli jít než nás začnou hledat" pronesl po chvíli potichu Louis a já se neochotně otočil směrem ke břehu a pomalu jsem šel.

Když jsem si byl jistý, že už Louis dosáhne tak jsem ho pustil a šly jsme na břeh kde jsme si oblékli tepláky a Louis si na sobě nechal to mokré triko, viděl jsem jak se třepe zimou ani jsem se nedivil, zase takové teplo nebylo a ještě k tomu foukalo takže to mokré triko nemohlo být dvakrát příjemné.

Louis

Když jsme vylezli z vody oblékli jsme se a já jsem si nechal na sobě svoje promočené tričko, protože nerad chodím bez trička a už vůbec ne před někým, natož před Harrym, který má neskutečně krásné vypracované tělo.

Ale začala mi být docela zima. NO co musím to vydržet H:"Louisi proč si to triko nesundáš bude ti tepleji" zasmál se Harry "No já.....jsem v pohodě" H:"No to vidím..... podívej se jak se třepeš....tak si ho sundej" "Ne vážně jsem v poho" H:"Neříkej mi že se stydíš" zasmál se a já v tu chvíli musel být červený až na zadku.

H:"Ty se fakt stydíš? Vždyť nemáš proč vypadáš skvěle" no tak teď už jsem rozhodně červenej jak rajče "Ne nevypadám" špitl jsem potichu, abych to slyšel jenom já, ale marně H:"Ale jo.... ale tak když se tak stydíš tak tady obleč si moje" natáhl ke mě ruku s jeho trikem "Ale to bude zase zima tobě" H:"Ne nebude je mi teplo" "Tak.....tak díky" vzal jsem si ho, otočil jsem se k Harrymu zády a sundal jsem si triko.

H:"Ježiši" zařval Harry tak jsem se k němu otočil "Co se stalo" H:"Ale nic... jo měl jsem pravdu vypadáš skvěle" usmál se "Bože Harolde já myslel, že se ti něco stalo" H:"Ne nic se nestalo jen jsem chtěl aby jsi se otočil" usmál se na mě tím jeho sexy drsným úsměvem.

Oblékl jsem si Harryho triko, které mi bylo jak jinak, o něco větší "Blbče" zasmál jsem se a šli jsme zpátky do ,,tábora,, přičemž jsme posbírali nějaké to dřevo.

Když jsme dorazily tak se na nás tak nějak divně podíval Zayn a v tu chvíli mi došlo že mám na sobě pořád Harryho tričko, jsem zvědaví jak mu to bude vysvětlovat, ale dobře mu tak, to má za to že chtěl, abych na něj před ním nemluvil.

Učitel:"No to je dost, že jdete už jsem pro vás chtěl někoho poslat" H:"Pardon nějak jsme se po cestě zdrželi u řeky, je tam krásně a teplá, čistá voda mohli by jsme tam potom všichni zajít" U:"Tak super zajdeme tam po obědě a teď šup dejte to dřevo tamhle a jdeme si zahrát nějaké hry"rozplýval se učitel a všichni nesouhlasně zabručeli.

Dneska se mi vůbec psát díl nechtěl ale pak mě zničeho nic napadlo co bych mohla napsat a tak ho tu máte :D Doufám že se líbí :D Nakonec se mi to psaní líbilo natolik že máte něco kolem 1200 slov :D

Dark-Find-Light (Larry)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin