7-Gauč

7.4K 472 33
                                    

Louis

Takhle špatně mi ještě nebylo, kdyby mě Harry nevzal, asi bych se po chvíli skácel k zemi.

Opatrně mě odnesl ke gauči a pomalu mě na něj položil. Netuším proč, ale když mě chytil tak jsem se nebál že mi ublíží, jindy bych sebou začal házet a klepat se ale teď? Cítil jsem se u něj v bezpečí...Sakra co to se mnou je ? Nesmím zapomenout na to jaký doopravdy je, jak mi dokáže bez mrknutí oka ublížit...jak fyzicky tak psychicky. Není to dobrý člověk a nikdy nebude! Musím si na něj dávat pozor!

H:"Tak co? Mám něco uvařit nebo si něco objednáme???" "Pizzaaaaaauuu" zakňučel jsem bolestí a rychle si zpátky lehl, neměl jsem se tak rychle zvedat.

H:"Ty jsi trumbera..bolí to moc?" Stoupl si vedle mě a zeptal se mě starostlivě "Co myslíš?" uchechtl jsem se. H:"Takže mám objednat tu pizzu? A jakou?" "Hmmm.. Sýrovou a...... Salámovou?Jakou máš rád?" H:"Obě" zasmál se a šel jí objednat.

Po chvíli přišel s dvěma šálky čaje, pustili jsme si nějaký film. Chtěl si sednou, ale neměl kam byl jsem rozvalený pře celou pohovku, koukl se na mě a usmál se, pomalu mi zvedl hlavu, sedl si a pak mi ji položil do svého klína.

Nejprve jsem se chtěl zvednou a sednout si, kdybych se zvedl asi bych se pozvracel...

H:"Už je ti trochu lépe?" koukl se na mě, když jsem se mu podíval do očí. Bylo to jako by se celý svět zastavil, jako by v tu chvíli neexistoval čas a nikdo kdo by nás vyrušil..... má tak nádherné oči, dokázal bych se do nich dívat celou věčnost.

Ale noták! Nesmím se takhle cítit! Nemá krásné oči tak přestaň sakra!

H:"Země volá Louiho" mával mi rukou před obličejem. Cítil jsem, jak se mi hrne krev do tváří "Ehm... no abych byl upřímný ani moc ne" řekl jsem popravdě vlastně mi začínalo být ještě hůř než předtím.

Soucitně se na mě podíval a začal se mi přehrabovat ve vlasech.... Je tak se sním válet, bych mohl pořád....rychle bych si na to dokázal zvyknout.

Radši jsem pootočil hlavu a koukal na televizi snažil jsem se ignorovat jeho pohled.....cítil jsem jak na mě kouká a neudržel jsem se "Co je na mě tak zajímavého?" rýpnul jsem si a koukl na něj H:"Ehmm..... j-já jsem se nekoukal" zalhal a zčervenal jako rajče.

Začal jsem se neskutečně smát, nemohl jsem přestat, i když mě to strašně bolelo. No to nebyl ani smích, ale něco mezi vytím a něčím co znělo jako kdyby někdo škrtil slona.

H:"Co je na tom tak směšného Tomlinsone?" "To jak se červenáš rajčátko" smál jsem se dál, ale když mi došlo jak jsem ho oslovil tak jsem přestal a začal se červenat taky.

H:"Si tak roztomilí když se červenáš" usmál se. P-p-p-počkat c-cože ? j-já jsem roztomilí ? A to odkdy? Domem se v té chvíli rozezněl zvonek. Já jsem vstát nemohl, ale Harry nevypadal na to, že by vůbec vnímal a tak jsem mu luskl před očima "Harolde?? Zajdeš tam prosím?" usmál jsem se na něj a on se opatrně zvedl tak, aby se mnou moc nehýbal a odešel ke dveřím.

Docela dost se mi začíná motat v hlavě a je mi strašné teplo...... asi mám horečku. Harry přišel ke gauči pokládajíc pizzu před nás na stolek. Sedl si a otevřel ji.... to byla poslední kapka okamžitě jsem vstal a rozběhl se na záchod.

No tak tohle bylo tak-tak pomyslel jsem si a uslyšel jsem Harryho jak za mnou běží "Harry n-n-nehoď sem" H:"No tak to určitě..stejně už si přede mnou jednou zvracel tak nedělej drahoty" klekl si vedle mě a dal ruku na čelo H:"Bože Louis úplně hoříš.. zavolám sanitku počkej tady" "Ne Hazz prosím nechoď pryč už je to lepší nikam nevolej"

H:"No tak dobře, ale musíš se nějak zchladit......mám to ukaž pomůžu ti vstát" opatrně mě postavil a chtěl mi....Počkat on už mi chce sundat i Kalhoty ??? To mu nestačí, že jsem už bez trička?

"Harry! c-c-co to děláš!?" okřiknul jsem ho H:"Musíš se zchladit pod ledovou vodou, aby se ti ta horečka snížila!" "A-ale" H:"Žádne, ale buď tohle, nebo zavolám záchranku!" "Tak dobře a-ale to zvládnu i sám" věděl jsem, že ne sotva jsem stál, ale i tak mě musel Harry přidržovat.

H:"Ježiši Louisi no to určitě sotva stojíš.... ukaž" chytil lem mých kalhot i boxerek "Harry!" H:"Louisi nemusíš se přede mnou stydět, stejně už jsem tě nahého viděl" šibalsky se usmál "C-cože? A-a to kdy?" H:"N-no dneska ve sprchách přece" zasmál se.

Zase se mi zatočila hlava a málem jsem sebou švihl o zem, ale Harry mě včas chytil H:"No tak to stačí" začal mi sundávat kalhoty, ale já ho rukama zastavil H:"Louisi Williame Tomlinsone tak to by už stačilo, buď tě svléknu a ochladím tě nebo jdu okamžitě volat sanitku rozumíš?!" to asi nebyla otázka že? "Ale.....No dobře, ale zavři oči!" H:"A jak tě asi pak dostanu dovnitř? hmm?" nespokojeně jsem zamručel a ruce mu pustil.

Bože tahle povídka mě neskutečně moc baví :D Doufám že i vás :3 Chtěla jsem vás poprosit, jestli by jste se k téhle povídce vyjádřili do komentářů abych věděla jestli se vám líbí a taky aby jste napsali co bych měla vylepšit a tak no :D

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat