22-SMS-Dobrou Boo :*

5.9K 406 33
                                    

Prosím přečtěte si co jsem vám napsala nakonec JE TAM PODĚKOVÁNÍ :3

Louis

"Chceš jít dovnitř?" H:"Rád bych, ale už musím domů dlouho jsem tam nebyl" "Dobře.......Jo a děkuju za toho Nialla nebýt tebe asi by...." H:"To je v pohodě jen...... to nikomu neříkejte....... taky jsem ti chtěl říct, aby jsi s nikým nemluvil o tom že.......... jsem u vás několikrát spal a taky o tom ,,ošetřování,," "Ouu...aha o tom bych s nikým nemluvil a je to všechno nebo je ještě něco o čem bych mluvit neměl?" řekl jsem otráveně.

H:"Ne.... to je všechno" nervózně se zavrtěl. To je vážně takový srab, že o tom že mě políbil nic neřekne? Nebo na to snad zapomněl? "Takže o tom že si mě políbil mluvit můžu jo? To si vážně takový srab, že děláš jako by se nic nestalo nebo si na to jenom zapomněl?" vyjel jsem po něm poněkud více, než jsem chtěl. A jen doufám, že jeho pěst nepůjde pozdravit některou část mého obličeje.

H:"Na to bych vážně nezapomněl" chvíli bylo ticho tak jsem se ho rozhodl přerušit "Ještě něco máš na srdci?" nervózně se poškrábe vzadu na krku H:"Vlastě jo.... víš jen ti chci říct, že se nic nemění takže ve škole...." přerušil jsem ho "Takže se mám připravit na to, že si nás zase přijdete podat co.... příště mě prosím tě udeř někam aby to nešlo vidět protože, už fakt nemám výmluvy na to co se mi stalo a myslím že historka o tom jak jsem se jen pozdravil se sloupem, už mi mamka po tolikáté neuvěří. Byl bych ti zato fakt vděčný.... Jo a taky bych byl rád kdyby jsi se o mě pak už nestaral a už vůbec ne mě zase líbal" vyprskl jsem na něj rozčíleně..... On je fakt neskutečný !!!!

H:"Ale takhle...." "Já už fakt musím.......sbohem" ani jsem nečekal na odpověď a práskl jsem mu dveřmi před nosem jediné co jsem uslyšel bylo jeho tiché "Ahoj"

Tak ten mě tak neskutečně vytočil co si o sobě do háje myslí! Měl jsem takový vztek, že jsem kopl do stolečku na kterém byla váza a ta spadla a celá se z velkou ránou roztříštila po podlaze "Kurva !!!!! To Už Není Možné !!!"zařval jsem přes celý dům a začal jsem střepy uklízet než se vrátí rodiče.

Harry

Co to sakra? To jsem ho tak naštval? Muselo mu být snad jasné že se nic nezmění nebo ne?

Nejvíc mě zarazil fakt, že když po mě křičel, nebylo na ně vidět, že by se mě bál, dokonce jsem se chvíli bál já, že mi dá pěstí. Teď si nejsem jistý, jestli se mi to líbí nebo ne...... On mi normálně zabouchl před nosem.

Chvíli jsem tam tak stál úplně vykolejenej z toho co se právě stalo, když v tom jsem uslyšel ránu a potom jak by se rozletělo sklo o zem L:"Kurva !!!!! To Už Fakt Není Možné !!!" tak v téhle chvíli bych se ho i bál kdybych nestál v bezpečí za dveřmi.

● ● ●

Stojím před dveřmi našeho domu a modlím se, aby nebyl doma. Potichu otevřu a chvíli jen poslouchám, jestli něco neuslyším ale naštěstí je úplné ticho. Vyzuju si boty a jdu k sobě do pokoje, kde se vysvleču a jdu si dát sprchu.

Po asi hodinové sprše jsem si nasadil čisté boxerky a zalezl jsem si s noťasem do postele kde jsem si pustil Teorii velkého třesku. Ten serial zbožňuju a hlavně Šeliho vždycky mi to zvedne náladu. Už je něco kolem půl deváté večer a já jsem si vzpomněl že jsem si vzal číslo na Louise tak jsem se rozhodl, že mu napíšu.

Sms-Louis:

Harry: *Lou? -H*

asi po 5 minutách mi přijde odpověď

Dark-Find-Light (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat