15.Bölüm "Buz"

4.7K 325 114
                                    

*Smut*


Bir Sehun'a bir bana dönen gözler her zamanki umursamazlığını koruyordu. Çenesiyle oturmamızı işaret edince kitlenmiş uzuvlarımız ihtiyacı olan emirleri almıştı. Karşısına oturduk. Biz hala konuşacak halde olmadığımızdan ilk sözü o söyledi.

"Geleceğini biliyordum." Gözlüklerinin üzerinden bilmiş bilmiş gülümsedi. Üzerinde görmeye alıştığımız paspal kıyafetlerin yerine şık bir takım vardı. Sehun benden önce davrandı.

"Sen- Nasıl?"

Kadın gizemli bir şekilde gülümsedi. "Tüm planlarınızı benim kafemde yaptınız çocuklar. Genelde içerinin bomboş olduğunun farkındasınız değil mi? Yan odadan bile duymak çok kolaydı her şeyi."

"Ahjumma sen-"

Sehun benim lafımı tamamladı. "Seok Kyung Mi'sin!"

Başını sallayınca Sehun'la birbirimize baktık. İkimizin yüzünde de birbirinin eş ifadeler vardı. Bunu gerçekten beklemiyorduk. Çok dikkatsiz davranmıştık. Hem de çok. Bunu bize karşı kullanabilirdi. Amacını hemen öğrenmemiz gerekiyordu.

"Neden gizlendin bu güne kadar?" diye sordum.

"Babanız beni bulamasın diye."

"O benim babam değil!" Sehun'la aynı anda bağırmıştık.

"Biyolojik olarak senin," beni işaret etti sonra Sehun'a döndü. "Yasal olarak da senin baban."

Bunu reddedemezdik. Sehun sormak istediğim sorulardan birini sorarak konuyu değiştirdi. "Bizimle ne konuşmak istiyorsun?"

"Planlarınızdan haberdarım." dedi Ahjum- Kyung  Mi. Masaya dirseklerini yasladı. Yüzünde yoğun bir nefretle harmanlanmış hırs dolu bir ifade vardı. "Anne tarafımdan bana kalan mirasımdan başka param yok. Ama asla gün yüzüne çıkmamış ve çıkamayacak şeyler biliyorum."

"Bunları kullanarak Hyun Ki'yi yok etmemizi istiyorsun." dediğimde başını salladı. "Bunu ben yapamam. Ama siz fark edilmeden bunu başarabilirsiniz."

"Bizi tehdit edeceğini düşünmüştük." diye itiraf ettim tuttuğumun farkında olmadığım nefesimi üflerken.

"Benimle aynı tarafta olduğunuz sürece hiçbir sorunum olmaz."

Oradan çıktıktan sonra bile bu cümlesi kulaklarımda yankılanmaya devam etti. Ahjumma nam-ı diğer Seok Kyung Mi güçlü bir müttefik, tehlikeli bir düşman olabilirdi. Daha dikkatli olmamız gerektiğini fosforlu kalemlerle çizerek beynime not ettim.


**


Sehun'la bugün olanlar hakkında konuştuktan, benim zorumla Doctor Who'nun ilk sezonundan 2 bölüm izledikten sonra yorgun bir şekilde odaya, odamıza geçtik.

Ben yorganları açarken Sehun tuvalete girdi. İkimiz de çok gerilmiştik. Aklıma aniden gelen fikirle kendi kendime kıkırdadım. Yorganı yere tekmeledikten sonra hızlıca soyundum ve yatağa sere serpe uzandım.

Sehun işini hızlı halletmişti. Kapıyı açar açmaz bakışları istemsizce yatağa kaydı. Beni en seksi pozisyonu bulmak için hiç uğraşmamışım gibi, umursamaz bir yüz ifadesiyle yatakta çırılçıplak görmek adımında donup kalmasına neden oldu. Gözleri kocaman olmuştu.

"Buraya gel Sehun." dedim keskin bir sesle. Dediğimi hiç tereddüt etmeden yaptı ve yatağın ucunda durdu. Çevik bir hareketle doğrulup onu kendime çektim.

I Dare You To Kiss Me, Oh Sehun!Where stories live. Discover now