1. Bölüm "Burası Benim Yerim"

12.7K 514 120
                                    






Piyasanın en iyilerinden olan motorumla okul bahçesine girince yoldan yürüyen birkaç kişi ufak çığlıklar atarak kaçıştı. Uygun gördüğüm bir yere park edip üzerinden atladım ve kaskımı çıkarıp elimi dağılmış saçlarımın arasından geçirdim. Bakışlarımı, hakkında pek çok araştırma yaptığım okula çevirdim.


Ortaçağ Avrupasını andıran mimari hayran olunacak cinstendi. Güzel bir kabuk, diye düşündüm. İçinde dönen adaletsiz sistemi, iki yüzlü insanları gizlemek için çekici bir görünüş.

Bir zamanlar annemin de babam hakkında böyle düşünmüş olabileği fikri dudaklarımın gerilmesine neden oldu. Kanım intikam arzusuyla kaynıyordu.


Kafanız karışmış olmalı. Açıklayayım.


Annem, Violet Harrison-Grey, Gu Hyun Ki ile tanıştığı sırada üniversitedeymiş. Babam olacak o karaktersiz herif ortak arkadaşlar edinerek anneme yaklaşmış. Yalnızca birkaç hafta içinde ona aşık olduğunu ileri sürüp çıkma teklif etmiş. Annem reddettikçe daha romantik tekliflerle karşısına çıkmış. 4 ay kadar uğraştırdıktan sonra, annem onun teklifini kabul etmiş. Herkesi kıskandıran mükemmel bir ilişkileri varmış. Bu yüzden çok geçmeden Hyun Ki evlenme teklifi ettiğinde kimse şaşırmamış. Nişanlarını onaylatmak için annemi evlat edinmiş Rory Harrison ve John Grey ile tanışmaya gittiklerinde her şey tepe taklak olmuş. Hyun Ki ne kadar gizlemeye, iyi davranmaya çalışsa da homofobik ve ırkçı yanı ağır basmış.


"Elde edeceğim güç için bile senin gibi biriyle evlenemem. Kirli bir aileyle bağım olması kabul edilemez." Son sözleri olmuş.


Annem aşık olduğu adamın, onunla parası ve ismi için birlikte olduğu gerçeğini kaldıramamış.  Bana hamile olduğunu fark ettiğinde öfke ve üzüntüsü çok tazeymiş. Ultrasonda görene kadar beni aldırmayı düşünüyormuş. Ama yapamamış.


Benim Hyun Ki'yle hiçbir bağım olmasını istemediği için ona haber vermemiş. Ancak haber bir şekilde Hyun Ki'ye uçmuş. Doğuma 1 hafta kala babam ortaya çıkmış, bebeğe kendisinin bakacağını söylemiş. Annem bunu kesinlikle reddedince kendi kanından olan bir çocuğun pis ellerde büyümesine izin vermeyeceğini söylemiş.


Dediği şeyi kastettiğini annem beni doğurduktan sonra anlamış. İki dedemin şirketi de içten çökerek iflasın eşiğine gelmiş. Bu yetmezmiş gibi her yerden ölüm tehditleri içeren mesajlar buluyorlarmış. Annem pek çok kere yan kesicilerle kapkaççılarla uğraşmak zorunda kalmış.


İki büyük şirketin de toparlanması yaklaşık 10 yıl almış. Kalan 7 yılda da eski başarılarına geri dönmek için uğraşmışlar. Annem bu sırada hem üniversiteye gidiyor hem beni büyütmeye çalışıyormuş. Ailesinden parasal destek almak istemediği için gerçekten zorlanmış. Ayrıca sürekli onun yüzünden birinin başına bir şey gelmesinin endişesini taşıyorken normal hayata devam etmek onu yıpratmış.


Ama şimdi, 17 yıl sonra ailesinden hiçbir yardım almadan kendi eğlence şirketini kurmuştu. Rory dedemin plak şirketi ile birleşmiş, dünyaya yayılmıştı.


Bana olanların tamamını anlattığı gün babama ve Gu Şirketler Topluluğuna olan nefretim o kadar büyüktü ki dedelerimin ve annemin çektiklerini ödeteceğime yemin etmiştim. Bunu öğrendiğimde henüz 12 yaşındaydım. Anneme düşüncelerimi söylemiş bana yardım etmesini istemiştim. Beni uzun süre engellemeye çalışmış, kararlılığımı görünce desteklemeye başlamıştı.


İntikamım için kendimi geliştirmem gerektiğini biliyordum. Bu nedenle çok çalıştım. Hayatım boyunca Kore'de yaşamışım gibi konuşana kadar Korece dersleri aldım. Sosyal çevreye adapte olabilmek için aldığım derslerden bahsetmiyorum bile.


I Dare You To Kiss Me, Oh Sehun!Where stories live. Discover now