5. Přijatá

592 41 2
                                    

Leželi jsme vedle sebe přikrytí tenkou dekou a užívali si ten klid co nastal. "Jsi v pořádku?"zeptal se mě Niall starostlivě.

"V tom nejlepším. Ze začátku to zabolelo, ale pak už to bylo jen nebe."vydechla jsem a přivinula se k jeho hřejivému tělu. Niall si oddechl a zasmál se.

"Já tě miluju."zasmál se jako blázen. "Neplýtvej s těmito slovy!"šťouchla jsem do něj a zasmála se taky.

"Víš myslím, že jsi ta pravá. Myslím, že s tebou projdu celým životem, protože nikoho lepšího než tebe nenajdu."Niallovi se slova linuly z úst zcela přirozeně a působilo to tak sladce.

"Mám stejný pocit Niallere."vydechla jsem. "Co kdyby jsem se vrátila na školu?"podívala jsem se mu do tváře. Díval se na strop a chvíli přemýšlel.

"Myslím, že to není špatný nápad."pokrčil rameny. Zvonivě jsem se rozesmála a vstala z postele. Rychle jsem se oblékla a po odemčení jsem vyběhla směrem k mému pokoji.

Vytočila jsem číslo umělecké školy a čekala. Po dlouhém telefonátu jsem se domluvila snad na všem možném. Když doženu tento rok můžu dostudovat a mít řádné vzdělání a tím pádem pak můžu pokračovat nebo si najít práci. Radostně jsem se rozesmála. Začala jsem štrachat po pokoji dokud jsem nenašla zapomenuté školní věci a trochu zaprášenou kytaru.

Dlouho jsem na ni nehrála, protože jsem měla jakési zvláštní období. "Tak co rusalko?"Liam se objevil ve dveřích. "Zítra jdu do školy!"vykřikla jsem. Liamovi se šťastně rozzářily oči. Skočila jsem mu do rozevřené náruče. Liam se mnou zatočil a znovu mě postavil na zem.

"Tak to ti blahopřeju."zasmál se. "Ještě není vyhráno. Musím vše dohnat abych si tu školu mohla udělat."fňukla jsem. "Co je to tu za rozruch."tři hlavy se už tlačily do dveří a zvědavě hleděly.

"Zítra jdu do školy!"křikla jsem šťastně. Všichni mě objali. "Nechápu tvoje nadšení, ale jak chceš."zasmál se Louis když mě mačkal v objetí.

"Jak to že o tom nic nevím. Zařídila jsi to na můj vkus moc rychle..."Niall valil oči s rukama v bok a uraženě vystrkoval ret. "Byl to rychlí nápad, který byl ještě rychleji uskutečněný."zasmála jsem se.

*Prozatím jsem tam hot scénu nedala, ale Pokud bude někdo chtít mohu to dodatečně napsat.

*Konečně konec školy a hurá na prázdniny. Ješte si Nejsem přesně jistá jak to budu mít, ale budu se snažit přidávat díly v pravidelných intervalech. Tak jeden díl na dva nebo tři dny. :)

See you later.

NeviditelnáDonde viven las historias. Descúbrelo ahora