31. Díl - Nemluv o tom

840 65 5
                                    

Když jsme konečně dorazili na letiště odbavily jsme zavazadla a šli čekat do soukromé části na náš let.

„Já si zajdu na toaletu. Za chvíli jsem zpět.“řekla nervózně Gveny. Když se vrátila vypadala, že běžela. Dopotácela se ke mně a zakopla. Kdybych ji nechytil byla by už dávno na nehezkém letištním koberci.

Postavil jsme ji na nohy a zpříma jsem se jí díval do očí. Její oči se leskly a já cítil husí kůži po celém mém těle. Jen pár centimetrů, které nebezpečně ubývaly.

Konečně se naše rty setkaly. Bylo to jako nekonečno než jsme se stali jedním. Zapadly do sebe jako klíček do zámku. Bylo to jako by mě už gravitace nedržela na zemi.

 „Prosíme cestující letu 1253 směr Londýn, nechť se dostaví do letadla.“řekl nepříjemný ženský hlas z rozhlasu. Musel jsem ji zase nechat jít. Zase jsme byli dvě osoby bez doteků.

Naše dokonalá chvíle skončila. Nohama jsem stál zase pevně na zemi, ale cítil jsem se omámený. Hned jsem se začal červenat a Gveny taky.

„Měli bychom jít.“vypadlo ze mě po chvíli. Nervózně a v naprosté tichosti jsme se vydali k letadlu.

„Přeji vám příjemný let.“smála se na mě umělá blondýna.

Klukům jsem na konec nevolal. Bude to překvapení. Dlouho jsme se neviděli, tolik se těším až je uvidím. Hlavně se těším na jejich překvapené výrazy.

Konečně jsme byli v letadle. Seděli jsme vedle sebe. Gveny jsem jako správný gentleman pustil k oknu, ale stále jsme udržovali to nehezké ticho. Chyběli mi ty náhodné letmé doteky. Držela si ode mě odstup jako bych měl nějakou chorobu. 

Gvendolyn:

„Nialle, ty víš, že tě mám moc ráda, ale byla bych radši kdybychom o tom co se stalo už nemluvili. Teď potřebuji ochránce.“řekla jsem, ale chtěl jsem si za to spíš nafackovat. Neodvážila jsem se na něj ani podívat. Dívala jsem se ven z okénka na pomalu se pohybující asfalt.

Vždyť ty ho chceš! Tak co zase děláš za blbosti?! Mé podvědomí je podrážděnější než jindy.

„Já to chápu a respektuju to. Byl to takový úlet.“byl tak klidný až mě to děsilo. Znělo to tak chladně, až mě píchlo u srdce.

Teď se mi ještě chtělo brečet, protože mi dal jasně najevo, že mě nemiluje…

 Co se to zase děje?!

Mooooc vám děkuju za 2K. Je to neuvěřitelné! Jste nejlepší čtenáři jaké jsem si mohla přát. :* Niall to zavařil, nebo snad Gveny? To my řekněte vy. Napište mi nějaký komentík. :)

Vaše Netinka

xoxo

NeviditelnáWhere stories live. Discover now