30.BÖLÜM

19.8K 768 27
                                    

Melih bebeğin kordonunu kesip kafasını bebekle kaldırdı. Hemen arkasında bağıran adama arkasını dönünce irkildi.Adam esmer ve 1.90 boyunda olmalıydı. Allahtan doktordu yoksa bu adam kendisini bir yumruğuyla hastanelik edeceği aşikardı.

Kara ise adamın elindeki kanlar içindeki bebeğe bakıyordu. Hızla Gül ün yanına gidip yorulan kadının alnına öpücük kondurdu. Hemen ardından adamın elinden çarşaflara sarılı oğlunu kucağına aldı. Ne kadar da ufaktı böyle?

Gözleri yaşlı şekilde öyle diz çökmüşken Gül ün başının yana düşmesiyle adeta şok oldu. Ne oluyordu böyle? Gül az önce yorgun gözlerle onu izlerken niye bayılmıştı ki..

-"Gülüm, karım.. Aç gözlerini.. Hadi bizi bırakma "

Kara nın ağlaması bebeği korkuturken Melih bebeği kucağına alıp konuştu.

-" Sakin olun ambulansı aradım. Birazdan burada olurlar. Erken bir doğum oldu o yüzden karınız çok iyi dayandı. Bebeğin durumu gayet iyi görünüyor. "

Kara oğluna bakmadan karısını kucağına aldı. Gül e bir şey olursa yaşayamazdı. Dayanamazdı. Daha birbirlerine yeni kavuşmuşlardı.

Ambulansın gelmesiyle kendilerini hastaneye attılar. Melih te bebekle peşlerinden geliyordu. Kara bu esnada anne babasına ve herkese haber vermişti. Gül muayene odasına alınırken bebekte küveze konulmuştu.

Aslı ve Yağız oğullarına destek olmaya çalışıyordu. Kara yere çökmüş sessizce ağlıyordu. Aras ve Buse de oradaydı anne babasıyla. Aras da ilk kez Kara yı bu halde görüyordu. Gül ü ne kadar seviyordu bu adam böyle. Gerçi Buseye bir şey olsa... Allah korusun.. Diye içinden geçirdi.

Buse bir kaç kez gördüğü adamın şimdi karısı için oğlunu bile görmek istemediğini duyunca irkildi. Böyle aşk filmlerde olur zannederdi ama işte canlı örneği karşısındaydı. Aklına gelen düşünceyle Arasın kulağına eğildi.

-"Aras bana bişey olursa bebeğimize sahip çık onu düşman görme sakın. "

Busenin sözleriyle kaşlarını çattı Aras. Zaten Gül için üzülüyordu bir de Busenin sözleri  onu allak bullak etmişti. Onu kenara çekerek sarıldı sıkıca. Saçlarının arasına gömdü yüzünü ve boğukça konuştu. Kara nın bitmiş hali onu da etkilemişti.

-" Sakın.. Sakın bir daha böyle konuşma. Sen bizi bırakmıcaksın..Hiç bir zaman benden gitmiceksin "

Buse hamileliğin ve yaşananların verdiği duygusallıkla ağlamaya başladı. Aras a sıkıca sarılıp onun kokusunu içine çekti.

Asude oğlunun Buseye sarıldığını görünce burukça gülümsedi. Buse de ağlayarak Arasa sıkıca sarılıyordu. Etkilendikleri belliydi. Oturduğu yerden kalkıp onların yanına gitti.

-"Oğlum hadi sen bize içecek bir şeyler getir bakalım. " diyerek onların bu hüzünlü havasını dağıttı. Buse de elleriyle gözyaşlarını silip kadına gülümsemeye çalıştı mahcup şekilde:

-" Kızım iki canlısın. Ağlayıp kendini harap etme. "

Buse şaşırıp utangaçça başını öne eğdi. Nasıl hamile olduğunu öğrenmişti acaba Aras mı söylemişti?

Asude kızın utandığını görünce konuştu.

-" Aras bize sadece birbirinizi sevdiğinizi söyledi kızım. Ama bende bir anneyim ve arada elinin karnına gittiğini gördüm. Aras ve sen gençsiniz ve aynı evdesiniz. Pekte şaşılacak bir durum değil. Seninde bebek bebek diye oğlumun peşinde gezmelerin..Ama düğün işini bir an önce halledelim.. Gelinim. "

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now