10.BÖLÜM

26.5K 1K 25
                                    

Evet kısa aralıklarla yeni bölümler geliyor :)

İyi okumalar...

Gül Kara yla yarım yamalak yaptığı mutlu bir kahvaltıyla evine geri dönmüştü.Babasına şimdilik birşey söylemesede anneside babasıda kızlarının gülen yüzünden anlamışlardı Kara nın ikna ettiğini..

Odasında Beril in yanına gitmek için hazırlanmaya başladı Gül.Dar kalçalarını streç gibi saran bir kot ve kırmızı şık bluzuyla uyumlu küpelerinide taktı.Kırmızı stilettolarını ayaklarına geçirip rujunu sürüp boy aynasında kendine baktı.Sanki daha da güzelleşmişti.Yüzünden şey yaptığı anlaşılır mıydı ki acaba? Yok canım anlasa annem anlardı diye geçiştirdi ve arabasının anahtarını alıp evden çıktı.

Yolda gelen telefonla yüzü aydınlandı. kulaklığının düğmesine basıp konuştu.

-"Efendim hayatım?"

Kara kadınının seksi hayatım demesiyle dişlerini sıktı.Ne vardı hemen Berille buluşacak.Ah bir kaç gün daha tadını çıkarsaydı işte.

-"Senin o hayatım diyen ağzını var ya?"

Gül arabayı yolun kenarına çekip Kara yı azarladı.

-"Off aşkım şöyle şeyler söyleme.Az kalsın kaza yapıcaktım"

-"Nerdesin sen !???"

-"Berile gidiyorum.Üsküdar kavşağını geçmek üzereyim"

-"Hemen köşedeki ayrımda bekle beni.Oraya yakınım"

Gül tamam diyip kapattı telefonu.Bu adam ona aşıktı aynı kendi gibi.10 dakika sonra Kara nın arabası sinyal vererek Gül ün aeabasının arkasında durdu.Gül ün gelmesini bekliyordu.Kara mini spor arabanın kapısının açılmasıyla pür dikkat şöfot koltuğundan önüne baktı.

Gül biraz etkilemek istiyordu Kara yı.O yüzden yavaşça kapıyı açıp kırmızı stilettosunu asfalta koydu...sonra diğerini..Ağır çekim bir klibi andırıyordu sanki arabadan çıkışı.Kara ise koyu olan gözleriyle karşıdan gelen afeti kımıldamadan izliyordu.Bu esmer bomba onun kadınıydı.Offf arka koltuğa hızla bir bakış attı.Camlarda filmliydi.Şimdi şuracıkta bir kez daha alsaydı ya Gül ü..Camının tıklatılmasıyla başını çevirdi.Gül seksi ve oyuncu bi sesle:

-"Afedersiniz arabam yolda kaldı da bi el atsanız"

Kara kızın öne eğilmesiyle gözler önüne serdiği ğöğüslerine bakıyordu.Çok mu sıcak olmuştu sanki.Gül kırmızı dudaklarıyla gülümseyip ona bakıyordu hala.Yavaşça kapıyı açtı.Bir adım attığı gibi Gül ü hızla çekip arabanın kaportasına yasladı ve dudaklarına gömüldü.Sert ve haşin dudaklara elinden geldiğince cevap vermeye çalışan Gül bir yandan adamına karşılık verirken diğer yandan bu kadar fantezi yapıp adamı azdırırsan otobanın ortasında üzerine atlar işte diye düşünüp kıkırdadı.

Kara altındaki kızın gülmesiyle dudaklarını çekip kadına baktı.Gül daha da gülmeye başladı.

-"Dudakların..kıpkırmızı aşkım!!"

Kara kızın elinden tutup arka koltuğa oturturken ıslak mendille agzını temizledi.Gül de yanağına bulaşan ruj için mendile uzanacağı sırada :

-"Seni ben temizlerim ,mendile gerek yok" deyip kızın dudaklarını eme eme bitirdi.

Ayrıldıklarında Gül nefes nefese kalmıştı.Gögsü inip kalkıyordu.Kara ise daha feci bir durumdaydı.Pantolondan sertliği fena derecede belli oluyordu.Eliyle gömleğini çıkarıp önünü kapatmaya çalıştı.Gül ün ona güldüğünü anlayınca da :

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now