22.BÖLÜM

18.8K 886 20
                                    


Evvet dayanamadım.Kısa da olsa bölüm yazdım.Yb haftaya gelicek.Buse -Aras severler ekran başına :)

İyi seyirler (:




Aras iki eliyle kızın ağzını kapatmaya çalışıyordu,biraz daha saçmalarsa kendi açısından hiç iyi olmayacaktı.Hala homurtularını elinin altında hisseden Aras , karşıısndaki arkadaşlarına bakarak :

-" Ya ..oğlum bi akrabamız..gezdiriyorum işte.Sizde hemen neler söylüyosunuz "

HAkan ve diğerleri garipçe hırçın güzele bakarken Buse ağzındaki ellerden kurtulup hızla Aras a döndü.Genç adam kaşlarını havaya kaldırarak susmasını söylemek istesede Buse aklına takılı kalan soruyu sormadan edemedi.

-"Akraba ne demek? Bebek yapınca olunan şey mi yoksa !?"

HAkan ve diğerleri gülerken Aras kızı sırtına atıp kaçırmayı planlıyordu yoksa başka şekilde burdan kurtulması imkansızdı.Kızın daha fazla saçmalamasına izin vermeden kızı sırtına çuval gibi atıp arabaya koşmaya başladı.Buse omuzlarında sallanan adama gülerken ,şaşkın ve fısıltılarla konuşan kötü adamlara bağırmayı ihmal etmedi.

-"Akraba olmaya gidiyoruz biz " diye tüm gücüyle bağırıp kıkırdamaya başladı.Aras ise bu durumu çalan telefonlarından şimdiden nasıl açıklayacağını düşünüyordu.Kızı arabaya çuval gibi atıp şoför koltuğuna geçti.Çalan telefonuna baktığında arayanın kız arkadaşı Sude olduğunu görüp yüzünü buruşturdu.Şimdi onunla hiç uğraşamazdı çünkü yanında oturan kafası gidik Buseye bakmak zorundaydı.

Başını telefondan çevirip koyu mavi gözlerini kıza dikti.Hepsi onun yüzündendi.Hayatının baharında bu salak kızla uğraşmak istemiyordu.Kız ela gözleriyle kendine dünyanın en yakışıklı erkeği bakışlarıyla bakarken bu kızı nasıl bırakacaktı.

İç sesine yumruk atıp derin nefes aldı.Arabanın içinde karşılıklı birbirlerine bakıyorlardı hala.Deniz tam karşılarında güneşin parıltılarıyla dans ediyordu.

Aras kızın gözünü kırpmadan ona baktığını görünce acaba hatırlamaya başladı mı diye düşündü.Başını çevirince kızdan kahkahayla karışık bir ses yükseldi.

-"Kaybettinn haha ben kazandım.Ne bakıyorsun oyun oynuyoduk akıllım, göze bakmaca oyunuydu.Ama ben kazandımm ohh canıma değsin "

Aras homurdanarak s.ktir diye kendi kendine saydı bu kızın hiç bi bok hatırladığı yoktu.Gaza basarak eve gitmenin en mantıklısı olduğuna karar verdi.

İstanbul trafiği ve  birde Busenin uzun kuyrukta camı açıp kendisini insanlara gösterip "Bu yakışıklı çocuk benim sevgilim,evlenip,bebek yapcaz !!" diye bağırması dışında geçte olsa eve varmışlardı.Aras elini sıkıca tutan kıza göz devirmemek için kendini zor tuttu, anahtarla kapıyı açtığında salonda olan büyük topluluk yemek masasının başında kendilerine bakıyordu.

Anne babası,Gül ve Kara,Beril ve Sarp hepsi meraklı gözlerle önce kendilerine sonra imalı ve gülümsemelerle ellerine bakıyordu.Buse tanımadığı insanlara çekinikçe bakarken ,Arasın onu çekiştirerek masaya oturtmasına ses çıkartmadı.Herkes yemeğine geri dönerken kızın korktuğunu anlamışlar kendilerine alışmasını bekliyorlardı.Kara da kızın başına gelenlere üzülmüştü.Sahiden hafızasını kaybetmiş gibiydi.Kara gözlerle onu süzmeye devam etti.Kafasında birşeyler kurduğu belliydi Gül ün tatlı vr şüpheci bakışıyla kafasını sallayarak yemeğine geri döndü.

Kahveler içilmiş koyu sohbetler başlamıştı.Gül ün hamileleliği 4. Ayına girmiş cinsiyeti hakkında herkes bir şey söylüyordu.Aral arkasına yaslanıp güldü.

-"Kara ya benzemesin bence, Gül e benzeyen bir prenses olsun."

Kara homurdanarak :

-"Niye amca benim gibi olmasını isterim ben"

Gül gülerek :

-"Hayıt hayır Kara ma benzesin fakat vazgeçmeme özelliğini benden alsın "

Asude ve Gül hatta Aralda Kara ya sokulan lafla kahkaha atınca Buse Arasın kulağına eğilip sordu.

-"Aras aşkım bebek mi yapmışlar onlar "

Beril ve Sarp  gülerek Arasa hadi açıkla bakalım bakışları atarken Aras kızın kulağına eğilip ne söylediyse Buse sevinçle zıplayıp genç adamın dudağını herkesin içinde öptü.

Aras :

-"Kızım bi rahat dur ya,elin  ayrı,gö.. Töbe ya !"

Buse kıkırdayarak konuşmaya başladı.

-"Hadi beni uyut Aras bir an önce uyuyalım hadiiii"

Asude :

-"Kızım saat daha 10:00 bak misafirlerimizde var az daha oturun bizle."

-"Hayır Asude anne.Aras bana bebek vercem diye söz verdi.Geçende beni yıkamış,ımm tabi ben hatırlamıyorum.Bende onu yıkamışım hemde ayıpçıl yerlerinide ama hatırlamıyorum.Dimi Aras ?"

Aras ecel terleri dökerken babası boğazını temizleyip Arasa kızgın gözlerle baktı.Kara ve Sarpta onaylamaz bakışlarla genç adama bakıyorlardı.

Buse Arasın yüzüne bakınca ona kızdığını anladı.Beril ve Gül ün yanına gidip :

-"Bak kızdı bana.Ben evlenelim demiştim geçen gece ondan mı yoksa ?

Beril kızın elinden tutup odaya götürürken kadınlarda peşine takıldı.Büyük salonda üç dağ gibi heybetli adamla başbaşa kalan Aras büyükçe yutkunarak babasına baktı.

-"Baba valla anladığın gibi değil.Ben hiç öyke bişey yaparmıyım.Yani yaparım.Hatta defalarca yaptım..ıı..şey yani ona yapmam heh ona yapmadım.Hiçte kullanmadım.Öpmedim bile.-Çarpılcam lan şimdi- Beni sevgilisi hatta nişanlısı diyelim bebek falan saçmalıyo işte."

Üç adamda Arasın doğru söylediklerini anlasalarda Karahan  kapkara gözleriyle konuşmaya başladı.

-"Lan oğlum kızın kafa gidik dedin eyvallah ama banyo ayağına ne bok yiyosun puşt !?"

Sarp:

-"Kız diyoki her yerini yıkamışım diyo,ne ara gördü kız senin malafatı?"

Aral susmaları için boğazını temizledi.Aras babasına bakınca:

-"Kız artık bizim ailemizden.Yetimhane 18 yaşını doldurduğu için kızı himayesine almıyor.Kız reşit ve bundan böyle hayatı boyunca biz bakıcaz ve sen tek bir yakınlaşma olayı daha duyarsam yurtdışında iş kurmayı unut,hemen şirkette yanıma geçersin..ve o kızla evlenirsin.Anladın mı !?"

Aras şok olmuştu ne demek hayallerinden vazgeçmek?? Peşinde deli bir kız bebek yapalım diye tutururken ve kahretsin hemde bu kadar güzelken ....

-"Peki baba bir daha yakınlaşma yok.Zaten o banyo olayı şakaydı ama o ciddiye almış."

-"Kızı doktora götürdük ve dediğini hatırla
'Bir anda herşeyi hatırlayabilir demişti' o ana kadar beklicez.Hatırlayıncada eğitimine devam eder evimizde sende zaten yurt dışına çıkacaksın.Alakan kalmaz kızla"

Aras 'kurtulurum işte 'diye sevindi bi an.. kalbinin sol tarafında küçük sızı niye arttı anlayamamıştı ama tek bildiği kızdan uzak durması gerektiğiydi...

GÜL KARASI (3)Место, где живут истории. Откройте их для себя