25.BÖLÜM (part 2)

17.8K 822 9
                                    

Dün bildiğiniz üzere yarıda kesilmişti.Şimdi devam partıyla karşınızdayım.

"Kara benimle hamileler için olan yüzme kursuna sende geliceksin banane!"

Kara saatine bakıp toplantısına 5 dakika olduğunu görünce yüzünü buruşturdu.Meleğini yalnız bırakmak istemiyordu fakat toplantıda çok önemliydi.

-"Bebeğim affetsen  söz yarın gelicem."

Gül iyice şişen karnını tutup derin nefes aldı.

-"Karahan hemen buraya gelmezsen bak içerdeki oğluna seni kötülerim "

Kara oğlu olduğunu öğrendiğinden beri sevinçten uçuyordu.Gerçi Gül e benzeyen bir kızada hayır demezdi ya neyse artık bir dahaki sefere diye teselli etti kendini.

-"10 dakikaya ordayım karıcım " diyerek asistanını arayıp toplantıyı iptal ettirdi.

Gül ise telefonu kapatıp karnını okşadı.

-"Oğluşum babacık çok mu hanım köylü oldu ne dersin ? " diyerek gülmeye başladı.Hemen hazırlanıp bahçeye çıktı.

Gül kocasıyla havuzun yolunu tutarken diğer yandan Aral korkuyla kızı hastaneye taşıyordu. Aral oğlunun kucağında genç kızla evden çıktığını görünce hemen dışarı çıkıp hastaneye sürdü arabayı. Yolda Arasa ne olduğunu sorsana Aral bilmediğini söyleyip lafı geçiştirdi.

Hastaneye geldiklerinde hemen müşahede odasına alınan Buse muayene sonrasında odasında dinleniyordu. Doktor Aras ve Aral ı yanına çağırıp :

-" Bir çeşit şokta. Hafızası yerine gelmiş fakat hafızası kaybolduğu için sonra yaşadığı duygu değişiminden sonra kendini kaptırmış durumda. Psikologumuza yönlendireceğim sizi. "

Aral doktorla ayrıntılı konuşmak için çıkarken Aras sevdiği kızla başbaşa kalmıştı. Kafası karmakarışıktı dün gece bu kızla sevinmişti hemde hayatının en verimli seksi olmuştu. Karşısında yatakta kıvrılan kıza baktı. Buse de gözlerini açmış ona bakıyordu.

Aras boğazını temizleyip kızın yanına yaklaştı. Ela gözleri garip bakıyordu.

-"İyi misin Buse " diyerek kızın alnına elini sürdü şefkatle. Buse alnına değen elle gözlerini kapatıp onu hissetmek istedi. Bu adamı kaybedemezdi.Ne yapacağını bilmiyordu eğer onunla normal konuşursa o kıza döneceğini biliyordu onu yalancı biliyordu. En iyisi ikinci taktiği uygulamaktı.

-"Buse kim?"

Aras elini hızla çekip kıza şaşkına baktı. Hayır yine mii?  Diye düşündü. Aral gelince susmak zorunda kaldı. Buse Arasa bakmadan Aral ın yanına kalkıp geçti.

-"Aral baba hadi gidelim. " deyince birlikte dışarı çıktılar. Aras ise kızın ne yaptığını anladı. Sesini çıkarmadı nasılsa evde foyası ortaya çıkaracaktı.

Buse eve gelince hemen odasına kaçtı. Aras da alt kata inip kızın odasına girip kapıyı kapattı. Bakalım oyununu şimdide devam edebilecek misin cadı?

Kızın yanına yaklaşıp belini kavradı hemen ve şaşkın bakışları altında dudaklarını kavradı kızın. Busede geceden beri tadını özlediği dudaklara karşılık verince Aras tarafından yatağa yatırılması bir oldu.

-"Bebeğim eski haline dönmene çok sevindim. Bebek yapmak istiyorsun di mi hala? "

Buse ela gözlerini kırpıştırıp üzerindeki adama baktı. Onun hafızasını yeniden gittiğini yutmuş muydu yani.!? Ee şimdi ne yapacaktı tekrardan sevişeceklermiydi? Of ne yapıcam şimdi! Hayır desem anlıcak ve beni bırakacak evet desem saldıracak sevişsek benle..

-"Aras kasıklarım ağrıyor da akşam şey yapsak olur dimi? "

Aras kızın sekse" sey " demesiyle tamamen emin oldu. Ah Buse bu yalanlar niye!?

-" Tamam aşkım akşam yaparız, hem bu sefer alıştığın için sabaha kadar rahat bırakmam seni. "

Buse derin nefes alınca Aras ta  yana kayıp kızı göğsüne çekti. İkiside bu saçma karmaşadan nasıl kurtulacağını düşünürken Aras ın telefonunun çarpmasıyla irkildi ikiside.

Aras Sude nin aradığını görünce yüzünü buruşturup:

-" Ne var Sude!? "

-"........"

-"Tamam geliyorum bir yere kımıldama ordan "

Telefonu kapatıp yerinden istemeyerek te olsa kalktı. Sude nin oyun mu yoksa gerçek mi belli olmadığı anlaşılacaktı. Eğer bebek bendense bittiğinin resmidir diye düşündü Buseye bakıp. Buse ise ; o kadının cırtlak sesiyle tüm tüyleri ürperdi.

Ayağa kalkan Arasın önüne geçip az önceki oyununu unutup konuşmaya başladı.

-"O yellozun yanına gitmene izin vermiyorum Aras. Sen dün benimle seviştin ve benim oldun bende senin. Bu kadar. Öyle sırıtarak bakma hafızam geri geldi ve gitmedi de. Oyunun canı cehenneme tek bildiğim sana deli gibi aşık olduğum "

Aras ın gülümsemesi aşk itirafıyla dahada genişledi. Birazcık burnu sürtsün diye düşündü.

-" Bitti mi? "

Buse dolu gözlerle buz gibi koyu mavi gözlere baktı. Bu mu yani hiç mi sevmemişti onu?

-" Şey.. Bitti evet.. "

-" İyi o halde akşam görüşürüz " diyerek kızı orda bırakarak Sude nin yanına gitti.

-" Öküz nolcak burda aşık oldum diyorum beyimizin umrunda değil. LAN senin ben beni sevebilme ihtimalini sıçayım. Odun, kalas.. Sen git o sürdüğün yanına, akşam zaten Buse bacakları açık seni bekler yatakta nolcak canım. Potansiyel verici olduk ya zaten. Akşam atarsın postanı.Aghhh! O bakışınla boşaltan lacivert gözlerini çıkarcam ellerimle görürsün sen. Hrr"

Buse tepkilere hıncını Arasın başını koyduğu yastığa kalem sokup yırtmaktan çıkarırken her tarafından tüy olduğunu farketmiyordu bile. Saçları tüylü kaplanmıştı ve hala artçı saymalarla demeye devam ediyordu yastığı deşmeye.

Kapının açılıp Aras ın içeri girmesini kocaman gözlerle izledi. Hatta yanına yaklaşıp ıslak dudaklarda üst dudağını etmesini de. Alnını öpüp :

-"O tapılası ağzına acı biber sürmek vardı ama gece başka bir şey sürmek lazım minik düzenbaz. Şimdi uslu ol ve beni bekle"

Az önce adama bilimum küfürleri sayarken şimdi ise sadece başını uslu bir çocuk gibi sallamakla yetindi. Aras aynı hızla odadan çıkarken Buse ise; gece ağzına ne süreceğini kavrayınca  boş yastığı kapıya fırlattı. Arkasından "sapıkkk"  diye bağırırken bir yandan da adamın onu öpmesiyle kendini yatağa atıp gecenin planlarını yapmaya başlaması bir oldu.

Evet dünkü karışıklık bugün giderildi ve ya yayınlandı. Kısa olabilir fakat ya uzun olucak canlar. Çalışıyorum ve evrakların arkasına saklanıp yazıyorum ancak bu kadar oldu bu bölüm. Sevgiler.. Bşrgmz

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now