5.BÖLÜM

26.3K 1.2K 19
                                    

Gül olanlara inanamıyordu.Annesi kahvaltıya çağırıp kapıyı kapattıktan beri yatakta uzanmış tavana bakıyordu.O yaşadıkları rüya mıydı yani.Hayır rüya olamazdı.O kadar gerçekti ki..Sol kolu tamamen sarılıydı.Kim sarmıştı? en son pis bir adam onu eve atmaya çalışırken düşmüştü ve sonra da Kara yı görmüştü.Offf Allahım kafayı yicem diyerek yavaşça doğruldu ve kahvaltıya indi.

Akın kızının merdivenlerden yavaşça inmesiyle kaşlarını çattı.Niye böyle yan yan yürüyodu ki melek kızı.

Gül babası görmesin diye yürüyüşünü yan şekilde sürdürürken Akın ın sesi duyuldu.

-"Gülllll !Noldu kızım sana??Nasıl oldu bu?"

HEr nekadar babasına kırgın olsada hala çok seviyordu ve çekiniyordu ondan.

-"Baba ..düştüm sadece bişey yok "

-"Ne zaman düştün!? En son gece gezmeye gitmiştiniz?

Aral ve herkes masada baba kızı izliyordu.Beril dudaklarını ısırarak başını önüne eğdi.Dün gece çok içmişti ve uyuya kalmıştı.Büyük ihtimalle Sarper de unutmuştu onu.Babasının sorusuyla sıçradı.

Aral:

-"Kızım dün gece noldu anlat bakalım ?"

Kuşkulu gözlerle kızına bakıyordu.Sarper de sıkı bir azarı haketmişti .iki kıza nasıl sahip çıkamamıştı ki Gül bu hale gelmişti.

-"Baba..şey .."

Gül Beril in mahcup ifadeyle kendisine bakarken onun ifadesini sonra almayı not ederek :

-"Aral amca ve babacım dans ederken düştüm koluma cam battı.Yerdeki içki şişelerinin camları battı yani.Dikkat edemedim özür dilerim "

Gül olayı hızla kapatırken babasının ağzından kısık sesle :

-"Yok yok sana bi koruma şart.Hemde en sertinden"

Akın homurtu halinde kahvaltısını ederken dediği kelimeyi sadece Gül duymuştu fakat ne demek istediğini anlayamadı omuz silkerek kahvaltıyı etmeye başladı.

2 Gün Sonra

2 gün içinde Gül ün sargısı çıkmıştı.Beril in ifadesini de almıştı Gül.Akşam üzeri gelen Eser evde bomba etkisi yaratmıştı.

-" askim ya nasil ozlemisim seni "

Eser yunan asıllı bir Türktu.Daha cok rahat davranmaya alışmıştı yurtdışında.Şimdide Gül e yanaşmaya çalışıyordu herkesin içinde.Akın dişlerini sinirden sıkıyordu.Adam resmen gözünün önünde kızına sirnasiyordu.Bu gevsegi kızıyla asla evlendirmek istemiyordu.

Gül de babasının bakışlarından rahatsiz olduğunu anlasada ses cikarmadan gülümseyerek Esere baktı.Bu elbetteki kızın soğuk gulumsemelerinden biriydi.Bu adamla sırf babasının inadına birlikteydi.Görsün bakalım zamanında Kara gibi bir erkeği çevresinden uzaklaştırmak nasılmış..

Yalancı bir gulumsemeyle yanındaki sülük adama baktı.Eserle yurtdışında arkadaştı,ama hiçbir zaman sevmemisti.Bir kere sarisindi.Gül sarışın adamlardan nefret ederdi.Eseri nişanlı olarak göstermişti bundan Eserin haberi yoktu.Onun icin tek onemli olan Gül gibi soğuk ta olsa güzelliği destan olan bir kızın kendini yanina çalışmasıydı.Demekki kizda kendini seviyordu.Ne zaman yatardi acaba onla bir gun yoksa iki mi ?

Eser bunları düşünüp gulunce kırmızı teni daha da bozardi.Akin daha fazla dayanamayarak kalkti ve bir telefon konusmasi yapti.

Tekrar salona döndüğünde keyifliydi.5 dakika sonra calan kapiyla salona gelen kisi bomba gibi düştü.

KARA...

Kimseye bakmadan Akin in yanina ilerledi.Bastigi yeri inletiyordu adeta.Herkes şok olmuş,kimseden ses cikmiyordu.10 yil sonra dönüyordu Kara..Ve Akin ona babacan bir halde mi bakiyordu yoksa Gül un gozleri mi bozulmustu.Gul karsisinda Kara yi gorunce hemen etrafina bakti.Herkes goruyordu demekki Annesi ,Asude teyzesi,Beril vs.herkes iste..

Kahve gozlerini kirpistirip dag gibi babasina dönük olan adama bakti.Ahh ayni ruyalarindaki gibiydi.Inanilmaz yakisikli ve karizmatik..Simsiyah saclari dalgali sekilde yan havalanmisti ve isil isildi.

Daha gözgöze gelmemişti.Niye babasının yanina gittiki ?Noluyordu ?

-"Evet efendim beni emretmissiniz?"

Kara nin sozleriyle herkes birbirine bakarken Akin konusmaya basladi.

-"Karahan oğlum yıllar önce seni kızımdan uzak tutmak icin bir sürü şey yapmıştım.Şimdide onun korumasi icin senden iyisini bulamadim.Gecen gecede kolunu sakatlamis,zor sarmış sargiyi.O yuzden artik bu durumlarla karsilasmamak icin sen onun golge gibi pesinde olacaksın "

Gül duyduklariyla sasirirken ayni zamanda sargi kelimesi gecince Kara nin yüz kasinin oynadigini gördü.Gülüyor muydu yoksa ona mi oyle gelmisti.

-"Peki efendim.Gül hanima korumalik yapmak benim icin zevk olur."diyerek Güle bakti.

Keskin kara gozleri bir kez daha Gül u kasti kavurdu.Kara nin gozlerinde bir anlam vardi sanki.sanki..daha dun görmüş gibi sakin ama arzulu mu bakiyordu o?

-Baba...hayır ya istemiyorum ben cocuk muyum "diye isyan etti Gül.O kadar kolay değil Kara efendi.. çekeceğin var elimden diye icinden kikirdadi.

Kara kizin onu yaninda istememsine bozulsada belli etmedi.Yüz ifadesinden bir sey anlasilmiyordu her zamanki gibi.
Akin :

-"Konu kapandi " dedi ve herkes Kara ya sarilmaya basladi.Kimse yadirgamamisti cunku Kara nin işi buydu.Ozel korumaydi..Bunu kendi seçmişti şirketi babasi idare ediyordu.evlenince nasilsa basina kendi gecicekti..Tabi Gül ü ikna edince ..

Gül somurtarak Kara dan basini cevirerek Esere bakti.Adam ne oldugunu anlamamisti bile.Sadece Gül e bakip elinin uzerini öptü Gülün.

Kara öpücükle dişini sıkarken içinden "Lan ibne senin o eli  öptüğün agzini sikerim "diye söylendi.Gül Kara nin bakislarindaki karanlıkla neselenirken aklinda simdiden Karayi kiskandirma planlari başlamıştı.

Evettt Kara geldiiii :))

Telden yazdim yazim yalnislari icin k.b canlar .
Kisa oldu diyenler yb gelcek hafta sonu

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now