26.BÖLÜM

19.3K 851 14
                                    

Aras, Sude nin yanına gittiğinde kadını halıda oturur halde buldu. Bu hali neydi bunun böyle!?

-" Hamileyim Aras böyle hayal etmemiştim. Çocuğu sahiplenip evlenicektin noldu kim o kız! "

Aras kadının yaptığı planla boynunu ovdu.Hala arkasından iş çevirdiği şeyi rahatça söyleyebiliyordu. Tiksintiyle kadına baktı.

-"Sana inanmıyorum Sude. İstediğin testi yaptırıcam bakalım benden mi çocuk anlıcaz ayrıca Buseyi pisliğine karıştırma. O benim gelecekteki karım olacak kadın. "

Sude hırsla ayağa kalkıp genç adamın üzerine yürüdü hırsla.

-" Sen ne diyorsun lan, Hamileyim diyorum sana "

-" Bende benden değil diyorum kızım anlamıyo musun, ayrıca o ufak beyninle bu iğrenç planı yapmadan önce düşünecektin. "

Sude pis masanın üzerinde gözüne bıçağı kestirdi. Hızla bıçağı kapıp Arasa saldırdı. Neyseki Aras çevik bir hareketle yana kayınca bıçak koluna gelip keskin bir çizik bıraktı. Aras sinir krizi geçiren kadına bir tokat atıp yere yığdı. Gömleğinden akan kanı diğer eliyle bastırırken halının üzerindeki kadının şoku atlatmış olduğunu ve kolundaki kana baktığını gördü.

"Bir daha karşıma çıkarsan seni mahvederim anladın mı beni, bana bekaretini almışım seni ortada bırakmış piç muamelesi yapmayı kes. İkimizde birbirimizi kullandık bitti. Hamile yalanında başkasına yuttur ", diyerek hızla evi terk etti.

Eve gelen Aras odasına çıkıp gömleğini çıkarıp banyoya fırlattı. Kolundaki kesik sızlarken ecza dolabından tentürdiyot döküp sarmaya çalıştı kolunu. Acele ediyor içeriye annesi girmesin diye sarmaya başlamıştıki; önce kapı açıldı ardından tiz bir kız çığlığı duyuldu. Ah Buseyi tamamen unutmuştu. Sevgilisi yanına gelmiş bir yandan soru yağmuruna tutarken, diğer yandan kolundaki saygıyı açıp düzelterek tekrar sarıyordu.

-"Aras noldu anlat diyorum ya hadi, o kadın yaptı dimi? "

-" İyiyim sevgilim ufak bir sıyrık sadece " deyip yatağa oturdu. Buse ise o kadının Arasa bişey yapacağını biliyordu anlamıştı çağırmasından. Korkarak yanına oturdu ve adamın saçlarını okşadı.

_" Ya sana bişey olsaydı Aras, niye dikkat etmiyorsun kendine, ya nasıl beni düşünmezsin!! "

Aras kıza sarılıp başının üstünü öptü. Bu kızı seviyordu öyle yada böyle evlenecekti Buseyle. Buse adamın kokusuyla mest olurken ona sıkıca sarıldı. Bir süre birbirlerine sarılıp dinlendiler.

Aynı saatlerde Sarp ve Beril balayının keyfini çıkarıyorlardı. Akşam üzeri animasyon izlemek üzere dışarı çıktılar. Beril Sarpa yaslanmış yapılan pandomimlere gülerken Sarp ise sahneyi izlemek yerine yanındaki karısının gülüşlerini izliyordu. Bu kadın onun olmuştu ya gerisi umrunda değildi. Sarıldığı beli sıkarak başını kıvırcık sarı saçlara gömdü. İçine çekercesine kokladı. Beril kocasının kendisine sıkıca sarılmasıyla etrafa utangaç bakışlar atıp adama döndü.

- "Sevgilim iyi misin?" diyerek heyecanını bastırmaya çalışarak sordu. Sarp başını kaldırıp mavi gözlerin tutku ve utanç karışımıyla harmanlandığını görünce kimseyi önemsemeden dolgun dudakları öptü. Beril mavi gözlerini kocaman açıp kocasına bakınca şaşkındı.

-"Daha az önce seviştik bebeğim doymadın mı? Dedi arsızca. Ah bu kadının bu seksi hali Sarpı kalpten götürecekti..

Sarp kadının nefesini içine çekerken çapkınca sırıtıp fısıldadı.

-"Ben sana doymak nedir bilmem gülüm " deyince Beril in yüzü şekil değiştirip :

-" Iyy iğrençsin kocacım. Krolaşma gülüm nedir ya!? "

Sarp kahkaha atarak karısını izleyince Beril tongaya düştüğünü anladı ve omzuna vurup oda gülmeye başladı. Yerlerinden kalkıp otele geçerken ikiliyi kıskanç gözlerle izleyen kadın sinirle burnundan soludu.

-" Şu adam yarın gece benim yatağıma girecek Pınar görürsün bak"

Pınar arkadaşına ayıplarcasına baktı. Zerrin gözü açık bir kızdı bu zamana kadar her erkeği önünde diz çöktürmüştü ve yeni avı da kaç gündür uzaktan izledikleri tatlı çiftti. Aslına bakılırsa adam gerçekten yakışıklı ve karizmaydı fakat yanındaki karısına o kadar aşkla bakıyordu ki o tatlı sarı kadına şimdiden acımıştı.

-"Zerrin kızım bırak artık uğraşma bak adam evli hemde karısına aşık gördün işte az önce animasyonda karısını nasıl öptü gördün. Sana bakmaz uğraşma hem yazıktır "

Zerrin ateş kızılı saçlarını savurarak konuşmaya devam etti.

-" Ne yazığı be saçmalama görmüyor musun kız prenses gibi ama adam zengin değil bu duruşundan belli zaten. Sadece kıza aşık. ben onun aşkını, sevgisini yarın gece yatağa gömücem.O ağzıma boşalırken tek söylediği benim adım olucak. "

Pınar dehşetle Zerrin e baktı. Bu kadarda olmazdı. Tam ağzını açıp tekrar itiraz edeceği sırada Zerrin, Sarp ve Beril in otel odasına gidip kapıya yaklaştı. Pınar arkadaşını kapıdan çekiştirmeye çalıştı. Bir yandan da uzun otel koridorunu hızla göz gezdiriyordu.

-"Zerrin nolur gidelim bak biri görecek nolur diyorum ya kapıyı dinlemek nedir çok ayıp bu yaptığın "

-" Şu sarı prensesin attığı zevk çığlıklarına bak hele. Kocası nasılda işini biliyo offf ben olmalıyım onun yerinde. Pınar adamın seksi hırıltılarını duyuyor musun "

Zerrin kendinden geçmiş şekilde kapıyı dinlerken, Pınar utançla kadının dediklerini dinliyordu. Arkadaşlığını tekrar gözden geçirse iyi olacaktı. Balayında olan karı kocanın kapısını dinlemekte neyin nesiydi yahu!?

-" Zerrin ben gidiyorum sen ne halt yiyorsan ye ve sana son uyarım, lütfen evli adamlardan uzak dur. "

Zerrin belli belirsiz omuz silkip Pınarın gidişini huzursuzca izledi. Sonra da biraz daha genç çifti dinleyip odasına geçti ve yarın için plan kurmaya başladı.

***

- Kara kadının sana nasıl baktığını gördüm diyorum beni sinir etme!"

Kara karısının havuzdan sonra klorlu suyu bedeninden aktarırken bir yandan da homurdanıyordu.

-"Bebeğim umrumda değil kimse,hem bakarsa baksın ucuz olduğu evli adama bakmasından belli. "

Gül aldığı cevaptan memnun bir şekilde kocasının yanına sokulup onu havluya sarmasını izin verdi. İyice büyüyen karnını ovuşturup acıktığını hissedince über seksi kocasından pişmiş biftek yapmasını istedi. Kara mutfağa geçmiş hamile ve aç karısının isteğini yerine getirirken Gül ise masaya oturmuş, biftek kokusunun mu daha iştah açıcı yoksa üstünde tek eşofmanla kendisine yemek hazırlayan kocası mı iştah açıcı onu düşünüp iyice ağzı sulanmıştı. Kendince hesap yapıp mırıldanmaya başladı.

-"önce etimi yerim daha sonra kocamı yerim evet evet bu içimdeki canavar ancak doyar bu gidişle. . "

Kara karısının mırıldanmasını duyup çapkınca gülümseyerek arkasını döndü.

-" Aynı babası ama ben olsam önce seni sonra yemeği seçerdim karıcım " deyip göz kıptı ve eti hazırlamaya devam etti. Gül ise bu adamla evliliğin zorluklarını bir kez daha anladı. Kıskançlık Gül den hiç uzak durmayacak gibiydi...


GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now